Bildirim
Brutal ve Scream vokalciyim soruları alayım. / Video Eklendi (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yanmısbozuka
gencler tarzı kesinlestirerek brutal yapmaya karar verdim brutal vokalimi Pekka Kokka ( Kalmah ) ya benzetiyorum yakında bi kalmah sarkısını da kayıt etcem daha net anlarım böylece de simdi bögürme kısmını içimden yapıyorum nasıl anlatsam bogazdan hırıltı cıkararak degil daha cok kkkkkaaaoovvv gibi bögürüyorum . o yüzden ince sesli bögürme oluyor kalmahtada öle genelde fakat bazı yerlerde kalın hırıltılar cıkmarlıyım bunun için egzersiz varmı yane yapabilirim sanırsam egzersizlere calısarak dime yoksa hiç bir zaman kalın bögürmeyi yapamazmıyım sesim uygunmu degil .
zarar vermeyecek sekilde sanırım baslangıc olarak haaaaaa hırrrrr gibi köpek hırıltıları cıkarmam gerekiyor varmı başka tavsiyesi olan
Yaşın kaçtı senin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lokman Dayı
quote:
gencler tarzı kesinlestirerek brutal yapmaya karar verdim brutal vokalimi Pekka Kokka ( Kalmah ) ya benzetiyorum yakında bi kalmah sarkısını da kayıt etcem daha net anlarım böylece de simdi bögürme kısmını içimden yapıyorum nasıl anlatsam bogazdan hırıltı cıkararak degil daha cok kkkkkaaaoovvv gibi bögürüyorum . o yüzden ince sesli bögürme oluyor kalmahtada öle genelde fakat bazı yerlerde kalın hırıltılar cıkmarlıyım bunun için egzersiz varmı yane yapabilirim sanırsam egzersizlere calısarak dime yoksa hiç bir zaman kalın bögürmeyi yapamazmıyım sesim uygunmu degil .
zarar vermeyecek sekilde sanırım baslangıc olarak haaaaaa hırrrrr gibi köpek hırıltıları cıkarmam gerekiyor varmı başka tavsiyesi olan
Yaşın kaçtı senin?
20
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lokman Dayı
quote:
Yaşın kaçtı senin?
20
Tamam sorun yok
-
-
Uup. -
Aynen up yapalım konuyu -
Up yapalım zaten boğazım kötü bir haftadır... -
Selamlar, öncelikle bu tür vokalle uğraşanların kendimden biraz daha genç olmalarını görmek memnun etti. Zira bu tür müzikle uğraşanların sayısı maalesef azımsanacak kadar az. Neyse, ben de kendi çapımda brutal vokal ile uğraşıyorum, hatta isteyenlere canlı performans kaydımı yollayabilirim özelden.
Neyse sormak istediğim şu: Evde brutal vokal kaydı için orta düzeyde 100-200 lira arasında bir mikrofon arıyorum. Ses kartım var, mikrofonu ses kartıma takacağım haliyle, ses kartım ise M-Audio MobilePre USB 2, kaliteli bir ses kartı, ses kartının kalitesine paralel ve uygun fiyatta bir mikrofon arıyorum. Unutmadan küçük şehirde yaşadığımdan site adı vermek yasak mı bilmiyorum; ama lütfen önerilerinizi MYDUKKAN.COM'dan yapın, zira yalnızca buradan alışveriş yapıyorum.
Teşekkürler. -
up. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sverre
up.
merak ettim scream vokal videon varsa atarmısın -
@sverre
hocam bende istiyorum varsa kayıt . benimkine önceki sayfalardan bakabilir isteyen ama cok amatör ce cünkü 0 calışmanın ürünü simdi sıkı bir programa girmeyi düsünüyorum cünkü ihtiyacım var.
konunun güncellendigi iyi oldu sevindim .
dedigim gibi calışmalara baslıycam .
kalmah dance of the water sarkısını her gün söylemeye calısmayı düsünüyorum tabi öncesinde egzersiz yaparak varmı öneri klasik hırrrr harrrrr hiiiii gibi hırlamalar dısında -
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: Sverre
up.
merak ettim scream vokal videon varsa atarmısın
Videodur falan kayıtlarım yok öyle şimdilik ama ders niteliğinde bir video çekebilirim ileride, o zaman atarım. -
quote:
@sverre
hocam bende istiyorum varsa kayıt . benimkine önceki sayfalardan bakabilir isteyen ama cok amatör ce cünkü 0 calışmanın ürünü simdi sıkı bir programa girmeyi düsünüyorum cünkü ihtiyacım var.
konunun güncellendigi iyi oldu sevindim .
dedigim gibi calışmalara baslıycam .
kalmah dance of the water sarkısını her gün söylemeye calısmayı düsünüyorum tabi öncesinde egzersiz yaparak varmı öneri klasik hırrrr harrrrr hiiiii gibi hırlamalar dısında
Olaya direkt dalınca pek istediğin gibi sonuçlar alamaman normal. Ama hergün ufak ufak denemelerle kendini beklemediğin kadar geliştirebilirsin. Benim bu pratik olayı tahminen 5-6 ayı bulmuştur (önce hırıltılar, ha'lar ho'lar, ufaktan kelimeler ve sonunda da bir veya iki cümle). Birkaç kelimeyi bile güzel bir tonda söyleyebiliyorsan, boğazın acısın acımasın yani pratik işinin sonlarındaysan, tek bir brutal tipine değil de farklı vokalistlerinkine benzete benzete gidersen daha çabuk gelişir. Ben öyle yaptım, yani her telden adamınkini taklit ederek geliştirdim.
Kalmah'ın scream vokallerine yakın tonları çıkartabiliyorum ama tıpatıp aynısı olmaz illa. İnsan bu sonuçta sesi de aynı değil tipi de.
-
Tesekkur ediyorum ilgin icin bakalim guzel sonuclar alirim Allahimin izniyle insallah .
Dedigin gibiyse iyi mesela kalmahin dance of the water sarkisi water in etenal movement diye cikiyor wateri cok guzel soyluyorm bence .
Bakalim pekka bey gibi bende soyleyebiliim insallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ders değil de bi parça seslendirip koysan?
quote:
Orijinalden alıntı: Masamune
ben de merak ediyorum doğrusu sesinizi. şöyle bir kuple böğürseniz de dinlesek... -
quote:
Orijinalden alıntı: halo92
quote:
ben de merak ediyorum doğrusu sesinizi. şöyle bir kuple böğürseniz de dinlesek...
Güldüm
Bizim şarkıların kayıtları bitsin, sizin yorumlarınızı almak için buraya koyacağım! -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halo92
quote:
ben de merak ediyorum doğrusu sesinizi. şöyle bir kuple böğürseniz de dinlesek...
Güldüm
Aslında taylor swift falan coverları yapıyorum sürekli ya da televizyon reklamlarının şarkılarıdır, ahmet kayadır dj akmandır falan.
Hiç kaydetme gereği duymamıştım ama madem bu kadar merak ettiniz koyarız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X