Sıfır km aldığım 2012 model yeni kasa Honda civic aracımı 5000 km de iken sattım.2003 model 128.000 de orjinal bir accord 2.4 executive aldım.Şimdi hergün iyiki satıp bunu almışım diyorum.
Hocam az bir miktar ekleyip yeni kasa alabilirdiniz diye düşünüyorum. Neden tercih etmediniz?
git gör. hatasız dedikleri araçlarda bile neler çıkıyor. götür servise incelet, pert raporuna bak. al ya da alma demek hem satıcısına hem sana haksızlık olur
ağır kazası var sanırım alırsan elinde kalabilir iç dengesi oynadıysa parana yazık olur muhtemel olarak airbagleri olmaz
eğer ekspertizde kaza çıkmazsa(honda serviste) iyi araba
quote:
Orijinalden alıntı: Acer 3820TG
quote:
Orijinalden alıntı: _accord_
Sıfır km aldığım 2012 model yeni kasa Honda civic aracımı 5000 km de iken sattım.2003 model 128.000 de orjinal bir accord 2.4 executive aldım.Şimdi hergün iyiki satıp bunu almışım diyorum.
Hocam az bir miktar ekleyip yeni kasa alabilirdiniz diye düşünüyorum. Neden tercih etmediniz?
Hocam ilk civic i alırken doğru evet az miktar ekleyip son kasa accord alabilirdim.Ama işte yanlış yapıp civic aldım.ama accord u alırken epey bir para elimde kaldı.Ayrıca bundan önceki aracım 2008 passat 1.8 tsi highline idi(manuel). Performansı müthişti o yüzden 2.4 alıyım dedim birazda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme