Şimdi Ara

Bu akşam kaza yaptım yardım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmrn35

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Şimdi benim tam olarak ne yapmam alzım bugün buluştuk tutanak tutup fotoğraf çektik. Ama tutanakta benim trafik sigortamın bilgilerini yazmadık çünkü trafik sigortam kaybolmuş. Şimdi yarın tekrar buluşcaz adama daha tutanak vermedim.

1 tane tutanak vardı birde arkasında başka bi tutanak birine yazıp diğerine direk geçiyodu zaten yazdıklarımız. Şimdi hangisini ben alcam ?

Birde adam bana dediki birbirimizin trafik sigortası ve kaskonun fotokopisini çekip vermemiz alzım dedi. Bu doğrumu ?

tam olarak ne yapmam lazım derken?

hangisini aldığının önemi yok, 2 taraf için 2 kopya olmuş oluyor. Kopya olanıda doğrudan imzalamakta fayda var.

Trafik sigortası, ehliyet ve ruhsatın fotokopisi karşılıklı olarak alınıyor genelde ancak şart değil, olası bir yanlışlığa eksikliğe vs karşı önlem sadece vermekte fayda var. Kasko fotokopisi ise tamamen gereksiz.

Zaten benim trafik sigortam kaybolmuş yada poliste kalmış. Hani araba ruhsatının yanına koyuyoz ya o küçük kağıt onu tekrar nasıl çıkartıcam ? :(

Birde şimdi adamın hasarını benim trafik sigortasından karşılarsam benim trafik sigortam bozulmuşmu oluyo seneye adha çok paramı ödücem ?

Adama 50 tl ver trafik sigortanı bozdurma sana gelirsekte kaskon hangi firmadan ergo,anadolu gibi firmalarda 1,500 tl lik hara kadar kaskon bozulmuyor kaskonu bosuna bozma ön tampon 1000 tlyi gecmez benim araç örnegin giulietta sportif ön tampon servis çıkıslı 800 tl normalı daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracım punto tjet .. Adama 50 tl ile olmaz sanırım çünkü bagajıda hafif göçmüş adamın bagajı kapanmıyor düzgün.

Birde biz kendi aramızda tutanak tutup fotoğraf çektik ama alkol raporu gerekiyomuydu? Polis çağırmamaız gerekiyomuydu? Kaskocu derse nerden bilelim sen belki alkollüyken bu kazayı yaptın biryere vurdun sonra bir arkadaşını bulup fotoğraf çekip tutanak tuttunuz derse napabilcem ?
  • quote:

Aracım punto tjet .. Adama 50 tl ile olmaz sanırım çünkü bagajıda hafif göçmüş adamın bagajı kapanmıyor düzgün.

Birde biz kendi aramızda tutanak tutup fotoğraf çektik ama alkol raporu gerekiyomuydu? Polis çağırmamaız gerekiyomuydu? Kaskocu derse nerden bilelim sen belki alkollüyken bu kazayı yaptın biryere vurdun sonra bir arkadaşını bulup fotoğraf çekip tutanak tuttunuz derse napabilcem ?

Kamuran başlama yine yazdık yukarda gerekmiyor ekstra bişey.
  • Geçmiş olsun
  • Bugün yetkili servise gittim boyancak kaput + sağ + sol çamurluk dediler.

Özel servislere götürüyom boyamadan çekicez aracın ön panel geri kaymış çekince düzelir ileri dediler.

- Özel servisler 200-250 tlye hallederiz, farların tırnakları kaynak olcak diyolar.

- Kaskodan yaparsanız farlar değişir 1000-1250 tlyi bulur diyolar. Sizce hangisi mantıklı kaskoyu bozdurmakmı cepten vermekmi ?
  • Ben kaza yaptığımda hiç bir şekilde fotoğraf falan çekilmemişti.Çünkü her iki tarafta anlaşmıştı hiç bir sorunda olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.