< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Wizard ile fear atıp rogue ile bitiririm diye düşünmüş..Bu amacı güden bir kişi için roguenin yanına warlock açmak mantıklı olurdu. Warlockta bir ton buff varken sırf fear ve knock back için wizard açmak çok ilginç.
Gerçi bu buildi kullanmasa şu an burada videosu izlenmiyor olacaktı orası da ayrı konu.
kralll
kral olmasına kralda saçma geldi bencede warlock daha iyidir.Stun skilide var hem :)
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
WTF Roque/Wizard
Youtube'a giremeyenler için(daha giremeyenler var hayret ediyorum)
Açılımının ne olduğunu biliyorum, insan neden sevdiği bir şeye '' bu ne ***** iş '' der? O galiba FTW ( For the win ) demek istedi ona istinaden yazdım.
Bir buildi daha batırmayı başarmışlar. Nolurdu sanki wizard yerine warlock açsaydı. Kat kat daha etkili olurdu. Ama eğlencesine açmıştır öyle tahmin ediyorum yada nasıl oluyor onu denemek için. Yoksa bunu yapan insanın aklından şüphe ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
Bir buildi daha batırmayı başarmışlar. Nolurdu sanki wizard yerine warlock açsaydı. Kat kat daha etkili olurdu. Ama eğlencesine açmıştır öyle tahmin ediyorum yada nasıl oluyor onu denemek için. Yoksa bunu yapan insanın aklından şüphe ederim.
aynen önceki videosunda char normaldi sanırım eğlencesine yapmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
Batırmakla ne alakası var? Adam neyi oynamak istiyorsa onu açar.
Güzel Video Yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: QeLeBeQ
Güzel Video Yapmış
Güzel olmasına güzel de build saçma geldi :) ama herkezin zevki de kendine (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme