Şimdi Ara

BSC Sunar: 2013'ün En İyi 10 Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro last light yalan olmuş.En azından assasins creed'den iyidi.
  • Keşke şu mini oyunlar yerine bi tane metro LL bitane de cod ghost koyaydınız lafım editörlere değil oyunculara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

yanlis duymadiysam yilin top oyun listesi editörlerin kafasina göre sekilendi o zaman ? <br>2si1 de zaten yilin oyunu gtaV secilmesi gerekdigini söylüyordu ersin kilic ve öyle oldu.<br>Last of Us birinci olmaliydi...oylara nekadar etki etti editörler bilmiyoruz ama neyse

last of us sadece ps3 özel oyun olmasaydı xbox yada pc gelseydi yılın oyunu olabilirdi.olamamasının tek nedeni bu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu liste içerisinde Beyond Two Souls kesinlikle olmalıydı bence. Yine Metro Last Light'ın aldığı o kadar beğeniden sonra hiçbir listede yer almaması da ilginç. AC4'ünse o listeye girmeyi hakettiğini düşünmüyorum. Bunlar dışında listeye bir itirazım yok.

Edit: Pokemon X&Y'i de unutmuşum, oyun patlama yaptı halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Ocak 2014; 18:38:21 >
  • Sizleri bilmem ama benim top 10'um su sekilde;
    1- The Last of Us
    2- GTA V
    3- Bioshock
    4- Ni no Kuni
    5- Tomb Raider
    6- Metro Last Light
    7- Fifa 14
    8- Super Mario
    9- Assasin's Creed
    10- Rome Total War 2

• Tomb Raider'ın sırası biraz yüksek olmuş ki Super Mario 3D World'den daha üstte olması gerçekten ilginç ama liste yine de güzel. İlk 3 oyunun hepsi birbirinden iyiydi hangisi seçilse bir şey diyemezdim her ne kadar gönlüm Super Mario 3D World'den yana olsa da.

• 1.The Last of Us gönüllerin birincisi :) :) Gta V den çok The Last of U da etkilendim ne yalan söyleyim..

• AC4'ü çıkarıp Device 6 eklerdim yada Plant vs Zombies 2
  • Bence Top 10 nda çok gereksiz oyunlar vardı özellikle bf nin 8. numarada olmasına inanamadım asıl top 10 böyle olacktı

1- The last of us
    2- Gta V
    3-Bioshock
    4-Gow Ascension
    5-Bf4
    6- Tomb raider
    7- Beyond two souls
    8-Fifa 14
    9-Ac4
    10-Far cry 3

• Ah be the last of us olsaydı keşke 1. Gta V zaten felaket oyun herkes biliyor ama işte
    The last of us 1. olsaymış iyiymiş neyse
  • beyler bioshock infinite tanıtımında çalan şarkının adını bilen varmı?

• 1- Last of us
    2-Bioshock
    3-Beyond Two Souls
    4-Tomb Raider
    5-GTA
    6-Mario 3D
    7-Metro Last Light
    8-Ni No Kuni
    9-Bf4
    10-Ac4,

Bencee

• Metro ve Pokemon yalan olmuş
  • gta 5 boşa para verdik nesi iyi anlamadım online yapcak bişe yok campaign bittince yapcak bişe yok boşboş gezin

• İlk 3 çok çok kötü olmuş GTA 5'in 1. olmaması lazımdı o kadar sorunlu bir oyunun.
    1_Last Of Us
    2_Bioshock
    3_Tomb Raider
    4_GTA V
    olması gerekti.

• gta şaşırtmadı ama bana göre bf4'e gerek yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br>yanlis duymadiysam yilin top oyun listesi editörlerin kafasina göre sekilendi o zaman ? <br>2si1 de zaten yilin oyunu gtaV secilmesi gerekdigini söylüyordu ersin kilic ve öyle oldu.<br>Last of Us birinci olmaliydi...oylara nekadar etki etti editörler bilmiyoruz ama neyse</blockquote><br><br>last of us sadece ps3 özel oyun olmasaydı xbox yada pc gelseydi yılın oyunu olabilirdi.olamamasının tek nedeni bu

Diğer listeleri gördük iyiki editörler etki ediyor.

• Bu kadar iyi satış rakamları yakalamış ve çokça beğenilmiş bir yapım olan Pokemon X&Y'nin bu listede yer almaması da beni fazlaca şaşırttı doğrusu. Ki bana göre ilk sırayı kesinlikle The Last of Us hak ediyordu.

• Onu bunu bırakında ilk 2 oyunu PC'de oynamayıyoruz :D PC'lirein 1. si Bioshock .
  • BSC en popüler oyun neyse onu seçiyor liste yapmalarina bile gerek yok. GTA 5 teki sorunlari yazsak makale olur. Hem daha kötü grafik, hem de frame online problemleri vardi. The Last of Us birçok yönden çok daha iyi ve etkileyici bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.