quote:Orijinalden alıntı: Voilet quote:Orijinalden alıntı: feyici /> Maklubeeeee Canım çekti vallahi bir kere yedim şimdiye kadar o da üniversitede cemaat evinde kalan arkadaşlarımdan rica etmiştim yapmışlardı. Bizde bu akşam yapıcaz arkadaşlarla.Benim ricam üzerine.
quote:Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER quote:Orijinalden alıntı: Voilet quote:Orijinalden alıntı: feyici /> Maklubeeeee Canım çekti vallahi bir kere yedim şimdiye kadar o da üniversitede cemaat evinde kalan arkadaşlarımdan rica etmiştim yapmışlardı. Bizde bu akşam yapıcaz arkadaşlarla.Benim ricam üzerine. Sivastayiz de aksam size misafir olarak geliyim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Voilet quote:Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER quote:Orijinalden alıntı: Voilet quote:Orijinalden alıntı: feyici /> Maklubeeeee Canım çekti vallahi bir kere yedim şimdiye kadar o da üniversitede cemaat evinde kalan arkadaşlarımdan rica etmiştim yapmışlardı. Bizde bu akşam yapıcaz arkadaşlarla.Benim ricam üzerine. Sivastayiz de aksam size misafir olarak geliyim :) Ben de sivaslıyım ama gurbetteyim ne yazık ki nerde kaldı maklube
quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı quote:Orijinalden alıntı: SouLForceTR Ton balıklı makarna salatası.Ben yaptım. tabiki Nick-Mesaj uyumu.
quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Gulaç deriz biz Bulgaristan göçmenleri
quote:Orijinalden alıntı: limitofthemind quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Gulaç deriz biz Bulgaristan göçmenleri bildiğin pişi laa bu
quote:Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh quote:Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı quote:Orijinalden alıntı: Nodpersky 32 Hamur kızartması. Resim alıntıdır. Ona çiğirtme deriz biz burda bizdede çiğ köfte var vallahi bizde pişi diyoruz. Aynen bizde pişi diyoruz