Şimdi Ara

brother yazıcımda bi sorun var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar brother DCP-145C modelli bir yazıcım var kaç gündür fişini taktığım zaman üzerinde turuncu işaret lambası yanıyor ve ''Cannot Print , Replace Y Ink ve Replace C Ink'' uyarısı veriyor.cihazda daha bir aylık.kartuşlarıda dolu.kartuşları söküp tekrar taktım içinde yeterinci kağıdıda var acaba neden yapıyor.anlamadım.yardım ederseniz sevinirim.tşk....

• hiç kimsenin bir fikri yok mu yaa...
  • yellow ve cyan renklerde sorun var diyor. kartuşlarında problem var.
  • BU KARTUŞLARI MUTLAKA DEĞİŞTİRİN.
    muadilleri iş görürü fiyatları 10-12 tl arası biz denedik ve memnun kaldık. BU KARTUŞLARI SAKIN DOLUM YAPTIRMAYIN ...
    İYİ GÜNLER
  • Bu yazıcı fiyatına göre çok iyi bir yazıcı, ancak çok çabuk demo kartuşlar tükeniyor. hatta tükenmediği halde belli sayıda baskı alınca mürekkep boş diyebiliyor.

kartuşları çıkarın.
    yazıcıyı kapatın.
    sonra yazıcıyı tekrar açın (kapak açık kalsın)
    kapağı kapatınca kartuş değiştirme uyarısı vermesini bekliyoruz,
    sonra kartuşlarınızı yeni kartuş gibi takın ve bekleyin.

bu yukarıdaki işlemi ilk aşamayı yazıcı kapalı iken veya açık iken ayrı ayrı deneyebilirsiniz. (Bazen algılama sorunu olabiliyor.)

Bu işlemi bir kaç kez tekrarlamanızın zararı yok. Ben 3. de başarabilmiştim. Ama sonuçta doldurulabilir kartuşla da orjinalle de aynı şekilde başarabildiğime göre demek ki oluyor. Anahtar kelime yazıcının kartuş değiştirme uyarısını vermesi, sonrası kolay. Ama kartuş boş dedikten sonra o uyarı kartuşu değiştirmediğiniz sürece durur.

(Muadil kartuş tavsiye etmiyorum, alacaksanız kolay dolum kartuşlarımızı tavsiye ediyorum, hatta bence orjinaller hala tükenmemiş ise bu kartuşları ileride servise götürme ihtimaline karşı mürekkep akan bölgeyi bant ile kapatıp saklamanızı tavsiye ederim.)

Saygılar
    Kartus.Web.TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 17 Ağustos 2009; 15:12:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.