Şimdi Ara

BU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel 6 kasa golf alırsan dahan iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Ben üniversitede iken otobüse binerken bileti ikiye bölüp kar etme derdindeydim . Akbil çıkıncada otobüse orta kapıdan binip akbil basmama derdindeydim.
    İlk arabamı da işe girip çalışmaya başladıktan 7 sene sonra "kendi paramla" alabilmiştim.
    Şanslı gençlersiniz.

+1903 :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

arkadaşlar 21 yaşındayım üniversite okuyorum bu araba bana nasıl olur sizce çok mu büyük kaçar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-passat-2-0-tdi-otomatik-vites-servis-bakimli-cok-temiz-85656858/detay/

21aralık 2011
    quote:

okumak istiyorm sosyal bolum deyıim mf4 ıle alıyor fen sınavına girsem yapabilirmiyim

4 ocak 2012
    quote:

arkadaşlar ösym nin int sitesine şifremle giriyorum şifrenizi değiştirin diyor.bir türlü değiştiremedim 1 büyük 1 küçük falan diyo anlayan varmı acaba

Maşallah nisanda üniversiteye yerleşen ilk kardeşimiz oldun tebrik ederim seni.
    Amcan müsteşar falan mı?
    okulda LGS mi var?
    Hangi okuldasın 4+4+4 üniversitesi meslek lisesi eğitim kampüsünde mi?
    Yazılıda passatı mı sordular?
    Tdi motorlar hakkında bilgi soruyorsan verelim.
    ARaba lazımsa al hediyem olsun exclusive passat:
     BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mayıs 2012; 14:13:40 >

• Bende 20 yaşındayım ve aradığın araç Lancia Delta .Normal şartlarda kimseye Delta önermem forumdan benim mesajlarımı daha önce gören varsa bilir.Ama hem performans hem konfor hem de yakıt konusunda kesinlikle çok uygun bir araç öğrenci için.Görünüşü desen bir harika( Görecelidir, okulda binipte beğenmeyen, görüpte beğenmeyen olmadı ).Koltuklar çok rahat.120 hp çok çok iyi gidiyor.Ama otomatiğini değil manuelini öneririm.Bendeki otomatik ve yokuşlarda gerçekten bir sorun var araçta.Gitmiyor gibi geliyor.Hani tarifsiz hislerden biri ama olumlu bir his değil.Manuel'i daha iyi.Yolda görülmeyen bir araç ve çok dikkat çekici.Bence scirocco'dan daha iyi bir seçenek.Bir düşün ve incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arkadaşlar 21 yaşındayım üniversite okuyorum bu araba bana nasıl olur sizce çok mu büyük kaçar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-passat-2-0-tdi-otomatik-vites-servis-bakimli-cok-temiz-85656858/detay/

quote:

arkadaşlar ösym nin int sitesine şifremle giriyorum şifrenizi değiştirin diyor.bir türlü değiştiremedim 1 büyük 1 küçük falan diyo anlayan varmı acaba

okulda LGS mi var?
    Hangi okuldasın 4+4+4 üniversitesi meslek lisesi eğitim kampüsünde mi?
    Yazılıda passatı mı sordular?
    Tdi motorlar hakkında bilgi soruyorsan verelim.
    ARaba lazımsa al hediyem olsun exclusive passat:
     BU

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 18:00:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende 20 yaşındayım ve aradığın araç Lancia Delta .Normal şartlarda kimseye Delta önermem forumdan benim mesajlarımı daha önce gören varsa bilir.Ama hem performans hem konfor hem de yakıt konusunda kesinlikle çok uygun bir araç öğrenci için.Görünüşü desen bir harika( Görecelidir, okulda binipte beğenmeyen, görüpte beğenmeyen olmadı ).Koltuklar çok rahat.120 hp çok çok iyi gidiyor.Ama otomatiğini değil manuelini öneririm.Bendeki otomatik ve yokuşlarda gerçekten bir sorun var araçta.Gitmiyor gibi geliyor.Hani tarifsiz hislerden biri ama olumlu bir his değil.Manuel'i daha iyi.Yolda görülmeyen bir araç ve çok dikkat çekici.Bence scirocco'dan daha iyi bir seçenek.Bir düşün ve incele derim.

pek ısınamadım ama bir inceleyeceğim saol

• Güzel araba fakat 21 yaşında gencecik adamsın sana ağır kaçar milletin babasının arabasını almış geziyor der sonra.

Yeni astra,Golf bakabilirsin.

Fakat benim sana tavsiyem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-daha-temizi-yok-sifir-ayarinda-82455342/detay

İlan örnektir bu kasa focuslar bence çok güzel otomobiller ses sistemi olsun konforu olsun malzeme kalitesi olsun gerçekten 1. sınıf

Görünüm ise görünüm ekonomi ise ekonomi yerinde olsam alırdım böyle bir focus.

• quote:

Demek bölümünden memnun değilsin.
    hmm.
    21aralık 2011
    quote:

okumak istiyorm sosyal bolum deyıim mf4 ıle alıyor fen sınavına girsem yapabilirmiyim

Senin bağlı bulunduğun üniversitede okunmuyor anlaşılan.
    Yazarak mı çalışıyosunuz
    orman mühendisi ol sana ben gerçek passat önereyim canım kardeşim böyle sosyal bölümdeyken falan yürümüyo bu işler ya:)
    Golfe döndün demek.
    Sırada ne var polo mu?
    :)
    Sen benim hediyeyi kabul et en iyisi bak mis gibi araba sana:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mayıs 2012; 14:19:26 >

• shadowgeist hocam gözünden hiç bir şey kaçmıyor.Herkes dikkatli olsun yazarken Müge Anlı veya Yalçın Abi gibi sizi bulur vallahi .
  • passat yaşlı işi biraz, gence gidecek vw modeli olarakta polo ve golf diyebilirim.
  • quote:

quote:

Demek bölümünden memnun değilsin.
    hmm.
    21aralık 2011
    quote:

Senin bağlı bulunduğun üniversitede okunmuyor anlaşılan.
    Yazarak mı çalışıyosunuz
    orman mühendisi ol sana ben gerçek passat önereyim canım kardeşim böyle sosyal bölümdeyken falan yürümüyo bu işler ya:)
    Golfe döndün demek.
    Sırada ne var polo mu?
    :)
    Sen benim hediyeyi kabul et en iyisi bak mis gibi araba sana:)

birkaç mesajına baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 17:59:12 >

• keyboranli millete sataşıp durma bende inanmıyorum senin araç alacağına eğer alırsan mutlaka fotoları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

keyboranli millete sataşıp durma bende inanmıyorum senin araç alacağına eğer alırsan mutlaka fotoları bekliyoruz

yarın fotoyu koysun şöyle içini falan bi çeksin bakalım biz hayırlı olsun demesini de biliriz,fotoğraflar gelene kadar konu faketir benim gözümde.
    quote:

gayet normal söylediğim passattan vazgeçtik zaten 1.6tdi golf aldık.

Maşallah yav bu ne hız benim dalga geçmemi mi bekliyordun araba almak için hayırlı olsun :p
    Komşunun falan çıkmasın sonra
    Ayrıca bizim forum olarak araç alacaklara değil araç alacakmış gibi gelip forumla kafa bulmaya çalışan ergenlerle problemimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mayıs 2012; 17:56:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Ben üniversitede iken otobüse binerken bileti ikiye bölüp kar etme derdindeydim . Akbil çıkıncada otobüse orta kapıdan binip akbil basmama derdindeydim.
    İlk arabamı da işe girip çalışmaya başladıktan 7 sene sonra "kendi paramla" alabilmiştim.
    Şanslı gençlersiniz.

+1903.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEGİN 38

bu da fena değil ithal kasa deniyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satlik-ithal-kasa-megane-hb-dizel-3-1-5-d-c-i-expression-85912380/detay

Siz mi satıyorsunuz aracı?
    Her konuya aynı arabanın linkini koymuşsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

keyboranli millete sataşıp durma bende inanmıyorum senin araç alacağına eğer alırsan mutlaka fotoları bekliyoruz

yarın fotoyu koysun şöyle içini falan bi çeksin bakalım biz hayırlı olsun demesini de biliriz,fotoğraflar gelene kadar konu faketir benim gözümde.
    quote:

gayet normal söylediğim passattan vazgeçtik zaten 1.6tdi golf aldık.

Maşallah yav bu ne hız benim dalga geçmemi mi bekliyordun araba almak için hayırlı olsun :p
    Komşunun falan çıkmasın sonra
    Ayrıca bizim forum olarak araç alacaklara değil araç alacakmış gibi gelip forumla kafa bulmaya çalışan ergenlerle problemimiz var.

+11 bana da fake geldi. Resmi koyarsanız daha iyi olur inandırıcılık acısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

yoldan geçerken çektiği bir golfü koyar birazdan buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 16 Mayıs 2012; 9:34:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

yoldan geçerken çektiği bir golfü koyar birazdan buraya

;))
  • quote:

ben ataköy 6.kısım da oturuyorum araçda aplusın otoparkında burdan konuşmakla olmuyo yarın geliceksin görüşecez burayada fotoğraf koyucaz numaramı pmattım.

Arkadaşın eve hırsız girdi galiba.
    Otoparkı da su basmış ondan çekemedi fotoğrafı.
    Canım benim ya yurdum liselisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.