Şimdi Ara

Bu aga nası böyle yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Ne hocam mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byomertaha -- 27 Temmuz 2022; 13:56:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam matematik bu kadar kolay olunca herkes yaptı küçük nüanslar yüzünden kapasitesi az olan kişler çok olanları geçti.2022 yks bu yüzden unutulmayacak

Kapasite nasıl arttırılıyor hocam

• Doğa Güneri hayvan gibi çalıştı bu sene bu çocukla alakası bile yok çalışma stilinin. Videodaki çalışıyordu ama verimli olmamış anlaşılan

her çalışan emeğinin karşılığını diğerinden daha iyi alacak diye bişey yok kızın kapasitesi varmış yapmış

• Kapasite artıyor mu hocam

• Tamam beyler en zeki sizsiniz aw

• upotemi kullanıcısına yanıt
    Kapasite artiyor mu

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    Sana özel bir kür vericem her yerde bulamazsın onla halledersin işini xD

• upotemi kullanıcısına yanıt
    Ver hocam

• Özelde pompaliyorlar hocam

• Bu ülkede zekanın çalışarak artacağını sandıği kuşbeyinli bir kesim var.Üniversitedeyken bir cocuk vardı.Sınav önceleri deliler gibi harıl harıl sabahdan akşama kadar günlerce çalışirdi.Ben de hiç çalışmazdım.Gezer tozardım.Universitenin kafesinde pc de takılırdım.Cocuk o kadar çalışmasina rağmen sınavdan 70 -80 anca alırdi.Ben hiç çalısmadan 80-85 alırdim.Herkezin bir kapasitesi var.Bu işler öyle çalışarak olmaz.Ders Çalışarak bir yere gelinmez.Bir konuya ilgin var ise merak eder açar bakarsın ögrenirsin.Bu iş zorla ezberci sistemin dayatmasiyla olmaz.Kendin istemen lazim.Birseyleri ogrenmek ve bilmek icin kendi iradenle merak etmen sorgulaman ve bulman lazim.Yoksa ne olur biliyormusun.Adama muhendis olmus doktor olmus onu olmus bunu olmuş ama bir b.k bildigi yok bunun bu nasil okumuş da buralara gelmiş derler.Yani kasarak kendinizi zorlayarak bir cacik olamazsiniz.Oldugunu sanarsiniz sadece.Kendinin hakkettigini dusundugun o saygiyi da zehir gibi kafası olan digerlerine gösterirler sana degil.Sen sözde okumuş olursun.Ne kendine ne topluma bi b.k faydan da olmaz.O yuzden boş yere kendinizi kasmayin.Zaten 3 günluk dunya.5 dk sonra ölmeyeceginin garantisi bile yok.Zorunlu olan yerine sadece en iyi yaptiginiz şeye odaklanin.Yok su kadar puan yapayim da şu olsun bu olsun.Bunlar boş şeyler.Saksıyı çalıştirin saksıyı.

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt

hocam maalesef "herkez"den sonrasını okumadım

• Bu lavuğu izledim cok kırık bi çocuk böyle testeronu az erkekler başarılı olamıyor zor yani. Bunda yetiştirilme şekli zengin bir aileden gelmesi de etkilidir büyük ihtimal.. çok yumuşak bir çocuk başarılı olamayacağı belli ne yazık ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boşuna yazmadim herkezin bir kapasitesi var diye.Anlamadigin şeyi fazla zorlamicaksin.Sen okumazsin.Kapasitesi olan biri gelir okur güler geçer.Bu işler böyledir koç.Bu hayatta s.kt.i b.ktan kucuk.şeylere takilmaya devam edersen Hayat da sana onu sunar.

Yok hocam dediği şey büyük ihtimal herkez değil herkes olucak.

• ne dion 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C751BFEA8 -- 27 Temmuz 2022; 15:7:45 >
  • byomertaha kullanıcısına yanıt

Biliyorum kastettiği şeyi de benim için bir degeri yok :) Onun icin kucuk seylere takilmaya devam ederse diye yazdim :)

Nerde okudunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.