Şimdi Ara

bs player 1.40 ve altı sürümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3oo spartalı filminin ilk cd sini indirdim filmi winampta açtım görüntü falan iyi fakat ses yok ayrıca alt yazyla beraber çalıştırmak için bs player en iyi proğrammış galiba fakat aradım ve reklamlı(adware) sürümünü buldum ve onu pek tavsiye etmiyorlar bana bs playerın 1.40 ve alt sürümlrinden herhangi birinin linkini verebilir misiniz.lütfen demo olmasın iyi günler...

• önerin için teşekkür ederim çok sağol fakat dediğim gibi ses olayını halledecek mi bu proğram ve alt yazıyı beraberinde çalıştıracak mı
  • BSPLAYER'ın PRO sürümünü emule ya da torrent yoluyla indirebilirsin. Eski sürümlerini hiç tavsiye etmem, son sürümler gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.
    Bu arada codec sorunun da olabilir.
    K-Lite Codec Pack Standart sürümünü kurup Windows Media Player ile de altyazılı bir şekilde rahatlıkla izlersin.
    VobSub isimli bir eklenti sayesinde WMP altyazıları görüyor.
  • Bir adres de ben veriyim.
    becausenewerisnotalwaysbetter(çünkü yeni her zaman iyi değildir) sloganı da güzel.
    http://oldversion.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black__Stone

önerin için teşekkür ederim çok sağol fakat dediğim gibi ses olayını halledecek mi bu proğram ve alt yazıyı beraberinde çalıştıracak mı

Ben altyazı problemin için tavsiyede bulunmuştum. Hem ücretsiz hemde BsPlayer da bulunan whenusave paraziti yok.

Ses alamaman ise Codec lerle alakalı bir sorun. Timu® arkadaşın da dediği gibi K-Lite Codec pack işini fazlası ile görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.