Şimdi Ara

BU ARABALARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bu bütçenle c sınıfı temiz bir araç bulman çok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

hocam bu bütçenle c sınıfı temiz bir araç bulman çok zor...

c sınıfı derken astra ve golflerdemi bu sınıfta acaba ve golf nasıl güzel görünümlü golfleri bulma imkanım varmı bu bütçeye yoksa parayı yemeye başlıyımmı
  • aynen onlar bu sınıfın en çok satanlarından..

bu arada arabayı almakla iş bitmeyecek, zorunlu sigorta,bakım,kasko ve vergilerle aylık ciddi bir yükün daha olacak şimdiden bunu da düşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

aynen onlar bu sınıfın en çok satanlarından..

bu arada arabayı almakla iş bitmeyecek, zorunlu sigorta,bakım,kasko ve vergilerle aylık ciddi bir yükün daha olacak şimdiden bunu da düşün...

onların çok sorun olacağını sanmam ama ban birisi b sınıfı ile c sınıfı arasındaki farkları söylese ben bulamadım
  • buldum bir başlık şimdi anladım
    A segmenti Basic – Mini – Minicar – Şehir arabası-Economy car Peugeot 107 - Fiat Panda - Renault Twingo - Toyota Aygo - Hyundai i10 - Citroen C1 - Chevrolet Spark - Suzuki Alto - Kia Picanto

B segmenti Small – Küçük - Küçük aile arabası Ford Fiesta - Renault Clio - Renault Symbol - Opel Corsa - Fiat Grande Punto - Fiat Palio - Toyota Yaris - Mazda 2 - Chevrolet Kalos - Volkswagen Polo - Peugeot 207- Peugeot 206- Honda Jazz - Nissan Micra - Nissan Note - Hyundai Getz - Dacia Sandero - Mitsubishi Colt - Hyundai i20 - Kia Rio-Skoda Fabia

C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil Renault Megane - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan

D segmenti Upper Medium - Üst orta sınıf otomobil Opel Insignia - Volkswagen Passat - Opel Vectra - Alfa Romeo 156 - Renault Laguna - Ford Mondeo - Toyota Avensis - Honda Accord- Seat Exeo - Mazda 6 - Alfa Romeo 159 - Nissan Primera-Skoda Superb

E segmenti Executive - Üst sınıf otomobil Mercedes E Serisi - BMW 5 Serisi - Audi A6

F segmenti Luxury - Lüks sınıf otomobil Mercedes S Serisi - BMW 7 Serisi - Audi A8 - Jaguar XJ - Volkswagen Phaeton

S segmenti Sports - Spor otomobil Porsche Serileri - Ferrari Serileri - Maserati Serileri

Küçük MPV Multi Purpose Vehicle Hyundai Matrix - Toyota Corolla Verso - Renault Megane Scenic - Seat Altea

Büyük MPV Mini Pessenger Van Renault Espace- Ford S-Max

• şöyle bi baktığımızda beğendiğim bütün arabalar c sınıfı peki bütçemi arttıracak olsam neakar arttırmalıyım sizce temiz bir araba için
  • 30 k yı denkleştir birader
  • yardımlar için teşekkürler temiz bişey bulmadığım sürece bu iş rafa kalkar aileye muhtaç olduk yine had ihayırlısı
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-garaj-arabasi-peugeot-407-126249115/detay

İlanı örnek olarak verdim.

D sınıfı dizel bir araç.

Piyasası pek yoktur o yüzden ucuzdur.

PSA dizel motor sağlamdır bir çok markada kullanılır.

407 kullanmadım ve pek bilgim yok ama 7 yıldır Peugeot kullanıyorum sorunla karşılaşmadım.

Biraz araştırıp kafana yatarsa bakabilirsin.

407 kullanan varsa + ve - lerini bizlere anlatabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-1.6-mazda-3-dynamic-2005-130418779/detay

Fiyatına göre güzel arabadır ve yakıtı biraz fazladır 11 litre yakar.

Magnezyum alaşımlı sübaplar yüzünden LPG ye %100 uyumlu değildir.

Ama yakıt sorun değilse alınıp binilebilir.

Segment düşürüp B sınıfına bakarsanız 207, Punto, Fiesta gibi araçlara bakabilirsiniz.

Özellikle dizel olarak 207 ve Punto bu fiyata temiz rahat bulunur.

Bütçeyi 30 bine getirebilirseniz BMW 1.16 bulabilirsiniz.

biraz alanı geniş tutmuşsunuz.

Mesela sizin için yakıt önemli midir ?

Yeni bir araç mı istiyorsunuz yoksa daha eski model karizmatik mi olsun?

Dizel-Benzin-LPG ?

Dizelin masraf açmasından çekinenler var,

LPG ye önyargılı insanlar var,

Benzine para yetiştiremeyenler var....

Sizin kıstaslarınız çok önemli...

2004 A3 mü yoksa 2010 dizel B sınıfı mı ?

2004 model araç her zaman 2010 modele göre arıza ihtimali taşır ve LPG li bile olsa yakıtı yüksektir.

Biraz daha daraltırsanız bu alanları daha çok yardım gelecektir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-garaj-arabasi-peugeot-407-126249115/detay

İlanı örnek olarak verdim.

D sınıfı dizel bir araç.

Piyasası pek yoktur o yüzden ucuzdur.

PSA dizel motor sağlamdır bir çok markada kullanılır.

407 kullanmadım ve pek bilgim yok ama 7 yıldır Peugeot kullanıyorum sorunla karşılaşmadım.

Biraz araştırıp kafana yatarsa bakabilirsin.

407 kullanan varsa + ve - lerini bizlere anlatabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-1.6-mazda-3-dynamic-2005-130418779/detay

Fiyatına göre güzel arabadır ve yakıtı biraz fazladır 11 litre yakar.

Magnezyum alaşımlı sübaplar yüzünden LPG ye %100 uyumlu değildir.

Ama yakıt sorun değilse alınıp binilebilir.

Segment düşürüp B sınıfına bakarsanız 207, Punto, Fiesta gibi araçlara bakabilirsiniz.

Özellikle dizel olarak 207 ve Punto bu fiyata temiz rahat bulunur.

Bütçeyi 30 bine getirebilirseniz BMW 1.16 bulabilirsiniz.

biraz alanı geniş tutmuşsunuz.

Mesela sizin için yakıt önemli midir ?

Yeni bir araç mı istiyorsunuz yoksa daha eski model karizmatik mi olsun?

Dizel-Benzin-LPG ?

Dizelin masraf açmasından çekinenler var,

LPG ye önyargılı insanlar var,

Benzine para yetiştiremeyenler var....

Sizin kıstaslarınız çok önemli...

2004 A3 mü yoksa 2010 dizel B sınıfı mı ?

2004 model araç her zaman 2010 modele göre arıza ihtimali taşır ve LPG li bile olsa yakıtı yüksektir.

Biraz daha daraltırsanız bu alanları daha çok yardım gelecektir diye düşünüyorum.

dostum çok teşekkürler ne güzel anlatmışsın param çok olsa emeğin boşa gitmesin diye bir tanesini alırdım ama hactback istiyorum yazmıştım bunlar uzun uzun

• isteğiniz üzere kısaca yazıyım
    YAKIT
    A3 gibi fazla (çok fazla değilde norma ldiyelim ) yakan bi araç olacaksa dizel de olur lpg de
    Citroen c3 e az yakıyor diyorlar onun yeni kasasını sevdim o araç gibi az yakarsa benzinlide olur

SINIF

Golf a3 astra (yeni c3 ) bu arabaları beğeniyorum sınıf seçimim yok yani ama heralde c sınıfı otomobillere yakınım

DIŞ GÖRÜNÜM

Benim için oldukça önemli olan şey dış görünüm ve marka. Kazirmatik derken nasıl olur anlamadım ama ne apaçi arabası olsun nede çok sıradan olsun yani bakınca albenisi olan bir araba düşünüyorum

MODEL YILI

yıl sorunum yok ama araç a3 olacaksa 2004 ve üstü yok diğer markalar olacaksa en az 2005 olsun diye düşünüyorum ne olacağı belli değil tabi ama aklımdan geçen bu

araba asla sedan olmayacak 3 kapı 5 kapı fark etmez ama sedan asla olmayacak

aklıma gelenler bunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.