Şimdi Ara

Bruce Lee 5 yıl daha yaşasaydı? Çok önemli konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
6
Favori
90.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotee

Onlarda Bruce Lee warsa Bizdede Cüneyt Arkın war

işte ona laf söyleyemem kralı gelsin kapıştıralım 25 tane ok yediği halde dövüşür
  • 10 yıl daha yaşasada tanka dönüşecekmiş. 25 yıl sonunda ise nükleer başlıklı füze olarak karşımıza çıkacakmış.
  • yok öyle birşey..abi sözü dinleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 19 Ekim 2010; 13:59:08 >
  • hocası koskoca Ip Man bi zahmet kurşun geçirmesin
  • 5 yıl daha geç ölürdü
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:36:47 >
  • Arkadaşlar,baba oğul ikisi de film setinde öldürüldü.

Bruce ve oğlu Brandon,film setinde silah sahnesinde silahların gerçek mermi ile doldurulması sonucu yaşama veda ettiler.

Bruce Lee 5 yıl daha yaşasaydı? Çok önemli konu
  • Orijinalden alıntı: faho

Arkadaşlar,baba oğul ikisi de film setinde öldürüldü.

Bruce ve oğlu Brandon,film setinde silah sahnesinde silahların gerçek mermi ile doldurulması sonucu yaşama veda ettiler.

şakamı lan bu oha ilk defa duyuyorum
  • tamam kurşun işlememesi abartı olabilirde , bazı arkadaşlar fazla dalga geçmiş ulan o adam sizin çenenize bir vursa 10 yerinden kırar neden bahsediyorsunuz
  • aynen usta sanalda atıp tutuyolar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 19 Ekim 2010; 14:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

quote:

Tek kolda 20 yada 30 kilo barbell çalıştığını duydum ( dumbell). Standart bi insan evladının 5 kiloda başladığını düşünürsek...

30 kilo hiçbir şey değil ama adamın zayıf olduğunu düşürsek iyi bir kilo mu acaba ?

Kafan iyi galiba ? tek kolda 30 kilo indirip kaldırabilirmisin? tutabilmekten bahsetmiyorum.

haha çok komik ya ben 20 yaşındayken 25 kiloluk dambıl aldım tek elle en yukarıya kaldırıp indirdim
    hatta mağazada uzun demirli halter vardı oda 50 kiloydu ve tek elle kaldırdım en yukrıda tuttum
    bunda ne varki çok komik ya
    ama zamanında bady yaptım ondandır

yaş kaç ?
    bu arada o dambıl tek 1 kere kaldırmalık değildir o 25 veya 30 kiloluk dambılları 20 kere sağ sol durmadan kaldır sana üyeliğimi verem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

quote:

Tek kolda 20 yada 30 kilo barbell çalıştığını duydum ( dumbell). Standart bi insan evladının 5 kiloda başladığını düşünürsek...

30 kilo hiçbir şey değil ama adamın zayıf olduğunu düşürsek iyi bir kilo mu acaba ?

full dolu dabacaba 20kilo.sen hesapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

tamam kurşun işlememesi abartı olabilirde , bazı arkadaşlar fazla dalga geçmiş ulan o adam sizin çenenize bir vursa 10 yerinden kırar neden bahsediyorsunuz

Valla salağın biriside şöyle abartmıştı, 40 kişilik mafya ile dövüşürken taramalı ile ateş ediyorlarmış havada uçarken bir an karın kaslarını gevşetince kurşunun birisi girmiş ve ölmüş. Bende doğrudur abi demiştim. ne yapayım bunu söyleyen adamda mantık var mıdır? Fakat bıçağın derisini çizmediği doğrudur , bir Türk sporcuda var karnını kesici aletler kesemiyor, nasıl yapıyorsun dediler , 30 sene uğraşıyorum bu sporla hiç birşey olmayacağını düşünüyorum konsantre oluyorum dedi. İman gücü gibi birşey. Fakat tutupta bıçağı sokarsanız girer, beton değil ya!

• Body Building yapmayan adam Dumbell'lar hakkında atıp tutmasın komik oluyor

Ha birde Sallamayı bir koysam Kafadan t--şağa kadar yararım ben bu adamı nasıl bıçak işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Body Building yapmayan adam Dumbell'lar hakkında atıp tutmasın komik oluyor

Ha birde Sallamayı bir koysam Kafadan t--şağa kadar yararım ben bu adamı nasıl bıçak işlemiyor

Dövüşürken eli armut tutmuyor ya belki onun için bıçak işlemiyor demişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

çok saçma hakkatten de demiri delen kurşun bu adamın vücudunu mu delemeyecekti

yeniçeriler kurşunu elleriyle saf dışı bırakırlardı
  • Bruce birşey mi heman olarak lakab takılan 10.dan da ustalar var , adam yumruğu ile boğayı deviriyor. Birde bu amcalar var ki bunlar yakında matrix olacaklarmış.

http://www.youtube.com/watch?v=nu99GRUUN6Y
    http://www.youtube.com/watch?v=3JYGqVA9xc4&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

bruce lee nükleer bomba yardımıyla öldürülmüştür üstüne atılan el bombalarını yakalayıp yutup midesinde eritme gücüne sahiptir

haluhalasmamda :D:D:D:D:DD:
  • Adam kesinlikle efsane. Araştırdıkça Bruce Lee'nin vücuduna kurşun işlemeyeceğine inanmaya başladım.
  • beyler adam açıkça nasıl bir evrende yaşadığını anlatıyor işte, neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
    kurşun işleyip işlemeyişini bilemem de, bu konuda bizi şüpheye düşürebilecek 2. bir insan yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.