Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

hocam sorun tonerde bulunan bıcak. onu nazikçe temizlerseniz sorun büyük ihtimal gider.eğmeyin büymeyin, içindeki toneri dökmeyin. ilgili parca;

http://prntscr.com/cydqeb

bu gösterdiğinizi komple parçayı başka bir makinede denedim sorunsuz çıktı aldım başka makineden getirdiğim yine hatalı cıkardı başka bir yerde olabilir mi problem ?

Drum çizilmiş olabilir. Drum rulosu ve toner in siyah üzeri toner tozlu parçasınin resmini paylaşabilir misiniz

tabi buyrun sanırsam bunlar.
    Fakat komple söküp diğer makineye taktığım zaman sorunsuz çalışıyor bunlar da sorun olsa diğer makinede de aynı hatayı vermez mi ?
     BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sorun tonerde bulunan bıcak. onu nazikçe temizlerseniz sorun büyük ihtimal gider.eğmeyin büymeyin, içindeki toneri dökmeyin. ilgili parca;

bu gösterdiğinizi komple parçayı başka bir makinede denedim sorunsuz çıktı aldım başka makineden getirdiğim yine hatalı cıkardı başka bir yerde olabilir mi problem ?

Drum çizilmiş olabilir. Drum rulosu ve toner in siyah üzeri toner tozlu parçasınin resmini paylaşabilir misiniz

Fakat komple söküp diğer makineye taktığım zaman sorunsuz çalışıyor bunlar da sorun olsa diğer makinede de aynı hatayı vermez mi ?

hocam siz drum ve toneri baska makineye takınca hiç sorun yok mu.

bu sorunun 2 nedeni var.

1. neden drum aşınmıstır. drum üstünde plastik gibi kaplama aşınmıstır. gayet normal duruyor.

2. neden tonerde siyah silindir toz almıyordur. o da tonerdeki metal bıcaktan yapamabilir. eğilince bıcak daha fazla kazıyor o silindiri ve toner olmuyor o kısımda.

resimdeki göre hersey normal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu sorunun 2 nedeni var.

1. neden drum aşınmıstır. drum üstünde plastik gibi kaplama aşınmıstır. gayet normal duruyor.

2. neden tonerde siyah silindir toz almıyordur. o da tonerdeki metal bıcaktan yapamabilir. eğilince bıcak daha fazla kazıyor o silindiri ve toner olmuyor o kısımda.

Evet drum ve toneri başka makineye taktığımda sorunsuz çıktı alıyorum,sorunsuz drum toneri benim makineye taktığımda yine çalışmıyor sıkıntı makinede olan bir şey de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu sorunun 2 nedeni var.

Evet drum ve toneri başka makineye taktığımda sorunsuz çıktı alıyorum,sorunsuz drum toneri benim makineye taktığımda yine çalışmıyor sıkıntı makinede olan bir şey de.

hocam aklıma baska sebep gelmiyor. belki daha iyi bilen bir arkadaş cevaplar sorununuzu. veya brother desteği bir arayıp sorun.

• Merhaba. Bugün Brother HL-1211W model yazıcı aldım. PC'de Wi-Fi kurulum yapabildim ancak telefonda yapamıyorum. Modemde (Netmaster cbw-383zn) WPS ışığı sabit olarak yanıyor. Telefona gerekli uygulamayı kurdum, yazıyıcı arıyor ama bulamıyor. Yazıcı üzerinde de Wi-Fi açık ( zaten PC'ye Wi-Fi ile bağlandım )

Yardımcı olabilecek var mı?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Yardımcı bir programla yapılıyor diye okumustum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yardımcı bir programla yapılıyor diye okumustum

Yardımcı program hiç duymadım ama brotherin kendi programını deniyorum olmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayak

BROTHER yazıcılar hakkında sormak istediğiniz aklınıza takılan sorularınızı cevaplayabilirim..

hl2040 toneri yeni doldurmama rağmen bu şekilde silik çıkartıyor nedendir ? BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

göründüğü kadarı ile toner gibi duruyor ama yazışmalara bakınca denemişsiniz..

yapacağınız ilk şey laser ünitesi aracamını temizlemek (drum ünitesini yukardan görür yani makinenin üst kısmında kalır.)

daha sonra tekrar yazıcıdan test alın ve kağıt fırına girmeden drum ı geçince makineyi kapatın... kopyaya bakın düzgünse fırını kontrol edin..

ama tekrar söylüyorum toner ünitesi manyaetik bıçak ucunda topaklanmaa olmuş gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezai GÜREL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayak

BROTHER yazıcılar hakkında sormak istediğiniz aklınıza takılan sorularınızı cevaplayabilirim..

hl2040 toneri yeni doldurmama rağmen bu şekilde silik çıkartıyor nedendir ? BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

göründüğü kadarı ile toner gibi duruyor ama yazışmalara bakınca denemişsiniz..

yapacağınız ilk şey laser ünitesi aracamını temizlemek (drum ünitesini yukardan görür yani makinenin üst kısmında kalır.)

daha sonra tekrar yazıcıdan test alın ve kağıt fırına girmeden drum ı geçince makineyi kapatın... kopyaya bakın düzgünse fırını kontrol edin..

ama tekrar söylüyorum toner ünitesi manyaetik bıçak ucunda topaklanmaa olmuş gibi duruyor.

o dediğiniz kısmı nasıl temizleyeceğim hocam

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki videoda göstermiş ama bence eksik geçmiş.

Bıçak çok hassatır bükmemeye esnetmemeye dikkat etmek gerekir.

En güzeli kaba temizliğini yaptıktan sonra kolonya veya alkol tarzı sıvılarla silmek.

Çok dikkatli bakarsanız bıçakta yapışmış toner kalıntılarını görebilirsiniz.

olmazsa size bir adet toner gönderirim ücretsiz.. sadece makine içinde bir sensör ü bantlarsanız toner çalışır..

https://www.youtube.com/watch?v=ySNV-edYSiY
  • quote:

Aşağıdaki videoda göstermiş ama bence eksik geçmiş.

Bıçak çok hassatır bükmemeye esnetmemeye dikkat etmek gerekir.

En güzeli kaba temizliğini yaptıktan sonra kolonya veya alkol tarzı sıvılarla silmek.

Çok dikkatli bakarsanız bıçakta yapışmış toner kalıntılarını görebilirsiniz.

olmazsa size bir adet toner gönderirim ücretsiz.. sadece makine içinde bir sensör ü bantlarsanız toner çalışır..

https://www.youtube.com/watch?v=ySNV-edYSiY

vallahi hocam sınıfımda öğrencilerim için kullanayım dedim fakat bir türlü randıman alamadım küçük bir ilçedeyim anlayanda yok yardımcı olursanız makbule geçer.Bıçaktı tonerdi merdaneydi pek anlamıyorum da.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    peki hocam adres gönderin bir toner benden hediye...
  • quote:

peki hocam adres gönderin bir toner benden hediye...

Çok teşekkür ederim özel mesaj yolladım

• Selamlar,
    İkinci el MFC-8880DN yazıcı aldım, normal çıktı almasında ya da taramasında problem yok, fakat aldığı çıktılarda gölge şeklinde iz bırakıyor. İzler tek çıktı aldığımda çok rahatsız edici değil, ama yazıcıyı kaynak kitap çıkartmak için aldığımdan sürekli aynı izler rahatsız edici olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilirlerse sevinirim resimdeki izlerin neden olabileceğini. BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

• quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Rose

Selamlar,
    İkinci el MFC-8880DN yazıcı aldım, normal çıktı almasında ya da taramasında problem yok, fakat aldığı çıktılarda gölge şeklinde iz bırakıyor. İzler tek çıktı aldığımda çok rahatsız edici değil, ama yazıcıyı kaynak kitap çıkartmak için aldığımdan sürekli aynı izler rahatsız edici olur diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlayabilirlerse sevinirim resimdeki izlerin neden olabileceğini. BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

hocasm drumi kağıt havluyla ( çok az nemli ) silin. büyük ihtimalle drumda leke var.

• Hocam oncelkle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi hafif nemli kagit bezle drum i sildim ama sonuc ayni. Drumda gozle gorulur herhangi bir iz leke gozukmuyor. Sizce omru dolmus olabilir mi?
    Youtube den izledigim toner dolum videolarinda toner kartusunun ust kisminda yer alan siyah silindirin izopropil alkol ile temizlemesi oneriliyordu. Sanirim alkol temin edip deneyecegim.
    Akliniza gelen baska herhangi bir sebep var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 4 Kasım 2016; 11:40:32 >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız toner problem

toneri değiştirin.. drum ı silmenize gerek yok onu silen bir temizleyici var. problem kullandığınız toner drum a yapışıyor ve temizleyici onu temizleyemiyor.

kullandığınız toneri değiştirirseniz sorununz çözülür.
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Sezai GÜREL Hocam çok teşekkürler cevabınız için. Peki toner dolumu için onerdiğiniz bir toner tozu markası var mı hocam, ben hb den şunları buldum önerir misiniz ?
    www.hepsiburada.com
    Pluscopy Brother 1 Kg Siyah Laser Toner Tozu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/pluscopy-brother-1-kg-siyah-laser-toner-tozu-p-BSBIT828

www.hepsiburada.com
    Prıntpen Brother Tonerler İçin Siyah Toner Tozu 1Kg Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/printpen-brother-tonerler-icin-siyah-toner-tozu-1kg-p-BSBBB5689

Ya da daha önceden kullanmış olduğunuz ve memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiyelere açığım.

hocam ben dolum yapmadığım için tavsiyede bulunamayacağım.

tavsiyem tek dolumluk şişelerden alıp test edin sonra kiloluk alın derin..
    Gittigidiyordan Nevada toner, poyraz kartuş brother üniversal toner, bursa kartuş toner brother toner, hepsi de sorunsuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 5 Kasım 2016; 19:7:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.