Şimdi Ara

Bruma 12.5 Milyon €'ya Leipzig'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle yanlış yapıldı. Neresinden bakılırsa bakılsın hata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Tekrar özetliyimde şurada dursun. Bruma bizim takımın en ofansif ve en çok skora katkı yapan futbolcusu ve malesef arayabiliriz.. ANCAK

1-) 4 sezondur bizde. Bunun 1 senesi Sociedad kiralık, yarım sezonda sakat.

2-) 4 senede sadece bu sene skora katkısı olan güzel bir sezon geçirdi

3-) Emre Çolak'ın bile 3 gol 6 asist yaptığı İspanya liginde sadece 1 gol atıp 2 asist yapabildi.

4-) Avrupa Kupalarında 2 senedir futbol oynamadı

5-) Milli takımına seçilemiyor.

6-) Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor ve gitmeyi kafasına koymuş.

7-) Türkiye liginde istatistik yapması çok önemli değil. Eğer Avrupa da olsaydı ve orada da iş yapsaydı veya milli takımında da oynayıp orada güzel işler yapsaydı piyasa değeri ancak o zaman artardı

8-) Bu sene bir çok gol atıp asist yaptı ama bir o kadarını da yedi sırf bencillik veya ne zaman nereye pas atamayacağından

9-) istikrar sorunu var. Bir maç Messi, sonra ki maç Serdar Özkan oluyor. Stabil değil

Şimdi siz bu adamı 18-20 ye nasıl satacaksınız? LÜTFEN mantıklı olarak açıklayın.

Liepzigde büyük bir çıkış yapabilir bu doğal, ve 30-40M euro ya daha üst bir takıma da gidebilir ama bizim şu yapımızda böyle bir satış yapmamızın mümkünatı yok.

Biraz mantıklı olalım.

Ayrıca bu olay 2. Ribery vakası falan değil. Ribery bildiğin bedavaya gitti birde 3.5m Euro Marsilya'ya para ödedik sanırım. Veya Metze. Emin değilim.

arkadaş sen neden dursun özbek yönetimini savunup duruyorsun yok dursun 100mtl kulübe vermiş yok bruma yı daha pahalıya satamazmışız.Bruma kendi açıklama yapmıştı sözleşme yenilemek istiyorum diyehttp://www.hurriyet.com.tr/bruma-acikladi-sozlesme-40328683
    yönetim sözleşme yenileseydi en az 20 ye giderdi zengin takıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 4 Haziran 2017; 17:44:42 >

• Satmak yerine gecen sezon basında bu adamla anlaşılmış olsaydı en az 3-4 sene daha yararlanırdık..
  • 2 seneye aynı telles gibi iyi bir takıma gittiği zaman,iyi paraya satılmış diyenleri göreceğim ben ne olursa olsun bu adam kalmalıydı,ikna edilmeliydi. önümüzde dünya kupası var,çok etki ederdi bonservisine.

• Yönetimi savunan yok. Ama her şeyede muhalefet komedi. Bruma gitmek istiyo. Sözleşme yenilemek istediğinde adama teklif yoktu fakat şimdi var.

Hayal görüp yüksekte uçup brumayı 20-30a satmak isteyen taraftar ağır hayalperesttir.

Yukarıda yazdığım maddelere karşı tez sunan da olamamış zaten.

Son kez diyim yönetim umarım istifa eder. Fakat bu bruma nın da ederi 1 sene kala sözleşmesi budur. 1-2m oynar en fazla.

• bruma nın kalması gibi bir şey söz konusu değil zaten 1 yıl sözleşmesi kalmıştı. kendisi ve menejeri sözleşme yapmaya yanaşmıyordu. menejeri sneijder ayarında sözleşme istedi bunu da dursun özbek kadar çapsız bir adam bile vermez açıkçası ki vermedi.

Transfere gelirsek vasıfsız yönetimin şu anakadar yaptıgı en iyi iş brumayı göndermek oldu. aysal döneminde en fazla 5-6 milyon a alınacak bruma 12.5 milyona alındı. zarar burada başlıyor. bruma yeteri kadar kendini gösteremedi. ispanya ya kiralık gitti kendini biraz geliştirdi geldi Gs de ilk 11 oynamaya başladı. ilk 11 oynayınca zaten 15milyonluk oyuncu oldu. yani daha gelişsin diye bir adamı kaç sene daha kiralamak lazım? sözleşme imzalamaya da yanaşmıyor? siz olsanız ne yapardınız? 15 milyon euro bugünkü döviz kuru ve TL karşılıgında bariz kar getiriyor.

Birde şu var dünya kupası falan deniyor ama bu adamı portekizliler biliyor ve izliyor. sanıldıgı kadar etkili olacagını bilseler zaten şu ana kadar en az 20 kere portekiz A milli takım kadrosuna alınırdı ama alınmadı. mesela bir renato sanchez 18 yaşında dünya kupası A milli takım kadrosuna aldılar. şimdi 19 yaşında pek iyi bir sezon geçimedi ama gelecek vaad eden oyuncu budur bruma değil. bu sebeple bir an önce satılması iyi bir fikirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 4 Haziran 2017; 18:15:52 >

