Şimdi Ara

Brutal ve Scream vokalciyim soruları alayım. / Video Eklendi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
6
Favori
9.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sverre

quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

quote:

5 Eylül'de Fatih/Fındıkzade bölgesinde İsmek kurs kayıtları başlıyor.

Kurslar arasında şan dersi de var. Ben geçen sene kemana gidiyordum. Bu sene şan dersini de eklemeyi düşünüyorum. Öğretmenler çok iyi ve profesyonel. 200 TL'ye kurs veren sözde öğretmenlerden çok daha iyiler. Hem de ücretsiz. Gelmek isteyen varsa 5 Eylül'de gidip kaydımızı yaptırırız.

Şunu da ekleyeyim. Geçen sene şan sınıfının tamamı hatundu

Sadece reklam yapmak için mi geldin yoksa yardımcı olmak gibi bir amacın mı var ?

Heee reklam yapıyorum.

Kazandırdığım her kursiyer için İsmek bana para veriyor

Bize de birşeyler atarsın o zaman, o kadar reklam yapıyorsun burada.

hehehe bahadır görüşemedik napıyorsun uzun zamandır , şan dersi almaya basladım yine :D

Pek birşey yok ya. Okullar kapandı ya cover işi yalan oldu bizim. Üniversite sınavlarıyla falan uğraştım Eskişehire gidiyorum şimdi, en erken orada birşeyler yaparım doğru düzgün. Ciddi adamlar bulursam albümlerle falan uğraşmak istiyorum. Öyle işte. Sen ne yapıyorsun göremedim seni baya ? Şan dersi almak iyidir iyi. Nefes kontrolünü en iyi orada öğrenirsin profesyonellerden. Benim gibi acemiyle uğraşma.

ne demek benim gibi acemiyle ugrasma dostum sen hepsinden faydalı bilgiler veriyorsun sagolasın , hayırlsıyla sende albüm filan islerine girisirsen iyi olur sevinirim bende , bizde grup olususmu süreecindeyiz hala kuzenlerle :) prova vfilan yapmaya baslıycaz simdi

• quote:

birazdan mesajı editleyip biilgi vericem dostum kusura bakma geç yazdıgım için

düzeltme :

dostum öncelikle ben 80 kalibrenin vokalisti Hidayet abi den ders almaya basladım , ilk 1-2 ay opera egitimi verip ilerde scream ve brutal teknikleri üzerinde durcagını söyledi . daha ilk aydayız derslerde ses acmayla filan iglileniyoruz. egzersiz yapmakla geçiyor ama adam cok iyi yane hatalarını farkediyor ve hepsine göre farklı bi yol istyior cözümlüyor . ben önceden bi kere daha başka bi yerde san dersi almstım igrencti o , oradadda opera egitimi almıstım ve o gerizekalı yüzünden opera egitiminden sogudum , hidayet abi de diyince yapmak istemdim filan ama sonra farkı görünce sevmeye basladım . önceki aldıgım yerde tamamen yanlsı bilgiler göstermis bana öle dedi hidayet abi ve bu işte zor olanda alıskanlıkları düzeltmek . o yüzden san a baslamak üzereyseniz bi yerlerden yanlıs bilgiler edinimeyin o zaman düzeltmek zor oluyor 0 durumdaysanız dah iyyi olur , nese dostum daha soruların olursa cevaplamaya calısırım

Teşekkür ederim hocam. Aklıma geldikçe yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 Eylül'de Fatih/Fındıkzade bölgesinde İsmek kurs kayıtları başlıyor.

Kurslar arasında şan dersi de var. Ben geçen sene kemana gidiyordum. Bu sene şan dersini de eklemeyi düşünüyorum. Öğretmenler çok iyi ve profesyonel. 200 TL'ye kurs veren sözde öğretmenlerden çok daha iyiler. Hem de ücretsiz. Gelmek isteyen varsa 5 Eylül'de gidip kaydımızı yaptırırız.

