Şimdi Ara

Bu Araba Premium Değilmiş Süslü Volskwagen İmiş SSLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacklotus01

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

23

Konuların,mesajların falan yaşından küçük görünüyor ya neyse.Bak arkadaş sen bir soru sordun Audi süslü volkswagenmi diye bende evet diye cevap verdim.

Sen inanırsın inanmazsın keyfin bilir ama şu bir gerçek ki

Mercedes ve BMW nin yanında Audinin esamesi okunmaz! Satış rakamları da zaten bununla doğru orantılı en çok satan her zaman Mercedes olur sonuncu ise Audi olur.Cünki Audi premium bir marka için yeterli nitelikleri taşımıyor.Yoldan geçen adamlara sor mercedes mi audi mi diye çoğu Mercedes der.

Görende sanır birinci mercedes audinin 2 katı satıyo

Belki satış rakamları arasında çok fark yok ama sonuçta bu audi nin premium olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Sizde benim gibi düşünmüyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

lafın gelişi öyle diyorlar hocam, versen parçalarlar bu aracı.

aynen sorsan ehliyetleri bile yoktur ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    Aslında Audi yi değersizleştiren vag daha da çok VW, insanlar bu markaya karşı ön yargılarını Audi ye de yansıtıyorlar hatta benim de bazen audinin güç kaybettiğini düşündüğüm oluyor, uzun mesele ama premium değil demek saçmalık hele bizim gibi 5. Seviye ülkelerde.

• Otomobiller ikiye ayrılır, Mercedes ve diğerleri.

• quote:

Tekrar diyorum

Audi bir premium marka DEĞİLDİR !!!

Volkswagenin süslenmiş püslenmis halidir.Mercedese bindikten sonra audiye binin anlarsınız.

Nokta konu kapatılabilir.

Ama Megane Premium demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

otomobil'de premium un tanımını yapsanıza bi

cumhurbaşkanı ne derse o
  • İşiniz nedir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Montainegro

quote:

Tekrar diyorum

Audi bir premium marka DEĞİLDİR !!!

Volkswagenin süslenmiş püslenmis halidir.Mercedese bindikten sonra audiye binin anlarsınız.

Nokta konu kapatılabilir.

Merhabalar, forumda ilk mesajım bu olacak öncelikle sürç-ü lisan edersem affola.

Moueson nickli arkadaş konuya bir kac mesaj atmış Audi ile alakali hatta alıntı da belirttiği gibi Mercedes'ten sonra Audi'ye geçince premium olmadığını anlayacağımızı belirtmiş. Ben kendi adıma bu konu hakkında bir seyler söylemek istiyorum

Kısaca özetlersek 2005 yılında Mercedes maceram halen garajimda sakladığım w211 E200 Kompressor ile başladı o gunden bu gune bir cok aracım oldu cok şükür. Yaklasik 8 adet farkli Mercedes otomobile bindim c coupe serisinden cls 350 cdi 4 matic hatta kısa sureligine de olsa (1 yıl) s350'ye kadar sahip olma imkanim oldu. 2012 yılında ise Audi markası ile tanıştım, ilk Audim c7 kodlu kasa a6 3.0tdi quattro idi. Şu an ise 2014 model A7 3.0 bitdi 313hp araca biniyorum. Dolayısıyla sizin Mercedesten inip audiye binme diye tabir ettiginiz olayi bizzat yaşamış biriyim.

Premium olayı kisiden kisiye farklılık gosteren bir olay. Ben sadece birbirlerinin karşılığı olan A7 ve CLS'yi kıyaslayacağım simdilik.

Mercedes malzeme konusunda kaliteli davranmasiyla unlu bir firma eger premium marka demek malzeme kalitesi demekse Mercedes tercih edilebilir bir markaydi lakin son zamanlarda maalesef kaliteden ödün vermeye basladilar bilmiyorum hic imkaniniz olupta bakabildiniz mi ama en basit ornek verecek olursak CLS'lerdeki klima kontrol anahtarlarinin ciddi anlamda revizyona ihtiyaci var ayrica 4 matic sistemi Mercedes saglamliligini bir adim geriye tasiyor cunku cok cabuk bozulabilen bir sistem ustune ustluk cls350 cdi ve e350 cdi'larda 90-100 bin arasinda turbo sorunu yasaniyor ben biraz sert kullandigim icin 80 bin civarinda yasamistim, servis bunun tamiri icin 23 bin tl fatura kesti. Ayrica benim icin tum bunlardan daha önemli bir detay olan sürüş dinamiği konusu var ki bu Mercedes otomobillerinin hic birinde olmayan bir özellik. Su zamana kadar ki tum Mercedes otomobillerimde gaz tepkime sureleri oldukca uzundu, siz gaza bastiginizda arac cok uzun sure dusunerek cevap veriyordu. Ayrica ikisi de airmatic olmasina ragmen CLS'nin yol tutusu su an ki aracim olan A7'den daha vasat bir haldeydi. Mercedes'in ana temalarindan biri olan konfor icin yuksek suratlerdeki yol tutusundan cok taviz verilmis, lakin CLS gibi bir spor otomobili alan kac kisi bu aracta konfor ariyordur ki? Ayrica premium otomobil demek en ust duzey muhendisligin kullanildigi aracin tum teknolojik donanimlarla donandigi bir arac demektir. Mercedes'in sacma sapan tukettigi yakit ve karsiligini verememesi de bu isin cabasi. Kayseri - Mersin arasi CLS ile 8 litre ortalamayla 110-130 arasi sabit gittim ayni yolu A7 aracım ile 120-150 arası gittigimde 5.8 Litre tuketiyor. Simdi soyleyin bana Mercedes'e premium demek icin gecerli bir sebep var mi?

Benim icin Premium otomobil demek ben saat 8:30'da sirketimdeki toplantiya giderken yolda birakmayacak istedigim an surus dinamigimi algilayabilecek ve buna uyan bir otomobil demektir. Maalesef aradiklarim Mercedes'te yok. Bu sartlara uyan iki marka var bmw ve audi. Daha onceki 525d xdrive aracimda transfer kutusunun defalarca yaptigi arizasi nedeniyle BMW'yi tamamen tercih listesinden cikardigimda geriye bir tek Audi kaliyor. (Audi'nin de 7 ileri dsg bozmasi olmayan 8 ileri ZF sanziman kullanilmis modelleri sadece)

Simdi siz diyorsunuz ki Mercedesten inince anlarsin Audinin premium olmadigini, kusura bakmayin ama icindeki geyik derisine bakip aracin premium olup olmadigina karar vermek geyikligin kendisidir. Asıl premium otomobil sizi asla uzmeyecek basınca gidecek serviste bekletmeyecek isinizden gucunuzden alikoymayacak yolda birakmayacak yuksek teknolojiye sahip bir otomobildir. Dolayisiyla mercedesten inip Audiye binmeniz yetmez otomobilleri surmeniz de lazım ki aradaki farkı daha iyi anlayın

Bu forumdaşımız çok yerinde bir cevap vermiş, ben de şahsen aynı yönde düşünüyorum ve diğer arkadaşın cevabını bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.