Şimdi Ara

Brutal yapan metal grupları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dinledim johan hegg brutal bakimindan daha ustun dark ile death dende o kadar black death dinledim johan kadar iyi brutal yapan cok az kisi gordum

ha bu arada umarim scream ile brutal arasindaki farki biliyorsundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

dinledim johan hegg brutal bakimindan daha ustun dark ile death dende o kadar black death dinledim johan kadar iyi brutal yapan cok az kisi gordum

Zaten bu gruplari su ana kadar dinlemediysen ben cok death ya da black dinledim deme bence.Chuck'ın(Death) brutali de daha iyi bundan eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritualist

quote:

dinledim johan hegg brutal bakimindan daha ustun dark ile death dende o kadar black death dinledim johan kadar iyi brutal yapan cok az kisi gordum

Zaten bu gruplari su ana kadar dinlemediysen ben cok death ya da black dinledim deme bence.Chuck'ın(Death) brutali de daha iyi bundan eminim.

hepsinin 1-2 sarkisini dinlemisimdir.arada bir brutal scream yapan grupla paso brutal giden grup karsilastirilmamali bence.

mantiken dusumdugumuzde brutali bas sesi olanlar daha rahat yapar johan hegg in sesi bas screamide daha ince tenor ve bariton olanlar daha rahat yapar.

• quote:

quote:

quote:

hepsinin 1-2 sarkisini dinlemisimdir.arada bir brutal scream yapan grupla paso brutal giden grup karsilastirilmamali bence.

mantiken dusumdugumuzde brutali bas sesi olanlar daha rahat yapar johan hegg in sesi bas screamide daha ince tenor ve bariton olanlar daha rahat yapar.

Deathin Symbolic adlı albümünü dinlersen neden bu adamın efsane olduğunu anlarsın.Brutal ve screamleri arasında öyle müthiş geçişleri var ki.Hem brutal olarak kulağı yormayan brutal yapıyor yani bu adamı ilk kez dinleyen bir adam bu ne böyle böğürüyor dana gibi diyemez.Dediğim gibi Death'in Symbolic albumunu bir dinle Death Metalin en efsane albumlerindendir.

• Lamb of god

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorgoroth, Amon Amarth
  • quote:

slipknot ve metalica ayrica opeth diyenler olmus

Vay be James yıllardır brütal yapıyormuş da haberimiz yokmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Deathin Symbolic adlı albümünü dinlersen neden bu adamın efsane olduğunu anlarsın.Brutal ve screamleri arasında öyle müthiş geçişleri var ki.Hem brutal olarak kulağı yormayan brutal yapıyor yani bu adamı ilk kez dinleyen bir adam bu ne böyle böğürüyor dana gibi diyemez.Dediğim gibi Death'in Symbolic albumunu bir dinle Death Metalin en efsane albumlerindendir.

+1 Symbolic ve Human bence en iyi Death metal albümleridir.Adamlar progressive metalle death metali birleştirmişler.Ayrıca The Sound Of Persevarence'taki gitarın tonu duyduğum en güzel ton olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

quote:

slipknot ve metalica ayrica opeth diyenler olmus

Vay be James yıllardır brütal yapıyormuş da haberimiz yokmuş

tabiki qamqi ayrica scream de yapabiliyor o dunyanin en iyi vokali xD

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Sen de metallica demişsin, opeth diyenle mi dalga geçiyorsun bir de

• Avenged sevenfold

• Arkadaşım size brutal soruyoruz gidip metallica öneriyorsunuz metallicayı seviyorum ama utanmasanız duman dinle diceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Başlık iyimiş. Opethle başla sen ayağın alışsın.

opeth güzel grup ama uygun öneri olmamış bence. mikael kendini iyice uzaklaştırdı death metal'dan. ilk albümleri albümleri sayılır orası ayrı neyse, eğer death metal seviyorsan Bloodbath öneririm sana harika bi gruptur. Eaten şarkısıyla başlayabilirsin. Melodic death metal istersen de At The Gates grubunu öneririm. Efsane. Slaughter Of The Soul şarkısıyla başlayabilirsin

• Yahu birbirinize laf yetiştirmeye çalışacağınıza, düşünün taşının doğru düzgün yardımcı olun adama... bir zat-ı muhterem de kalkıp şuraya Dimmu Borgir yazmamış... tü size :)....
  • Murderdolls ve Wednesday 13 en iyi scream brutal yapan nadir gruplardir.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Hayatım boyunca gördüğüm en ağır troll sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

Hayatım boyunca gördüğüm en ağır troll sensin.

tşk cnm xd xd
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.