Şunu da ekleyeyim. Geçen sene şan sınıfının tamamı hatundu

Sadece reklam yapmak için mi geldin yoksa yardımcı olmak gibi bir amacın mı var ?

Heee reklam yapıyorum.

Kazandırdığım her kursiyer için İsmek bana para veriyor

Bize de birşeyler atarsın o zaman, o kadar reklam yapıyorsun burada.

hehehe bahadır görüşemedik napıyorsun uzun zamandır , şan dersi almaya basladım yine :D

Pek birşey yok ya. Okullar kapandı ya cover işi yalan oldu bizim. Üniversite sınavlarıyla falan uğraştım Eskişehire gidiyorum şimdi, en erken orada birşeyler yaparım doğru düzgün. Ciddi adamlar bulursam albümlerle falan uğraşmak istiyorum. Öyle işte. Sen ne yapıyorsun göremedim seni baya ? Şan dersi almak iyidir iyi. Nefes kontrolünü en iyi orada öğrenirsin profesyonellerden. Benim gibi acemiyle uğraşma.

ne demek benim gibi acemiyle ugrasma dostum sen hepsinden faydalı bilgiler veriyorsun sagolasın , hayırlsıyla sende albüm filan islerine girisirsen iyi olur sevinirim bende , bizde grup olususmu süreecindeyiz hala kuzenlerle :) prova vfilan yapmaya baslıycaz simdi

Teşekkür ederim hocam.
    İşte üniversite Eskişehir'e çıktı ya geçen gitmiştim oraya çevreyi görmek için o sıra albüm-ep kayıtları yapan bi yer buldum. En azından ep kaydetmeden gelmem. Kuzenlerinle kuruyorsanız daha iyi, daha rahat olursunuz. Sana tavsiyem söz yazmaya da başlaman. Ben uzun zamandır yazıyorum Megadeth tarzı lirikler. Ne kadar çok şeyi yaparsan o kadar kıymetlenirsin.

• Harsh vokal yapabilen var mı aranızda ??
  • Brutal yapan arkadaşlar çalışarak mı yaptınız yoksa direk yaptım oldu gibi bir durum mu oldu?
  • Hocam ne tür egzersizler yapılıyor? Yapılması zor mu?

@yanmısbozuka
  • Sarhoş musun videoda o ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Noobkiller Harsh vokal çalışmaya yeni başladım şahsen. Başka yapan var mı bilmiyorum.

@mizantropia Hocam direkt yapmana imkan yok eğer vahiyle bu yetenek gelmediyse sana. Aylarca çalışman gerekiyor.

@bitlikarınca Sarhoş değilim ama passive skillimde var sarhoşluk. Arada öyle denk geliyor işte.

• aynen şu şekilde bir harsh yapıyorum bende ama bu tarz yapacak adam bulamadığımdan bazen uğraşsım gelmiyor
  • quote:

Hocam ne tür egzersizler yapılıyor? Yapılması zor mu?

@yanmısbozuka

Dostum ders esnasinda sesi acici egzersizler yapiyorsn yane ders o sekilde geciyor bu da nefes alisini dogru yapmaji ve hatta detone oldugu. Notalari duZeltmeni vs sagliyor .

Hoca klavyeyle belli bi melodi caliyor sende tonu degiserek sesler cikariprsm yane do dan si ya kadar saniim blmyorum ordaki olayi ama mesela yam yam yam yam yam yam yam yam diye tekrarlhprsn bu bi tur oluyor ikinci tur bi alt ses den yapiyorsn boyle oktavinin sinirinakadar gidip geri geriyorsn onun disinda aklima gelmiyo smdide namnamnam vardi aaaaaaaaa var :) anlatabildimmi bilmiyorm

