Şimdi Ara

Browser'ı Hangi Dilde Yazmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir çalışma yapıyoruz arkadaşlarla ve bu basit ve tasarım olarak sağlam bir browser olucak.
    Ben bilgim oldugu için python ve ruby ile yapmak istiyorum ancak çok zor .Buton kontrolleri vs. bakımından
    Sizce tasarımınıda düşünürseniz hangi dilde yazmalıyız bunu

• c#?
  • hocam c# da yaptık fakat görsel olarak çok kötü oldu
    yorumlarınızı bekliyorum
  • Görüntü işi programlama dili ile alakalı değil pek. Fremework'ler kullanarak css'le bile arayüz oluşturabilirsiniz. Örneğin c++ içinhttp://qt-project.org/ kullanabilirsiniz. Tasarım kısmını da css kullanarak yaparsınız, tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RegExp

Görüntü işi programlama dili ile alakalı değil pek. Fremework'ler kullanarak css'le bile arayüz oluşturabilirsiniz. Örneğin c++ içinhttp://qt-project.org/ kullanabilirsiniz. Tasarım kısmını da css kullanarak yaparsınız, tadından yenmez.

C#'da böyle bir imkan var mı?
  • RegExp R kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım en mantıklısı Google Chrome 'un yapıldıgı hammaddesi c++ :)
    artık üzerine görsellik atmak o işin uzmanı
    Zaten böyle bir iş takım içinde yapıldıgı için sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • RegExp R kullanıcısına yanıt
    hocam link için sağolun
    hangi olayı indirmem lazım
    Win 64 bit yeter mi yoksa android için tasarım için farklı linkler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

quote:

Orijinalden alıntı: RegExp

Görüntü işi programlama dili ile alakalı değil pek. Fremework'ler kullanarak css'le bile arayüz oluşturabilirsiniz. Örneğin c++ içinhttp://qt-project.org/ kullanabilirsiniz. Tasarım kısmını da css kullanarak yaparsınız, tadından yenmez.

C#'da böyle bir imkan var mı?

Alıntıları Göster
    @ Cigarette Smoking Man
    Visual Studio'da custom temalar yapılabiliyor olmalı. Biraz araştırma yaptım gtk+ adında bir gui var alternatif olarak. "c# gui freamework" yazarak tam olarak neye ihtiyacınız varsa bulabilirsiniz.

@ emrahkorkmaz
    Size hangisi gerekiyorsa onu indirmelisiniz. 64bit ve 32bit sizin kod geliştirdiğiniz ortama bağlı. Üreteceğiniz programı etkilemez. "Qt tutorial" ya da "Qt nedir" gibi araştırmalar yaparak daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegExp -- 4 Aralık 2013; 21:42:53 >

• Browser'lar hiz isterler.

O yuzden bun konuda cevaplar sınırlıdır.

C kullanani gordum. Ama C++ ile yapan cogunlukta :)
  • X-1 kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz el cevap doğrudur
    basit olarak yapmaya başladım ancak c++ ile nesneye görsellik katmak sanırım biraz zorlayacak beni
    çünkü buton özellikleri yaptıktan sonra bir de onu düzenlemesi ve en önemlisi sayfanın en üstteki tabini kontrol etmek olacak
  • Merhaba,
    Visual Studio projeleriniz için devexpress'i tavsiye ederim. Devexpress windows uygulamaları için hatta web(asp .net) uygulamaları için user interface framewor'ktür. Sitesinden demoları inceleyebilir yada 1 aylık deneme sürümü ile test edebilirsiniz. Browser yazmak istiyorsanız browser engine'leri araştırıp, tamam ben bununla yapacağım dediğinizde onun için en uygun ortam(c# .net, c++, c, delphi, java gibi) hangisi ise onunla yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim. Örneğin webkit browser engine için visual studio c++ SDK'sı mevcut.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.