Şimdi Ara

Bu 2010 mevzusu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli Bi 2010 gibi gelecek deniyor. Nedir bu mevzu? Sonuçlar daha mı kötü gelecek?

• Keşke 2010 gibi gelseydi hocam geçti o muhabbet artık
  • geldi zaten hocam
  • tercihlere de 2010 gibi gelecek diyen bir kesim var hocam ama ben de mevzuyu anlamadım tam
  • mezunmezunmezun M kullanıcısına yanıt
    Bir şey bildiklerinden değil ağızlarına sakız gibi yapaşmış sürekli ciyak ciyak. Çoluk çocuk işte bırakın da eğlensinler gariplerim.
  • 2010da ne oldu bilen yok mu
  • Artık 2010 yok 2019 diyeceksiniz
  • Juncker kullanıcısına yanıt
    sen benim yorum yaptigim yere gelip neden yorum yapiyorsun bence artik aglama
  • o forum içinde bir geyik la çok takmayın
  • -AlEr- - kullanıcısına yanıt
    Sınav o kadar kolaydı ki yüksek puanlara düşük sıralamalar geldi. Ama bunun tercih dönemiyle alakası yok çünkü tercihin kötü gelmesi diye bir şey olmaz.
  • Hayırdır buraların şahı, ağası sen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juncker -- 5 Ağustos 2019; 17:39:1 >
  • 2010cıların AMÜ'ne girecez
  • 2018 ya da 2017de netlere göre sıralamalar nasıl gelecek tartışması vardı. Bazıları 2016 diyordu sonra bu 2016yı ortaya atan "HepLysKasanAdam"dı sanırım 2010daki sınavı çözmüş ve 2010 ile zorluk kolaylık olarak benzerlik gösterdiğini düşünmüş ve sıralamalar 2010 gibi gelecek demişti ve baya destekçisi olmuştu(hatırladığım "uruk" var). Tabii o zamanlar troll ilan edildiler ama pek yanılmamışlardı tahminlerinde.

Bu arada yanlış hatırlıyor olabilirim çünkü ben o aralar pek foruma uğramadım ama hatırladığım kadarıyla olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juncker

Bir şey bildiklerinden değil ağızlarına sakız gibi yapaşmış sürekli ciyak ciyak. Çoluk çocuk işte bırakın da eğlensinler gariplerim.
    BUNU DİYEN DE 50K İLE DEVLET HUKUK BEKLİYOR
  • EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    50k yla hukuk mu bekliyorum. Shshshs tercih listemi paylaşmıştım ama gözünden kaçmış heralde.
  • quote:

50k yla hukuk mu bekliyorum. Shshshs tercih listemi paylaşmıştım ama gözünden kaçmış heralde.
    Tercih sonuçları açıklandıktan sonra 50kya devlet hukuk gelir mi diye bir konuya mesaj yazmıştın, bende rahat ol ankara hukuk bile gelir diyince hakaret etmiştin
    Hatırlamadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

Tercih sonuçları açıklandıktan sonra 50kya devlet hukuk gelir mi diye bir konuya mesaj yazmıştın, bende rahat ol ankara hukuk bile gelir diyince hakaret etmiştin
    Hatırlamadın mı

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/muneccim-kardeslerimi-basliga-davet-ediyorum-anket--139228625#139421255

• EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    Hocam o sonuçlar açıklandıktan bi kaç dakka sonraydı. O anın heyecanı ve yıkılmışlığıyla birden yazıvermişim. Yoksa çokta takılmayın 50k ya hukuk beklenmez tabi. Çünkü sıralmalar öyle çok uçuk kaçık oynamaz. ±1k-3k arası oynar.
  • quote:

Hocam o sonuçlar açıklandıktan bi kaç dakka sonraydı. O anın heyecanı ve yıkılmışlığıyla birden yazıvermişim. Yoksa çokta takılmayın 50k ya hukuk beklenmez tabi. Çünkü sıralmalar öyle çok uçuk kaçık oynamaz. ±1k-3k arası oynar.
    Sonuçta yazdın mı yazdın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.