Ayrica evde yapmam icin de 3 egzersiz verdi biri agzini tup gaz kaciriyormjs gibi nefes kaciriyormus gibi yapiyorsn tabi once nefesini tutup , kac snye yapabildigkni olcup onu.ilerletmeye calisiyorsn .
    İkincisi tiss tiss tiss diye agzini yaparak karnini sikiyorsn aslinda diyaframini kullaniyorsn .
    Son olarak uyandiginsa ve yatmasan once yataktaylen sirt ustu Yatip ayaklarini karnina cekip kopek gibi dilini cikarip he he he diye nefes almak , bu 3 ude diyaframi ogrenme ve gelistirme amacli

• Dogru diyorsn dostm soz yZiyorm benelde hatta ilk sarkinin asozlerini atmistim sanirim atmadiysam yine atiyim yeni sozlerse var fikrini almak isterim , baska isteyen olursa onlarada atabilirim

Demo kayit isi cok iyimis dostm bende bulmak istiyorm oyle bi yer soru sorarim sana sn onlari sorarsin onlara olmadi :)

Eskisehirdenisin suan

• @Noobkiller Hocam buradaki vokal black metal screami. Harshlıktan çıkmış yani.

@yanmısbozuka Söz attığını hatırlamıyorum ama sen tekrar at hocam. Sorun olursa bana sor iletirim. Şimdi İstanbuldayım eylülde gideceğim Eskişehir'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverre -- 17 Ağustos 2013; 11:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Oysa black metal vokalleriydi onlar. Neden böyle bir aletle yapılan harsh vokal çıktılar ? Bunu beklemiyordum.

• Eeee dönem artık EBM devri EBM IS UNITED :=)))
    Ben bıraktım 15 sene dinledikten sonra artık EBM dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Eeee dönem artık EBM devri EBM IS UNITED :=)))
    Ben bıraktım 15 sene dinledikten sonra artık EBM dinliyorum

Pek farkı yok vokallerin, sadece müzik farkı var blackten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adamın Teki

quote:

quote:

2-3 aydır yapmıyordum. Şimdi denedim ve tüm yeteneğimi kaybettiğimiz gördüm. Tekrar çalışmak lazım.

Seninki oturma aşamasındaymış hocam, eskisi kadar uğraşmadan tekrar düzeltirsin.

Yok oturma aşamasında değildi. Şu an yeteneğimi kaybetmiş olduğumu gördüm derken duygu vermeyi, brural scream arası ani geçişleri kaybetmişim. Yapıyorum yine ama sanki amötörmüş gibi ses çıkıyor. Daha fazla kaybetmeden antreman yapmam gerek. Şu an studyo imkanım da yok nerde çalışacağım bilmiyorum

Çalışmak için stüdyoya gerek yok. Ben genelde evde çalışıyorum.

Annemi geçtim komşular kafama sıkar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2-3 aydır yapmıyordum. Şimdi denedim ve tüm yeteneğimi kaybettiğimiz gördüm. Tekrar çalışmak lazım.

Seninki oturma aşamasındaymış hocam, eskisi kadar uğraşmadan tekrar düzeltirsin.

Yok oturma aşamasında değildi. Şu an yeteneğimi kaybetmiş olduğumu gördüm derken duygu vermeyi, brural scream arası ani geçişleri kaybetmişim. Yapıyorum yine ama sanki amötörmüş gibi ses çıkıyor. Daha fazla kaybetmeden antreman yapmam gerek. Şu an studyo imkanım da yok nerde çalışacağım bilmiyorum

Çalışmak için stüdyoya gerek yok. Ben genelde evde çalışıyorum.

Annemi geçtim komşular kafama sıkar

Bizim komşular hep şakirt ama birşey demiyorlar. Alt komşunun ufak bir çocuğu vardı kötü etkilenmesin diye taşındılar herhalde.

• Ne uyuz konuşuyorsun lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Ne uyuz konuşuyorsun lan.

Abi yeni kalkınca öyle oluyor.

Kimse de demiyor olm şurayı iyi anlatmışsın burasını eksik anlatmışsın diye. Herkes keşliğime taktı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverre -- 19 Ağustos 2013; 9:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.