Şimdi Ara

Bu anakart Nasıldır ? (Gigabyte GA-880GM-D2H AMD 880G )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu anakartı alıyım diyorum ama stabilitesi hakkında şüphelerim var ?

Kİngston ramde sorun çıkartırmı diyede şüpheleniyorum

Kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi acaba ?

• dun aynı kartı aldım ve suan kullanıyorum stabıl bı calısması var kıngston 2gb ddr3 1333 mhz ram ıle sorunsuz kullanıorum ancak ustundekı kuzey koprusu stok fanı hosuma gıtmedı ve geregınden fazla ısınma yapıyor pazartesı ılk ısım gıdıp degıstırmek olucak :) baska bı sorun ıle henuz karsılasmadım
  • a7da-s daha iyidir..

illa gigabyte alacam diyosan ve onboard ekran kartı lazım değilse 870A Ud3 alın..
  • ıns sogutucuyu degıstırınce ısınma sorunu kalkar :) eger fıyatı arttıra bılırım dıosanız bence arkadasların tavsıye ettıklerınden bırını almanızda fayda var
  • GA-880GM-D2H anakartını aralık 2010 dan beri sorunsuz kullanıyorum ilk aldığımda ekran kartı almamıştım ama yinede hd 4250 ek ekran kartsız bile oyunlarda gayet performanslı ayrıca ramlerde sorun yaşatırmı demişsin
    kingston hyperx ddr3 1666 mhz ram takılı üzerinde biostan adını unuttum enable yapınca 1666 mhz de kullanıyorsun gayet iyi bence kuzey köprüsündede aşırı bi ısınma göremiyorum kuzey köprüsü soğ. ek olarak taktırabilrsin zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGABYTE GA-A320M-S2H AM4 250 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu anakart var ancak aldığımdan beri bilgisayar ilk açıldığında sorunlu cheksunum hatası yada mavi ekran yada açılmıyor tekrar aç kapat yapıyorum ama sadece ilk açıldığında ram lerden şüpeleniyorum hı level dual kit ram var sorun korkarım onlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.