Şimdi Ara

Bu Arabayı Almak Üzereyim Sizce Almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden araç ilanda 2004 iken açıklamalarında 2005 model olmuş?
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ki tamam yazmıyorlar ya deseler ki boya yok inanıcakmısın? Benim o vardı şu vardı demek yanlış,artık heryerde araçların başına bir şey geliyor. Özellikle de galeri boya yok diyorsa 5 kere daha düşünüceksiniz. Yoksa dedemin de 80 model torosunda boya yoktu yersen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw 2000model bos srmboleler bile komple boyalisi 15binden basliyo siz ne ictinizde bole kafa yaptiniz anlamadim ha araba 2004mod ve en dolusu 21kusur yazmis cok diyonuz gerci siz 98torosa 15 bin veren tiplersiniz..

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Hala anlatamamışım. Adam açık açık yazacak kardeşim, sağ taraf boyalı. Hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

km orijinal ve dediği gibi boya-değişen yoksa fiyat iyi bence.

8 hava yastığı anti gerçeğiylede mi? foto koymuş altına sallamış doldurmuş aracın ederide olsa öyle tiplerden araç alınmaz foto aldatıcı olur
  • al al. çok parlak duruyor. kimbilir altından neler çıkacak
    parasını sokağa atmaya meraklı ne çok insan var yahu.
    Güzel kardeşim, anlamamkta güçlük çekiyorsun, ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz aslında evet yazacak ama sağ taraf boyalı diyorsa sen o söze inanma, galerilere hiç inanma. Keşke herkes sağ taraf boyalı diyip sadece sağ tarafta boya olsa. Bende sana diyorum ki bu yaşlarda araçlar illaki boyanmıştır. trafiğe çıkar çıkmaz araçlar çiziliyor, illaki boyalıdır boyasız olarak düşünme. Bak mesela gözüm gibi baktığım 2000 model aracım boya yoktu geçenlerde gelmiş şerefsizin biri( afedersiniz) anahtarla bagaj kapagında resim yapmış. Şimdi orayı boyatıcam, her araçta böyle problemlerle karşılaşıyor ve boyalı olmaması çok çok nadirdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 27 Mayıs 2015; 10:47:05 >
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Ben boyasız olma beklentisi gütmüyorum. Boyası da olsa, değişeni de olsa yazılmasını istiyorum. Zaten gidip baktırınca ortaya çıkıyor. Arayıp sormaya gerek kalmadan ne varsa söylenmesi, yazılması lazım.

Güzel arkadaşım bende yazmıyorlar zaten bekleme demek istiyorum. Bende ne olursa onun yazılması taraftarıyım ama yazılmıyor ve genelde yazmayanlar da boya oluyor.

• fiyatı bana biraz yüksek geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Cidden 8 hava yastığı var mı bu arabada hocam

Bizde 2004 model 206 vardı. Full donanımla 8 hava yastığı vardı. Yağmur senserü ışık sensörü vs herşey vardı.
  • 0 ken o paraya satılmıyordu pejo o ne biçim fiyat?
    Farklı seçeneklere yönelin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.