Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
243.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brotherin kartuşu normal hp gibi tepeden dolmuyor
    bunu bilmeyen kartuşçular dolum olmuyor diyor
    sana tavsiyem youtube da ara
    ingilizce olarak tabii
    sonra adam nası dolduruyor çatır çatır gözlerinle gör
    bilgisayarcılara salla gitsin;)
    quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar bu kartuşları nereye sorduysam dolumu olmuyor yenisini alacaksın deniliyor:Ama üstteki mesajda dolduruluyor deniliyor.Anlamadım gitti bu işi.
  • merhaba.mfc7420 de tarayıcı ayarlarını nasıl yapabilirim.ben bir yazıyı taratıyorum ancak bu yazıyı resim olarak atıyo ve ben üzerinde değişiklik yapamıyorum.Normal word olarak tarama yaptırabilirmiyim.Tabiiki üzerinde değişiklik yapabilecek şekilde .Yardımın için teşekkürler
  • merhaba,

MFC-7420 ocr olarak kullanmak istiyorsan,cd'yi tam olarak kurduysan programlar+scansoft+paperport çalıştır, tarama işlemini yap altta sisteminde office yüklü ise word'ün kısa yolunu göreceksin, evrağı üzerine bırak üzerinde değişiklik yapabilirsin. yalnız türkçe desteği yok.......

quote:

Orjinalden alıntı: dost55

merhaba.mfc7420 de tarayıcı ayarlarını nasıl yapabilirim.ben bir yazıyı taratıyorum ancak bu yazıyı resim olarak atıyo ve ben üzerinde değişiklik yapamıyorum.Normal word olarak tarama yaptırabilirmiyim.Tabiiki üzerinde değişiklik yapabilecek şekilde .Yardımın için teşekkürler
  • ilgine teşekkür ederim.Hemen deniyorum
  • ben bişey sorcam bnm yazıcım brother markalı kartuşlarımda herhangi bir sorunum yok ama pcde herhangi birşey yazdır dedigimde sayfam boş çıkıyor bn nasıl gidericem bu sorunu
  • Merhaba,

İlk yapacağın ink management tuşuna basıp test print almak orda 4 adet renk görmen gerek eğer yoksa aynı menüden cleaning seçeneğini kullanıp all seçeneği ile temizlik yaptırabilirsin 2-3 kez dene değişiklik yoksa eğer daha önce dolum kartuş, yada fason kartuş kullanmışsan tıkanmış olabilir...kafa bozulmuştur, yada cihaz fotokopi çekip döküm vermiyorsa sürücülerini tekrar yükle........

quote:

Orjinalden alıntı: muharrem-reis

ben bişey sorcam bnm yazıcım brother markalı kartuşlarımda herhangi bir sorunum yok ama pcde herhangi birşey yazdır dedigimde sayfam boş çıkıyor bn nasıl gidericem bu sorunu
  • bn dediginiz gibi bir deneyim ama bn yazdır dedigimde de yazıcı çalışmaya başlarkende cleaning işlemini yapıyo buna ragmen bn ınk management işlemini yapmam gerekirmi ? yardımınız için teşekürler
  • cihazı kapatıyorsan döküm aldıktan sonra ilk açılıştaki ilk dökümde cleaning yapar, brother inkjet cihazlarda cihaz devamlı fişte kalması gerekir, gün içerisinde 1 kere temizlik yapar otomatik olarak...cihazın kartuşla kafa arasında 10-15cm borular vardır bunlar hava yapmış olabilir, içlerinde mürekkep geçmesi için cleaning yaptırman gerekir..

quote:

bn dediginiz gibi bir deneyim ama bn yazdır dedigimde de yazıcı çalışmaya başlarkende cleaning işlemini yapıyo buna ragmen bn ınk management işlemini yapmam gerekirmi ? yardımınız için teşekürler
  • brother hl-2040 lazer yazıcı almak stiyorum
    ama vsta kullanıyorum uyum sorunu olur mu samsung dan daha iyi oldugunu düşünüyorum ve tam dolu tonerle veriliyor
    bilgileri olan arkadaslardan yorum bekliyorum...
  • tmm zaten bn cleaning yaptırıyorum ama gene aynı sayfa boş çıkıyoo bn nasıl giderebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
  • cihazın vista desteği vardır, problemsiz bir şekilde kullanabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: omfalopagus

brother hl-2040 lazer yazıcı almak stiyorum
    ama vsta kullanıyorum uyum sorunu olur mu samsung dan daha iyi oldugunu düşünüyorum ve tam dolu tonerle veriliyor
    bilgileri olan arkadaslardan yorum bekliyorum...
  • cleaning işlemi yaptıktan sonra halen basmıyorsa cihazın kafasında sorun olabilir..daha önce dolum yaptın mı?, orjinal olmayan fason kartuş kullandın mı.?

quote:

tmm zaten bn cleaning yaptırıyorum ama gene aynı sayfa boş çıkıyoo bn nasıl giderebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
  • ewt cleaning işlemi yaptıktan sonra sayfa boş çıkıyo bncede kafasında sorun oollabilir tabi öncedenb dolum yaptım nasıl yani orjinal olmayan fason kartuş anlamadım acarmısın dediginiz gibi kaffada olabilir sorun
  • Eğer dolum yaptıysanız yapacak birşey yok kafa değişmesi gerekiyor, bu cihazın yazıcı kafaları makina fiyatı, piyasada üzerinde orjinal brother ürünü değildir şeklinde ingilizce yazı olan kartuşlar bulunmakta, mesela ben bu ürünü test etmiştim cihaza taktım 3-4 sayfa döküm aldım, daha sonra cihazı 1 ay kullanmadan rafta bıraktım, sonuç cihazın kafası tıkandığından baskı almadı.......

