Şimdi Ara

BU ALACAĞIM GİTAR SİZCE İYİMİDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar senkop müzikten sx markalı SX PST SC modelli gitarı almayı düşünüyorum önceden klasik çalıodum (daha doorusu çalmaya çalısıodum) şimdi elektro gitar almayı düşünüyorum ama fazla bir bütçem yok tavsiye edermisinizi? naslıdır acaba? yani toplamda anfi + gitar max 300 ytl verebiliorum. bu arada alacağım derslerin dışında net ortamından nasıl çalışabilirim? bilgi verebilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• 300e sadece bi gitar al
    dier aylara da biriktirirsin amfisini efektörünü alırsın vs..
    yoksa çok kötü mallar alırsın ve işine yaramaz bence..

ders olarak netten öğrenilecek bir şey olmadığı belli hiçbir enstrmn gibi bunu da sanaldan öğrenmek çok çok zor :)

birebir ders al zaten klasik için almışsındır elektroda da değişik teknikler öğrenirsin sonra evde ya da stdyoda kendini geliştirirsin.. kolay gelsin
  • peki hocam nereden nasıl bir şey almamı önerirsin beni 1 sene kadar götürsün yeter.
  • kötü ensturmana verilen para boşa verilmiş paradır. adamakıllı bişey al yıllarca kullan. kötü ensturman insanı soğutur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeshua

peki hocam nereden nasıl bir şey almamı önerirsin beni 1 sene kadar götürsün yeter.

mydukkan da arastır guzel gitarlar var orda ordakı fiyatlarla assa yukarı ortusur normal gitar fiyatları taksim de fln kopru de 2. el gitarlar satılıo bence 2. el fln al pek bıseyı olmuyo koprude satılan gıtarların yanı 400 luk gitarı 300 e alabılırsın 2. el olarak cunku yanı gitar alırsın 2 gun sonra satmaya calısırsın 2.el olarak sayılcandan fıyatı 100m fln duser ole gitarlarda cok oluyo taksım koprude adam 1 ay kullanıo yenısını alıo fln hedıye edılıo fln tutuyo satıyo o elındekını hıc kullanılmamıs adam akıllı mallar gelıo bence 2. el kalıtelı bı gıtar 0 o kadar da ii olmıyan bı gıtardan iidir ama tabi senin düşüncen nası olur bilemem

• arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim fakat 2. el de bana çok soğuk geliyor çok defa başım belaya girdi aldığım 2. el ürünleri aldığıma alacağıma pişman oldum. gidip sıfır bir gitar almayı düşünüyorum muhtemelen cort alacam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.