Şimdi Ara

Bu arabayı Türkiye de görebilen şanslı insanlar kim?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben izmirde bir süre önce aynı arabayla sahil bulvarında , birde trafik sıkışık olduğu için uzun süre yanyana gittik, gerçekten herkes hayranlıkla bakıyordu. renk bal rengi gibi bir şeydi.
  • Alla alla ben genelde görüyorum bu arabayı.. ne varki bunda?
  • ÇOK GÜZEL ARABA AMA BENCE TOPİC GEREKSİZ
  • BENİM ARABAM NERDE GÖRDÜNÜZ

DEMEYİ COK İSTERDİM AMA DİİL İŞTE YAAA
  • ya arkadaşlar bu arabayı gördüğünüzden eminmisiniz ??? birde her gün görüyorum fln diyen var sizin gördğünüz 300c olmasın. öle böyle değil rolls royce bu
  • gemi gibi araba
  • ya kaç kere söyledim şu şöföre arabayı alıp kız arkadaşlarınla gezmeye gitme diye
  • Fotoşop yok öyle bir araba
  • bu ne yaaa?
    tam bi tasarım öküzlüğü bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

bu ne yaaa?

arkdaşım bu araba klasik çizgilerin moıdernize edilmiş yani teknoljiyle eski dizaynın harmanlanmış halidir anlayana tabii
  • Yanlış hatırlamıyorsam bir milletvekilimizde varmış Rollce-Royce
  • Fiyatı ne bunların abi Berki çerez paramla 1 tane alabilirim

Demeyi isterdim

• Fazla klasik kaçmış bence hoş durmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

bu ne yaaa?

arkdaşım bu araba klasik çizgilerin moıdernize edilmiş yani teknoljiyle eski dizaynın harmanlanmış halidir anlayana tabii

ben anlamam. aynı fiyata yapılmış modern bi araba koysak yanına yüzde kaçımız bu resimdekini seçer. 1-2 si galiba. o da yaşlı adamlar ve ya para babalarıdır.

neyse tartışmaya değmez...

• quote:

quote:

quote:

bu ne yaaa?

ben anlamam. aynı fiyata yapılmış modern bi araba koysak yanına yüzde kaçımız bu resimdekini seçer. 1-2 si galiba. o da yaşlı adamlar ve ya para babalarıdır.

arkdaşım sen bu arabayı beğenmek zorunda değilsin yanlış anladım heralde zevkler hiçbir şekilde tartışılamaz zaten bu yğzden herangi bir tartışma olmasıda söz konusu olamaz bunun yanı sıra dediğin doğru bu araba tam bir mafya arabası gibi duruyor bunu tercih edenler yaş olarak pek fark etmiyor ama karakter olarak hepsi bu tür tank benzeri şeylerden hoşlananlar (tabi klasik çizgileride unutmamak gerek

• bu arabayı alan adam şov amaçlı almıştır...denizde su bende para misali...aynı paraya belki bmw 760li alır ama ondan heryerde görürsün ama bu arabadan sayılı olur ve millet de böyle topic açar işte.adamın amacıda bu zaten
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bu arabayı alan adam şov amaçlı almıştır...denizde su bende para misali...aynı paraya belki bmw 760li alır ama ondan heryerde görürsün ama bu arabadan sayılı olur ve millet de böyle topic açar işte.adamın amacıda bu zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne yaaa?

arkdaşım sen bu arabayı beğenmek zorunda değilsin yanlış anladım heralde zevkler hiçbir şekilde tartışılamaz zaten bu yğzden herangi bir tartışma olmasıda söz konusu olamaz bunun yanı sıra dediğin doğru bu araba tam bir mafya arabası gibi duruyor bunu tercih edenler yaş olarak pek fark etmiyor ama karakter olarak hepsi bu tür tank benzeri şeylerden hoşlananlar (tabi klasik çizgileride unutmamak gerek

Arkadaşlar ayrıca zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. biri kitlesin şu konuyu da klavyemiz eskimesin

• TR plakalı ise tüplüdür kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: decrypter35

TR plakalı ise tüplüdür kesin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.