Şimdi Ara

Bu araba bir yerlere takılmadan nasıl gidiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama aracı indirince yere , altına kedi kaçtı , top kaçtı derdi yok ...

gerçi o zamanda üst yoldaki teyze sokakta halı yıkasa araçta sel hasarı oluşur .

gençler beğeniyor demek, ben almam
  • Arizona kertenkelesi paket

• Ne oldugu belli olmayan usta bile olmayan yerlerde sirf goze gozuksun diye yapilan bir islem.

Boyle bi arabaya asla binmeyin sayet olurmu olur bi tanesi patlarsa durduk yere sizede olanlar olur.

Cok yuksek bi grup yere yakin olmasindan haz aliyor her cafe onunde 1 tane boyle yere indirilmis arac gormek mumkun.

• ricer
  • Kozmiği 10 numaraymış uzay mekiği satıyor mübarek 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koldan sis bu arabalar için ayırt edici bi durumdur apaçi işi gibi görüp gömmeyin noemalde sis düğmeli iken kola alındı gerçi yıl olmuş 2019 farını düğmeyle açanlar var.
    Bu araçtan kullandım aldığım araç basıktı rahatsız olduğumdan orjinal yay taktım ve kesiklikle arama basıkken yolu daha iyi tutuyor alttan rüzgar girmediği için hızına da etki ediyor.
    Ama bu arabanın tipine gelince tabiki apaçi işi

• Gidemiyorlar zaten.😀 bir keresinde linkteki arabanın aynısı önüme denk geldi. Normalde 50 ile geçtiğim su mazgalından sağlı sollu yanaşarak ancak geçti sonra da korna basmadım diye eliyle teşekkür etti.

Güzel kardeşim, akşam aksam işim yoktu diye seni izleyip biraz güldüm haline ama gün içinde aynısını yapsan kimse sana tahammül göstermez. Hayır arabanda güzel setup olsa birşey demeyeceğim ama hem kötü gözüküyor hem de sürmesi eziyet.

Bir keresinde de arkadaşın yayları kesik Colt'una binmiştim. Kasisten biraz hızlı geçinde morali baya bozulmuştu. Ben de sebebini sorunca yaylar kesik olduğu için hızlı geçinde yerinden fırlayabilir demişti.😀 Arabaları böyle bilinçsizce modifiye edince linkteki gibi kazalar da kaçınılmaz oluyor.https://m.youtube.com/watch?v=Zt_5YwgSNU0

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.