Şimdi Ara

Bu acer alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1650 Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q59EY.00F

Kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bakıyorum çok mantıklı gorunuyor.Ama ne yorum ne de inceleme videosu bulabildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklıma takılan tek soru 120 hz ekranı varsa 70 fps ekranda kasıyo gibi olmazmı

• Alma kronik sorunları var iç ekran yamuk (10 üründen 5-6 da böyle) bazen kapak yamuk gelebiliyor. Laptopun sol alt kısmından bobin sesi geliyor (Neredeyse hepsinde var).
  • DayleFusion kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde de bu bobin ya da elektriksel cızırtı sesi gibi ses var mı? Varsa ne yaptınız? Garantiye falan verdiniz mi? Ben hepsiburada üzerinden almıştım. Servise gönderdim. 2 kez arızaya rastlanmadı dediler. En son telefonlar, mailler, şikayetler derken acer'dan aradılar ürün değişimini onaylayacağız diye. Muhtemelen ellerinde yok benim modelden 8 gb i5 9300h gtx 1650 256 ssd olan model. İade olacak. Aslında 4400 gibi çok uygun bir fiyata almıştım ama iade olsa daha iyi gibi. Kasa toplayacağım.
  • anthuan kullanıcısına yanıt
    Cızırtı var, Ekran iç siyah çerçevesinin üst tarafı yamuk bide Bende ekranda iz kalma sorunu da var garantiye verecektim normalde covid yüzünden ürünün kutusu faturasına ulaşamıyorum valla yaz a sarkacak benim iş. Umarım sorun çıkartmazlar para iadesi yaparlarsa 2017 macbook pro ya geçerim herhalde. Benimkisinin modeli ASPİRE 7 A715-74G nitro 5 ile içi birebir bi tek dış kasası farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 6 Nisan 2020; 18:39:6 >
    Valla hocam cızırtı dışında hiçbir problemim yoktu benim. Çok memnundum laptoptan. Cızırtıya da birkaç ay dayandım fandayken oyun oynarken falan duyulmuyor. Ama ne zaman bu corona muhabbeti başladı evden çalışmaya başladım, sessiz ortamda o kadar rahatsız oldum ki çalışamadım direk servise verdim. Umarım dediğiniz gibi bir sorun çıkarmazlar.
  • Cızırtı geldiğini söyleyenlere sorum: Hepinizin bilgisayarında m2 ssd mi vardı?
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    m2 ssd den geldiğini düşünüyordum bende fakat m2 ssd ile ses gelen yerin konumu o kadar zıt ki kesin olarak m2 den gelmediğini söyleyebilirim.

Edit: Kesinlikle işlemciyi besleyen bir devreden geliyor mesela videoyu açıyorum ses başlıyor videoyu durduruyorum cızırtı direk kesiliyor. Bu sorun i5 9300h işlemci içeren laptopların neredeyse hepsinde var sadece cızırtı seviyeleri değişik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 6 Nisan 2020; 23:31:22 >
    Disk kullanımında daha çok ötüyor gibi geliyor ama masaüstündeyken bile cızırtı yaptığı oluyor. Ne olduğunu bir türlü çözemedim. Belki bir gün meraktan kasasının altı açıkken kullanmayı denerim ve sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırım .
    bu dediğiniz ses tüm acer marka leptoplar da var mı ? ben acer A315-55G-57HC almak istiyorum bunda varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 16 Nisan 2020; 22:52:21 >
    hocam bende acer marka bir leptop almayı düşünüyorum. acba tüm cihazlarında varmıdır bu ses sorun bilginiz var mı ?
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Acer’a özgü bir durum değil. Ben genel olarak Acer kalitesinden memnundum. İ5 9300h işlemcili laptoplarda marka fark etmeksizin böyle bir cızırtı sesi olabiliyor. Çeşitli çözümleri mevcut, karar size kalmış.

Anladım. Benim almayı düşündüğüm cihaz da intel işlemci yok. Amd var. Önceden intel i5 li bi cihazım vardı. Şimdi almayı düşündüğüm iki cihaz var birisi amd ryzen 5 3500u diğeri i5 10.nesil. i5 olan 600 tl daha pahalı. Karar veremedim i5 li olanı mı alsam yoksa amd li olanımı.

• 2 hafta oldu neredeyse alalı memnunum gayet. Benimkinin tek farkı 128gb ssd+1tb hdd...

• Özellik olarak güzel bir cihaz ve f/p olarak görülebilir bu cihaz. ama kasa üzerinde sıkıntı yaşandığı genel olarak söylenen bir olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.