Şimdi Ara

BT Hack programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde burdaki arkadaşların birinin sitesinden BT hack diye bir program indirmiştim. Denedim ama bu program bence bi *** yaramıyor. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirmi? mesela bu hack programıyla BT si görünür fakat kapalı olan birinin BT sini açabilirmiyiz? maalesef ben bunu beceremedim. bununla ilgili başka program önerisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CafeIN -- 10 Mart 2005, 15:12:33 >

• Böyle bir program yok zaten olamaz da bt teknolojisi en başta sağlam güvenlik teknolojisi üzerine kuruldu, ve daha sonra kablosuz teknoloji üzerine .

Izinsiz olarak karşı bluetooth makineye giremez yada çıkamazsınız vs..

Böyle dosyalarla uraştıkça da, telefonunuza daha çok virüs girer çünkü hepsi fake .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CafeIN

mesela bu hack programıyla BT si görünür fakat kapalı olan birinin BT sini açabilirmiyiz?

BTsi kapalı olan bi telefonun BT sini açmak...
    bunu yapmak için gerekli iletişimi nasıl kurmayı amaçlıyo bu program?
  • Kapalı bt'yi bu program açmıyor sadece acık bt'lara giriyor.Eger benım sitemden indirdiysenız acıklama bölumune yazmıştım zaten denemedım die sadece soylentı ama kullananlar varmış
  • Bu konuyla ilgili 2 program daha yukledım toplam 3 program ettı yukleyın ve deneyın ben denemedım bluetoothu acık telefonlara izinsiz girebiliyormuşsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Böyle bir program yok zaten olamaz da bt teknolojisi en başta sağlam güvenlik teknolojisi üzerine kuruldu, ve daha sonra kablosuz teknoloji üzerine .

Izinsiz olarak karşı bluetooth makineye giremez yada çıkamazsınız vs..

Böyle dosyalarla uraştıkça da, telefonunuza daha çok virüs girer çünkü hepsi fake .

boyle birsey kesinlikle var isminede bluesnarfing deniyor bluetooth acik olunca butun kontak list mesajlar falan alinabiliyor... kac yerde guvenlik acigi oldugu belirtilmisti nokianin 8910i,6310i gibi telefonlarinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: PolatA
    boyle birsey kesinlikle var isminede bluesnarfing deniyor bluetooth acik olunca butun kontak list mesajlar falan alinabiliyor... kac yerde guvenlik acigi oldugu belirtilmisti nokianin 8910i,6310i gibi telefonlarinda

*varsa yapalım mı test . ?

* O dediğin özel durum, 8910i,6310i deki durumu biliyoruz, bizim konumuz bir symbian programla, başka bluetooth lu bir cihaza girmek ( bir symbianlı cihaz olabilir )

Şu an yapanı görmedim böyle bir program da yok, boşuna var şurda diyip çekilmeyin, deneyin sonra söyleyin.
  • ben denedım ama giremedım sadece bomb gibi kart yolluyor.
  • aslında mesaj göndermek mümkün çünkü caribe virüsü dosyayı onaylamasan bile telefona kendini atıyor. bunun kodları kullanılarak bir program yapılabilir fakat şu an bulunan programlar bir işe yaramıyor.
  • ne işe yarıyor bu açıkca yazsanıza merak ettim şimdi
  • sanırım hiç bir işe :) kımse denemedıgı için sonuc nedir bilinmiyor
  • Şu meşhur manken paris hilton un cep telefonundan ünlülerin numaralarını, ve kendi çıplak resimlerini BT hack ile aldılar? Başka nasıl yapılabilirdi ki?

aRch
  • dogru söyluyor olabilirsin 3 ttane pro var deneyın arkadaslar yakınınızda unluler varsa sizde calın ününüze ün katın
  • negative boyle bir program varki adamlar girebiliyor ama internete dusmez anlatabildimmi ama boyle bir sey var ismide bluesnarf piyasadaki programlarda bir ise yaramaz
  • PolatA dediğin programı arastırdım bu işlem 3 program ile oluyormuş.Bir cok ing dokuman buldum ama programlardan birini bulabildim diğerleri yok :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: PolatA

negative boyle bir program varki adamlar girebiliyor ama internete dusmez anlatabildimmi ama boyle bir sey var ismide bluesnarf piyasadaki programlarda bir ise yaramaz

Kardeş bende o program da var zaten tüm programlar elimden geçiyor .
    Bu konuda sonuç = 0 ( sıfır )
  • internetteki butun programlar bu konudaki hikaye hicbiryerde aramayin yapan adamlar zaten hayatta paylasmazlar ama boyle bir olay var kullanan kullaniyo saygilar... sanirim paris hiltonun sidekick de bu yolla hacklendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.