Şimdi Ara

Bu anakarta bu işlemci uygun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum elimde ASUS P8H61-M LX (pcı 3.0) ana kart var şuan i3 ile kullanıyorum arkadaşlar. Düşünüyorum ki 4 çekirdekli olan INTEL CORE I5 4670k alsam uygun olur mu sizce ? ekran kartım gtx 650 ti boost güç kaynağım 500w 80 plus 8 gb ram war. Bu işlemci anakarta sorun çıkarır mı ? Anakart i7,i5,i3 destekli oldugunu biliyorum ama size danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokhan11 -- 14 Şubat 2014; 13:38:04 >

• Beyler bir akıl veren yok mu ? 1 haftaya kadar alıcam işlemciyi bilgi sahibi arkadaşlar benide bilgilendirirse çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan11

selamun aleykum elimde ASUS P8H61-M LX (pcı 3.0) ana kart var şuan i3 ile kullanıyorum arkadaşlar. Düşünüyorum ki 4 çekirdekli olan INTEL CORE I5 4670k alsam uygun olur mu sizce ? ekran kartım gtx 650 ti boost güç kaynağım 500w 80 plus 8 gb ram war. Bu işlemci anakarta sorun çıkarır mı ? Anakart i7,i5,i3 destekli oldugunu biliyorum ama size danışmak istedim.

uymaz

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LX/#support

cpu support ' a bak

• qokhan11 Q kullanıcısına yanıt
    lga en onemlı sey burda ona bır bak suan ben bakamıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

selamun aleykum elimde ASUS P8H61-M LX (pcı 3.0) ana kart var şuan i3 ile kullanıyorum arkadaşlar. Düşünüyorum ki 4 çekirdekli olan INTEL CORE I5 4670k alsam uygun olur mu sizce ? ekran kartım gtx 650 ti boost güç kaynağım 500w 80 plus 8 gb ram war. Bu işlemci anakarta sorun çıkarır mı ? Anakart i7,i5,i3 destekli oldugunu biliyorum ama size danışmak istedim.

uymaz

https://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LX/#support

cpu support ' a bak

hocam bu uyuyor heralde dimi Core i5-3570K bu işlemci 2 çekirdek mi acaba ?

• quote:

hocam bu uyuyor heralde dimi Core i5-3570K bu işlemci 2 çekirdek mi acaba ?

yes , 4 çekirdekte sen bunlara takılma performansa bak
  • hangi işlemciyi önerirsin bana performans bakımından daha türkçesi bu anakarta en iyi işlemci hangisi olur acaba ?
  • qokhan11 Q kullanıcısına yanıt
    Uyuyor. Bu arada 4 çekirdek işlemci: http://ark.intel.com/tr/products/65520/intel-core-i5-3570k-processor-6m-cache-up-to-3_80-ghz
  • Hocam bende bu işlemciye baktım o zaman bu işlemcide karar kılayım bunu alayım.
  • quote:

hangi işlemciyi önerirsin bana performans bakımından daha türkçesi bu anakarta en iyi işlemci hangisi olur acaba ?

3570k olur
  • Eyvallah sağolun. Bu işlemciyi alıyorum o halde 3570K
  • quote:

Eyvallah sağolun. Bu işlemciyi alıyorum o halde 3570K

biraz ters durum ama anakart dandik olduğu için bunu alsan ileride yükseltmelere izin vermeyebilir

elindeki anakart işlemciyi satıp

MSI
    Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    350 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    624 TL

şöyle birşey yapabilirsin eğer para varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.