Şimdi Ara

BTK, 2016 yılının ilk cezasını Turkcell ile Avea’ya kesti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceza degilde internet sayfalarinda yayinlamalari koymustur :D

• boşuna umuda kapılmayın 3mbit5mbit yaparlar.başkada bi b.k yapmazlar

• tum firmalar denetlenmeli geliştirilmeli sınırsız ınternet verecegım diyen kurum ve abone sınırsız ınternet hız. alamadıgında ıtıraz edıyorsun ne zaman basvurdun diyor basvuuruyorsun cevap veren takan yok:)
  • Malesef tüketicinin yanını tuttukları örnekler çok az. Sırf firmalar daha fazla kar etsin diye adil kullanım kotası denen saçmalığı getirdiler. Bu açık açık firmaları savunmak ve
    altyapı kurmak yerine varolan altyapı ile daha çok kar etmelerini sağlamaktır. Adil kullanım kotasını kaldırsınlar bakalım, o zaman deriz ki tüketicinin yanındalar. Firmalar
    AKK olmasa altyapıyı güçlendirmek ve masraf yapmak zorunda kalır. Fiber desek firmalar çok yavaş ve keyfi davranıyor. Bütün Türkiye'yi fibere geçirecek bir atılım yapılmalı artık,
    "falanca filanca sitede var, yan apartmanda var sizde yok" gibi saçmalıklarla nereye kadar? Yıl 2016, telefon kabloları paslı/bozuk, mesafe uzak diye hizmet alınamıyor. Saçmalık.
    Birazcık tüketicinin yanında olsunlar internet hizmetleri konusunda artık, çok şey mi istiyoruz? Yıllardır süründürüyorlar kullanıcıları.

• Kablo altyapısı fiberden bile kısıtlı bölgede var, ve hiçbir şekilde büyütmüyorlar. Yıllardır takip ediyorum sitelerini. Fiber bile gelir kablo gelmez :)
  • Adresime Adsl dışında ne gelse düşünmeden geçeceğim dostum Altyapı o kadar iğrenç ki bezdirdiler. İski su kazısı yapınca telefon hatlarını bozmuş,
    8mbit akksız sınırsızı 4mbit kullanıyorum. Paramla rezillik, hala bir kablo yenileyemediler. El mecbur, alternatif yok. İnternetsiz de yapamam. Tekel olmak böyle birşey.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.