quote:

ewt cleaning işlemi yaptıktan sonra sayfa boş çıkıyo bncede kafasında sorun oollabilir tabi öncedenb dolum yaptım nasıl yani orjinal olmayan fason kartuş anlamadım acarmısın dediginiz gibi kaffada olabilir sorun
  • makineyi aldım sayfa yazdırıyorum bunda arka ön yazdırma özelliği var mı
    slayt yazdırıyorum sayfa numarası takip etmiyor her sayfaya tarih basıyor iptal edemedim
    bide slaytları yazdırırken önce tek rakamlı sayfaları sonra onları tekrar yerleştirip arka yüzüne de
    çift rakamlı sayfaları yazırmak istiyorum ama kağıtları yeniden koyunca 2,4,6 ile baslamak yerine yeniden sayfanın arka yüzüne 1,2,3 diye devam ediyor
    yardımcı olabilcek arkadaslara şimdiden teşekkürler son olarak yazdır deyince özel gösteri tik i aktif değil power pointte bu aktif olmuyor mu benim sorunum bununla alakalı sanırım
    vista kullanıyorum...
  • Merhaba,

Hayırlı olsun cihazının manual duplex özelliği var yazdırma tecihlerinde advanced seçeneğinden ayarlayabilirsin 1,2,3,4,5 olarak baskı alabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: omfalopagus

makineyi aldım sayfa yazdırıyorum bunda arka ön yazdırma özelliği var mı
    slayt yazdırıyorum sayfa numarası takip etmiyor her sayfaya tarih basıyor iptal edemedim
    bide slaytları yazdırırken önce tek rakamlı sayfaları sonra onları tekrar yerleştirip arka yüzüne de
    çift rakamlı sayfaları yazırmak istiyorum ama kağıtları yeniden koyunca 2,4,6 ile baslamak yerine yeniden sayfanın arka yüzüne 1,2,3 diye devam ediyor
    yardımcı olabilcek arkadaslara şimdiden teşekkürler son olarak yazdır deyince özel gösteri tik i aktif değil power pointte bu aktif olmuyor mu benim sorunum bununla alakalı sanırım
    vista kullanıyorum...

• anladım bu bna biraz pahalıya patlayacak gibi geliyoo yapacak bişey yok neyse yardım cı oldugunuz için teşekürler
  • Merhaba,
    Brother MFC-8460 drum setlemesi hakkında bilgi verebilirimisiniz ?

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofismarkartuş

Merhaba,
    Brother MFC-8460 drum setlemesi hakkında bilgi verebilirimisiniz ?

Teşekkürler

bu cihaz seninmi yoksa müşterinin mi? müşterinize ait olduğunu tahmin ediyorum burada benim amacım son kullanıcıya yardım etmek!!! mesajların çoğundan da görüldüğü gibi öğrenci ev kullanıcısına ücretsiz hizmet vermek amacım site üzerinden para kazanmak değil!!! bayilerin soracağı sorular buradan öğrendikleri bilgiler doğrultusunda etik olmayan ve son kullanıcıya değiştirdim deyipte değiştirmeyeceği üniteler yada ürünler hakkında bilgi vermeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reference

cihazda ilk kurulum önemli burda yapılan hatalar kartuşların bitmesine neden oluyor, ilk kurulumda 4 dk cihaz elektrikten çekilmemesi gerekiyor,eğer birkaç kez çekilirse kartuşların borularla kafaya gönderdiği süre tekrar başlar ve kartuşlar sünger haznesine atılır ve kartuşlar biter buna dikkat edilmesi gerekir diğer önemli husus cihaz devamlı elektrikte olması gerekir çünkü her açma-kapamadan sonra cihaz ilk dökümde temizlik yapar bunlara dikkat edilirse sadece text kullanıldığı zaman 450 sayfa baskı yapan kullanıcılar var ama 50 sayfa resim basılırsa kartuşları biter...
    quote:

Orjinalden alıntı: stres

Bende de dcp-150 modeli var.Daha 50 sayfa basmadan dün ikaz lambası yandı.Baktım kartuşlardan birini boş gösteriyor.Yav normalde tam dolumlu olarak 300-350 sayfa basmam gerekirken 50 sayfa sonra sarı renkte olanı boş gösteriyor.Neyse söktüm yeniden taktım tüm kartuşları ve dolu gösterdi baskı yapmaya devam ettim.Aradan 1 saat sonra tekrar kırmızı uyarı ışığı yandı gene aynı sorun.Şimdi baktım bu seferde başka bir kartuşu boş gösteriyor ekranda ama uyarı ışığı yanmıyor.Bu sorunun sebebi nedir ve nasıl halledebilirim acaba?Sonuçta kartuşlar dopdolu ya.Saygılar

reference hocam nerede çalışmaktasın hangi distrübütör? ve yanıltmadan verdiğin bilgilerden dolayıda tebrik ederim seni..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.