• 2 yıl sonra 30a satarlar
  • bu adamı satacaksın belli onu anladık iyi para da eder kulübe para lazım anladık ama malın oğlu daha sezon bitmeden oyuncu satmak nedir daha yaz başı lan talibi izleyeni çok oyuncuyu haziranın başında satmak nedir bir rest çeksen liepzig e 1 ay sonra 20 milyona ver diyecek 3 günde sattı adamı bu kadar beceriksiz olur mu bir yönetim ya
  • tudor leipzigin elini güçlendirdi. eğer arası iyi olsaydı brumayla bu kadar ucuza gitmezdi 14 15 lere rahat satarlardı hatta daha bile fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsli46

bu adamı satacaksın belli onu anladık iyi para da eder kulübe para lazım anladık ama malın oğlu daha sezon bitmeden oyuncu satmak nedir daha yaz başı lan talibi izleyeni çok oyuncuyu haziranın başında satmak nedir bir rest çeksen liepzig e 1 ay sonra 20 milyona ver diyecek 3 günde sattı adamı bu kadar beceriksiz olur mu bir yönetim ya

Son derece yanlış bir analiz.

1 ay sonra 20M verecek demişsin. Ya klüp Bruma'ya sen 1 sene daha kal seneye bedava gel derse? Hadi bakalım.
  • bruma iyi performans gösterir ve 1-2 sene sonra bayern 40-50 milyon verip alırsa baya koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

2 seneye aynı telles gibi iyi bir takıma gittiği zaman,iyi paraya satılmış diyenleri göreceğim ben ne olursa olsun bu adam kalmalıydı,ikna edilmeliydi. önümüzde dünya kupası var,çok etki ederdi bonservisine.

Telles'in oynadığı takım şampiyon mu olmuş? Telles iyi br oyuncu değil.. Sadece porto da oynuypor diye güncel bonservis bedeli yüksek olur o kadar. Portonun nasıl bu adamı alıp oynattığına şaşıyorum
  • Adam gitti hayatini kurtardir. Gs de kalip kanserden oteki dunyaya giderdi.

Gs de bundan daha fazla gelisemezdi.

• Neden aynı fiyata gitti çünkü Galatasarayda kendini geliştiremedi. Yine iyi fiyata gitmiş

• İYi para.

• Valla bence 12,5 milyon euro fena değil, sat gitsin.

Ama işte yerine doğru düzgün bir topçu alabilecek transfer yönetimi takımımızda olmadığından dolayı üzüldüm. Oysa 10-15 milyona çok güzel işler yapılabilir. Biraz vizyon lazım.

• Dürsün Özbek 1.25 Euroda diretmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

2 seneye aynı telles gibi iyi bir takıma gittiği zaman,iyi paraya satılmış diyenleri göreceğim ben ne olursa olsun bu adam kalmalıydı,ikna edilmeliydi. önümüzde dünya kupası var,çok etki ederdi bonservisine.

Telles'in oynadığı takım şampiyon mu olmuş? Telles iyi br oyuncu değil.. Sadece porto da oynuypor diye güncel bonservis bedeli yüksek olur o kadar. Portonun nasıl bu adamı alıp oynattığına şaşıyorum

telles şuan asist krallığında 9 asist ile ikinci nasıl kötü oyuncu oluyor sen şuna desene futboldan anlamıyorum diye,sezon başında da bruma'ya bir ton laf etmiştin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Karar verin gittikçe düşüyor.

18, 17, 15, 14,5, 12,5

Galatasay Bruma'yı 12'ye almış ve 2'ye Real Sociedad'a kiralamış. Yani 10 m euro gelmiş oluyor şimdi 12,5 satmış. Yanlış hatırlamıyorsam sözleşmesi gelecek sene bitiyordu.

Ama yine iyi fiyata satmış bence Bruma sadece bu sezon oynadı.

Ve büyük bir sakatlık geçirmişti.

Ayrıca Türk klüpleri ne zaman +15 M euro'ya topcu satacağız.

Hocam bruma mevzusunda kur olayı önemli.. biz 12.5 milyon euro 2012 de 2.30 du.. cebimizden 26 milyon çıkmıştı.. deportivo 2 milyon verdiğinde kur 3 civarıydı etti 20, bizim verdiğimiz yıllıklarla 28 olsun diyelim.. sattığımığız vakit bugün 50 milyon getiri yapıyor.. 22 milyon lira karımız var..5,5 i sportinge gider kalan sağlar bizimdir.

Ne alaka paranın değeri sabit mi kaldı da kar etmiş olasın. Ettiğimizi sandığımız kar aslında paramızın kaybettiği değere denk geliyor. Ama sözleşmesinin son senesinde her oyuncu ederinin biraz altında satılır. Ederi de 16-17 vardı ama bu ülkede Sow gibi demba ba gibi 30+ adamları 16-18 e sattılar. Biz bi Arap kulübü falan bulamıyoruz Podolski'yi bile ölü fiyata sattık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

telles şuan asist krallığında 9 asist ile ikinci nasıl kötü oyuncu oluyor sen şuna desene futboldan anlamıyorum diye,sezon başında da bruma'ya bir ton laf etmiştin.

Bir sol bekin esas işi defanstır. acaba yedirdiği gollerin istatistiği var mı? Porto gibi 71 gol atan bir takımın bütün maçlarında oynayan birisinin 8 asist yapmasıda muhtemel cok sıkıntı yok. Çünkü kanat oyuncusu ileri çıkacak elbet.. Dün kupayı zakana Zidane ne demişti? Futbol istatistiklerle oynana bir oyun değildir..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.