Şimdi Ara

Bruma satıldı 14.5 Milyon Euroya hayırlı olsun [:D] leipzig (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

Hayirli olsun. Brumanin yerini kimle dolduracaklar merak ediyorum

2013'de Şampiyonlar Ligin'de çeyrek final oynayıp Real Madrid'i yendiğimiz yıl Bruma tarzı oyuncu bile yoktu hocam sağlam kadro olsun yeter.Satıldığı iyi oldu hatta.
    Real Madrid maçı kadrosu ;
    Fernando Muslera
    Gökhan Zan
    Semih Kaya
    Emmanuel Eboue
    Hamit Altıntop
    Selçuk İnan
    Felipe Melo
    Albert Riera
    Wesley Sneijder
    Didier Drogba
    Umut Bulut

Kadro efsane hocam o zamanlar umut falan da iyiydi sneijder drogba zaten efsane, eboue arsenalden gelmişti çok sağlamdı o da, orta sahada melo hamit falan taş gibiydi, takım canavar gibiydi real gelmese daha da ilerlerdi o sene. Hatta 2. Maçta 4.gole giderken ofsaytı hakem vermese 5-1 yapıp turu geçecekti bu kadro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

yararlanamadı gs doğru düzgün bu adamdan. bi bu sene iş yapmaya başlamıştı şimdi de düzgün kar edemeden sattılar

Geldiğinde kupa maçlarında özellikle rüzgar gibi yardırıyordu. Sonra bacağı koptu, yenisinin çıkmasını bekledik. 1 sene yeni bacağına alışsın, o arada düzenli forma giysin diye kiraladık 2 milyon karşılığında. Dönünce de patlama yaptı zaten.

Kontratının son senesi olduğundan değerinin 5-10m altına gitmiş olur konuşulan rakama giderse. Aldığımız para da düşünülürse çok az kar etmiş olacağız. Ama ben olaya farklı bakıyorum. Bundan sonra Bruma'nın başarısını dilememiz lazım. En büyük reklamımız olabilir kendisi. Gelen parayla da gençlere yatırım yapıp bunu kulüp stratejisi haline getirmek lazım.

Arda bizden çıkma. Telles iyi kötü tutundu Porto'da. Bruma'dan da çok şey bekliyorum. U-17 milli takımından 6-7 tane aslan gibi gencimiz var. Sinan için Benfica konuşuluyor, ondan da beklentim yüksek. Ahmet, Semih abisinin izinden gitmezse potansiyelli bir oyuncu. Carole, Linnes gibi genç olmasa da aldığımızın 3-4 katına satabileceğimiz scout transferlerimiz var...

Galatasaray bir yandan Sneijder, Podolski gibi gözden düşmüş yıldızların ikinci baharını yaşadığı öte yandan yetenekli sabi sübyan bebelerin dünya futboluna kazandırıldığı bir kulüp olması lazım.

Almanya liginde takip etmek lazım elemanı. Leipzig zaten şuan fena dikkat çekiyor, clde bruma iyi piyasa yapar biz de izleriz. Şahsen ben baya ümitliyim brumadan 35 40m e çıkabilir bonservisi.

Şöyle de bir şey var bende bile ,fenerli olmama rağmen, bi boşluk hissi oluştu brumanın gittiğini duyunca. ne biliyim bi yanım ligde izlemek istiyor, bi yanım da gitsin uçsun avrupada diyor. Bayaa merak ediyorum almanya performansını hayırlısı olsun.

Bruma iyi oyuncu ama yanlış lig tercih ettiğini düşünüyorum.Bence Almanya'da iş yapamaz , pas konusunda iyi değil zaten olayı çalım Bruma'nın.Attığı çalımları anca bizde Gençlerbirliği'nin defansına atar.Almanya'da sert ve iyi defans oyuncuları var orada bizdeki gibi çalımlar atıp Ribery tarzı bir etki yaratabilirse yürür gider zaten ama sanmıyorum

bende umutsuzum. bundesligada yapamaz diye dusunuorum. emrenin sov yaptigi yumusak denilen la ligada yapamadı bruma. Alman liginde basarili olamaz diye dusunurken, bi yandan da Keita, Forsberg ve wernerle nasil olur diye de dusunmeden edemiorum.

Bruma, hiziyla, cabukluguyla calim atan topcu, boyle topcular bundesligada serie ada yapamaz. munihin sanchesi yapamadı, cabukluguyla hizliyla calim atmaya calio, oyuncu ondan cabuk, vücudunu kullanmayi bilio, kapio topu 2 saniyede. brumada aynisini yasar diye dusunuom

rasenball Leipzig, uzun vadede munihi tahtindan edecek potansiyelde takim. para bol, yapilanma da saglam, ragnick baskan futbol dehasi. savunma ve forvet transferine bakalim, belki bu sene dahi sampiyonlugu alacak, sampiyonlar liginde ceyrek yapacak kadro kurulur.

