Şimdi Ara

Brother wifi yazıcı kurulum sorunu (superonline modem ile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşlar bende sorunla karşılaştım araştırmalar sonucu olayı Allah'a şükür çözdüm.
    Brother HL-1210W serisi var elimde ordan çözdüm ama diğer yazıcılarda da olay aynıdır. İlk olarak yazıcıdan ayarların olduğu 3 kağıt çıkarmak için açma-kapama düğmesine art arda 3 sefer basıyoruz bu şekilde yazıcının ip adresininde olduğu bir kağıt çıkıyor.Ip adresini browsere yapıştırın bi muddet bekleyin bağlantı oluşana kadar bağlantı sağlandıktan sonra yazıcı paneli ile karşılaşacaksınız yukarısında login olacak sizden bir şifre isteyecek daha onceden değiştirmedi iseniz şifreyi internetten rahatlıkla bulabilirsiniz.Benim yazıcının şifresi (HL-1210W ) : initpass . Giriş yaptıktan sonra Network ==> Wireless seçince karşınızda İP değiştirebileceğiniz bi ekran geliyor ordanda kendi modeminizin İP adresini yazın en sondakini 1 arttırın örneğin benim IP :192.168.5.4 ise yazıcının İP adresini 192.168.5.5 yapın başka birşey değiştirmeden submit deyin işlem tamamdır . Artık wifi üzerinden yazıcınız görünür olacak sağlıcakla kalın :)

• atacks A kullanıcısına yanıt

hocam allah senden bin kez razı olsun. tam 2 senedir çözemediğim sorunu 5 dakikada çözdüm sayende. bu mesajı yazmak için üye oldum. işin rast gelsin

• antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunu iki yazıcıda da yaşadım, sayende çözdüm, çook sağolasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.