Şimdi Ara

bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
17.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bSilkroad/Bahamut serverımız bu sabah 06:30'da bakıma alınacaktır. Bakım ile birlikte oyuna 3 yeni dress eklenecek ve skillerin geç vurma sorunu ortadan kaldırılacak. Ayrıca serverda bir takım optimizasyonlar gerçekleştirilecektir. Hedefimiz bahamut serverını pvp için en uygun hale getirmektir.

Bakımın tahmini 1 saat sürmesi bekleniyor. Bakım tamamlandıkdan sonra bir takım testler yapılacağı için bu başlık altında bakım tamamlandı demeden lütfen oyuna giriş yapmayın! Aksi halde doğacak problemlerden bSilkroad yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bakım Tamamlanmıştır.

* bSilkroad Ramazan Bayramı özel indirimi başladı. (%20 daha fazla silk)
    * Skillerin geç tepki verme problemi giderildi.
    * New Arabian Outfit Dress eklendi.
    * Black Angel Wing Dress eklendi.
    * Halloween Dress 2010 Dress eklendi.
    * New Clown Hat Eklendi.
  • yeni başladım beyler yardımlarınızı bekliyorum nick PomPom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PomPom -- 16 Ağustos 2012; 17:19:32 >
  •  bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated

Eski karakterimden bir görüntü...
  • Hey gidi hey :)
  • Bakım tamamlanmış olup server yeniden açılmıştır. Bakım ile birlikte gerçekleşen değişiklikler aşağıda ki gibidir.

Update v1.221:

• Oyuna Kidemonas Room adında bir oda (harita) eklenmiştir.
  • Kidemonas Room'da Kidemonas adında bir unique belirecek. Unique ile ilgili detaylar aşağıda ayrıca anlatılmıştır.
  • Girişte yer alan image code "5" rakamına sabitlenmiştir.
  • Veritabanı yedeklendi.

Kidemonas Room
     bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated

Unique Kidemonas

Kidemonas Room'a Hotan ve Jangan'dan 1 Milyar gold karşılığında teleport olabilirsiniz. Eğer kale sahipleri şehirlere vergi koyarsa giriş ücreti değişiklik gösterebilir. Giriş sınırı 110 leveldir. Sadece 110 level olan oyuncular bu odaya girebilir. Eğer Kidemonas Room'da ölürseniz res almadığınız taktirde kayıtlı olduğunuz şehirde doğarsınız. Bu oda da respawn olma şansınız yok.

Bu yeni sistemin kale sahiplerinede iyi gelir kapısı olacağı kanaatindeyiz. Jangan ve Hotan kale sahipleri %20 vergi koydukları taktirde giriş başına 200 milyon vergi elde edecek.

Kidemonas oldukça güçlü bir yaratıktır. Bu yaratığı kesebilmeniz için iyi bir ekibe ihtiyacınız var. Ne tek başına bir wizard, ne de bir warrior bu yaratığı kesemez.

Kidemonas'ın Özellikleri

Çok sık seri atak yapabilen bir böcek spawn edecektir. Bu yaratıkları kesmediğiniz taktirde başınıza bela olabilir. Özellikle wizard ve clericleri rahatsız edebilirler.

İlk olarak A grade dediğimiz yani Holy Water Temple 3. kademe uniqueleri spawn olacak. Sonrasında ise B grade yani Job Temple uniqueleri spawn olacak. Spawn olan yaratıkları zaten tanıyorsunuz.

Peki Kidemonas'ın ne drop verecek? her kesildiğinde %100 ihtimal ile 50 adet arena coin düşecek. Hepsi tek parça halinde düşeceği için partiye dağılacak. Bunun dışında tıpkı Fight ve Power silahlarda olduğu gibi Kidemonas'dan a ve b grade mısır takıları düşecek. Tabi oranlar oldukça düşük.

Umarız bu yeniliklerden memnun kalırsınız. bSilkroad olarak yenilikler getirmeye devam edeceğiz. Bir daha ki bakımda iSRO'a gelen yeni dressler bSilkroad'a eklenecek ve Item Mall güncellemesi yapılacak.

İyi eğlenceler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 6 Eylül 2012; 17:56:58 >

• oynayan var mı ?
  • vay bee 5 yıl geçmiş aradan

ilk mesajları okuyunca eski günler geldi aklıma, guild ortamını özledim

az trader ın canını yakmamıştım bu sv da server ın ilk ve uzun zaman tek 7 lvl thief i mom0
  • Ah be , sıfırlasalar şu serveride bizde başlasak ya :(
    Gerçekten çok kaliteli bir ekip , ilk açıldığı sıralar başlamıştım , o zaman Efes Sro vardı ona devam etmiştik. Tabi efes kapanalı yıllar oldu ama bu server hala ayakta
  • şu oyunu tekrar açın artık piyasada kaliteli oyun yok herkes bsilkroad kalitesini arıyor Asgard Odin cevaplayın lütfen 2011 sonu 2012 başından kapandığı güne kadar oynadım lütfen mesajımı dikkate alın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.