• Brumayı biz 10 + 1 Milyon € ya aldık (http://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/bruma-galatasarayda/10764)

Önceki sene 1.9 M € ya Sociedad a kiraladık (http://www.galatasaray.org/haber/futbol/armindo-bruma-real-sociedada-kiralandi/27382)

Yani 14.5 + 1.9 = 16.4 M € kazandık . Brumadan karımız 5.4 M € .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

4 sene önce 10'a aldık 14'e sattık. 30-40 hatta abartıp 50'ye satarız diyenler nerede acaba? Ulan Arda'yı da 12.5'e sattık, şimdi bizim karımız ne anasını satayım? Başlarım böyle takıma ya. Ayrıca ilk geldiğinde Youtube'da videolarını izlerdim şimşek gibi çocuktu, hiç yararlanamadık. Yazıklar olsun.

Turkiye liginden bi topcuya 40-50 vermeleri icin barca, munih, real ve juve seviyesinde takima karsi duzenli sov yapmasi lazim.bundesligada zekiler, senerler, gokhanlar yok.

gsnin sampiyonluk mücadelesi icin 6-7 tane saglam topcuya ihtiyaci var. insallah bu para iyi kullanılır. sabriler, ademler icin harcanmaz.
  • Çok ucuza gitmiş.

Not: rvpspor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Çok ucuza gitmiş.

Not: rvpspor

Hocam bizim sattığımız bonservis rakamını Rvp 1 yılda kazanıyor kurtulun şundan
  • dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya takımın kasasını sömürdü şerefsiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl sonra serbest kalacağını düşünürsek net çok iyi hamle. Ancak taraftarın eleştirdiği ya da daha doğrusu korktuğu nokta bu değil. Bu paraya Bruma'nın yeteneğinde bir adamın alınamayacağı düşüncesi. Özbek yönetimine bakıldığında da bu durum pek de yanlış değil.
  • Peki bu para nasıl çöp edilecek acaba? Gelen paraya yazık olacak gibi hissediyorum.
  • Unal aysal takimdan gideli kac yil oluyor ama hala bize faydalı olmaya devam edebiliyor. Muthis bir adam

• Bahsedilen rakamlara satıldıysa yonetim iyi is cikarmis. Bu gözler Ribery i de izledi. Bruma asla büyük kulup topçusu olamayacak bana gore. Oyun zekası sabri sarioglu yetenegi ise lionel messi olunca ortaya garip bir futbolcu kombinasyonu çıkıyor. Youtube videolarini izlesen 25 milyon euro bile verebilirsin, sacmaladigi bir maca denk gelsen bedavaya almam da diyebilirsin oyle bir futbolcu bruma.

• Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyordu ama brumanın potansiyeli daha yüksek zaten ligimizde bir kaç gömlek üstün olduğunu kanıtlıyordu iyi bir takım ve iyi bir hoca ile çok daha iyi işler yapabilir mesela galatasarayın başında şenol güneş olsaydı 30m den aşağı teklif gelmezdi performansı o kadar arttırırdı. İlerleyen dönemlerde kim bilir ne kadara transfer olacak göreceğiz.

Ayrıca bu seviyede genç bir oyuncuyu bu fiyata almak çok zor umarım bizimkiler 8-9 verip +30 yaş olmayan direk takıma etki edebilecek oyuncular alırlarda parayı olumlu kullanırlar
    tabi gidipte 3 lük oyuncuya 6 vermesinler adam gibi birini alsınlar gerekirse 10 versinler itiraz etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Serdar Gürler ve Adem Büyük listede. Sneijder'ı da elden çıkartmaya çalışıyoruz. Muslera'yı da satıp kaleye Cenk'i koyduk mu değil Yeni Malatya, Sivasspor bile bizi durduramaz.

Şaka bir yana turkiye ligindeki bir takim icin iyi bir miktar 14. Taraftari memnun edecek transferler olacak bence

• ulan hani 18di ne ara 14.5 oldu medyanın yapacağı habere edeyim emi!
    14.5 tartılışır gelecek beklentisiyle alınan topçudan az kar ettik demektir.
    gideri 20ydi bu adamın.
  • satisindan falan pay koysalardi keske. leipzig en az 40 a okutur brumayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Brumayı biz 10 + 1 Milyon € ya aldık (http://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/bruma-galatasarayda/10764)

Önceki sene 1.9 M € ya Sociedad a kiraladık (http://www.galatasaray.org/haber/futbol/armindo-bruma-real-sociedada-kiralandi/27382)

Yani 14.5 + 1.9 = 16.4 M € kazandık . Brumadan karımız 5.4 M € .

Brumayı 10 m € ile aldınız + şampiyonlar ligi katılım için 1+1 milyon verdiniz + 1 milyon imza parası verdiniz etti 13 m €.

Eğer kâr koyarsanız aradaki farkın %25 i eski takımına gidecek , 14.5-10=4.5 bunun %25 i yaklaşık 1m€.

1.9 m ile kiralama ücreti aldınız.

Yani 14.5+1.9-13-1= yaklaşık 2.5 milyon € kazanç var. Ağır sakatlık toparlanma derken nötr e yakın durum var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribery gibi büyük topçu olursa bu adam komedi olur
  • insan ticaretinde değerler yükseldi ya milyonlar konuşuluyor
  • Türkiyenin en büyük takımının ağzına tükürmek bu olsa gerek teşekkürler yönetim. 2 yıldır maç izlemiyorum izlediğimde gram zevk almıyorum bunlar yüzünden
  • Bizim Yıldız parlattığımız nerede görülmüş ki zaten , ayrıca defolsun gitsin, bencilliği yüzünden kaçtane maç kaybettik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.