Şimdi Ara

BT speaker önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hiçbiri..Çünkü ses kaliteleri çok iyi değil. İkinci el bowers and wilkins z2 veya harman kardon go+play gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Hiçbiri..Çünkü ses kaliteleri çok iyi değil. İkinci el bowers and wilkins z2 veya harman kardon go+play gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

UE boom 2 veya JBL Charge3 'üm 2.eline ancak bütçem yeter onlar ile ilgili ne düşünüyorsun hocam
  • Benim için ses şiddeti değil sesin kalitesi daha önemli olduğu için kaliteli ses verdiğini düşündüğüm bir markayı tercih ederim her zaman. UE nasıl bir marka hiç bilmem ama b&w dediğimizde az çok herkes bir şeyler çıkarır ve anlar.. Anlatmak istediğim şey buydu.. 500tl civarında z2 çok satıldı, bulunabilir.
  • Ne yaptınız aldınız mı ?
  • quote:

Hiçbiri..Çünkü ses kaliteleri çok iyi değil. İkinci el bowers and wilkins z2 veya harman kardon go+play gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

Bowers & Wilkins Z2 fiyatı düşmüş.Ama türkçe inceleme pek göremiyorum. Umarım ipad-iphone yeni modeller ile uyumludur.Biraz yabancı sitelere bakmak lazım.
  • İncelemeye vs. bence çok gerek de yok lakin ses kalitesi muazzam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Bluetooth klavye önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B&W Z2 çok iyi seçenek. 2. elde 500TL bulunabiliyorsa kaçırılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ne yaptınız aldınız mı ?

o dönemde kararsız kaldığım için almadım, şu anda bütçeyi biraz daha arttırdım 600-900 bandında bişeyler arıyorum.

beoplay p2https://www.hepsiburada.com/bang-olufsen-beoplay-p2-bluetooth-hoparlor-mavi-p-HBV000006EPL0?magaza=DES%C4%B0BELA
    ue boom2https://www.hepsiburada.com/ue-boom-2-phantom-black-grey-hoparlor-p-HBV000000UTK9
    harman kardon onyx minihttps://www.hepsiburada.com/harman-kardon-onyx-mini-p-HBV000004FXQU

şu an için bu 3'ünün arasında kaldım fikriniz var mı?

• O fiyata UE Megaboom alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 seviyesine çıkabilirseniz Marley - bag of riddim2 modelini şiddetle öneririm. Olmuyorsa harman kardon go+play, bowers and wilkins zeppelin veya zeppelin mini de düşünebilirsiniz. Jbl'in neredeyse hiç bir modelini beğenmiyorum. Sesleri flat değil. Aşırı metalik ve bass + tiz ağırlıklı. Biraz audiophile tarafa yakın bir cihaz olsun derseniz bunlara bakabilirsiniz.
  • quote:

1100 seviyesine çıkabilirseniz Marley - bag of riddim2 modelini şiddetle öneririm. Olmuyorsa harman kardon go+play, bowers and wilkins zeppelin veya zeppelin mini de düşünebilirsiniz. Jbl'in neredeyse hiç bir modelini beğenmiyorum. Sesleri flat değil. Aşırı metalik ve bass + tiz ağırlıklı. Biraz audiophile tarafa yakın bir cihaz olsun derseniz bunlara bakabilirsiniz.

hocam jbl konusunda size katılıyorum, Media Markt'ta jbl charge ve flip modellerini denedim, ses yüksekliği iyi ama kalitesi hiç tatmin etmedi. Harman kardon'un Aura modelini de denedim fena değil ama taşınabilir bir alete ihtiyacım var. bowers & wilkins istiyorum ama fiyatı cidden yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancunx -- 16 Şubat 2018; 8:54:30 >
  • Aslında bana dockstation lazım ya.Ne zamandır bakıyorum şöyle çok pahalı olmayan iyi bir şey bulamıyorum.Philips var ancak , onun da bazı modelleri tükenmiş bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.