Şimdi Ara

BSC Yarışma: 10 Kişiye Doom Veriyoruz! (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
11
Favori
9.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sonuçlar ne oldu BSC sitesine baktım ama birşey göremedim. buradanda hiç bir bilgilendirme göremedim. BSC olarak buraya bir yazsaydınız iyi olurdu madem böyle bir geçikme olacak insanları bilgilendirmeniz gerekli diye düşünüyorum koskoca BSC siniz ayıp yani saygılar.
  • merak ediyorum ne oldu acaba böyle gecikmenin sebebi vardır herhalde bekleyelim bakalım
  • ya cumartesi yayınlanacak diyorsunuz ses seda yok hangi cumartesi yayınlanacak bu inceleme videosu yoksa yakında bir erteleme haberi mi alacağız oyunculara daha iyi bir oyun sunmak için çıkış tarihini erteliyoruz diyen oyun yapımcıları gibi bir açıklama gelmesin şimdi :) :) bu inceleme olmamış daha iyi bir inceleme için erteliyoruz tarihi bekleyin nasıl olsa Allah ın cumartesi si çok tükenmez elbet birinden birinde yayınlarız :) :)
  • Biz cekilis yapiyoruz diye yalan konu acsak banlanirdik. Hani nerde cekilis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santiago Munez

Biz cekilis yapiyoruz diye yalan konu acsak banlanirdik. Hani nerde cekilis.

aynen öyle bari açıklama yapar insan

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bsc'nin şuanki durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquer -- 24 Mayıs 2016; 16:57:04 >
  • ulen bedavadan çekilişe katılmışsınız birde kuruma saydırıyorsunuz az bekleyin 7 aylık mısınız...

• On kişiye don veriyoruz diye okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde kaldı bu inceleme?? DOOMur olduk bekleye bekleye
  • Yalan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayd beee
  • bu konuda bi açıklama yapılcak mı acaba ??
  • Erdinç İyikul, Ersin Kılıç, Beril, Talha Aynacı ve son zamanlardaki içerik eksikliği... BSC'de yıkılma dönemine girdik sanırım.
  • 8.2
  • aga valla şu olayı bir haber sitesi görse haber yapar bu ne la
  • BSC bile böyle yapıyorsa şu "Katılmak istiyorum" yaz cı arkadaşların verdiği oyunlara nasıl inanıp ta yazsın bu millet. Ayıp valla. Çok ayıp. BSC ye puanım 10 üzerinden 0
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    bsc de sadece 2 editör kaldı.. muhtemelen işleri yetiştiremiyorlar ve bu yüzden çok gecikti doom incelemesi.. böyle bir ortamda böyle bir işe hiç girişmemeleri gerekirdi.. şimdi insanların gözünde düşecekler.. itibar kaybedecekler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avoidablehawk -- 26 Mayıs 2016; 15:18:42 >
  • AFFERİM SİZEEE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.