Şimdi Ara

Bu Araç Alınır mı Şanzıman Değişmiş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adamlar boyasız değişensiz yazıyor bir giriyorsun arabada boya komple yok .

hatasız sıfır ayarında yazıyor 88 parça değişen var.

full paket yazıyor paket bile yok 4 teker + direksiyon

bir de atarlı giderli notlar: aramayın döverim sormayın söverim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatasızdan kastı boya değişen herhalde
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    Satarken sorun yaşarsınız, ayrıca arızalı şanzıman ile bağlantılı tüm parçalar ileride sorunlara gebedir. Binerken de satarken de başımız ağrır. Para ile rezil olmaya gerek yok,

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Börü

adamlar boyasız değişensiz yazıyor bir giriyorsun arabada boya komple yok .

hatasız sıfır ayarında yazıyor 88 parça değişen var.

full paket yazıyor paket bile yok 4 teker + direksiyon

bir de atarlı giderli notlar: aramayın döverim sormayın söverim
    atarlı ilanı ben de yazıyom
    yazmasam ne konuştuğu anlaşılmayan doğu şiveli tipler 20 yaşındaki araba için telefonda kurbaan sen de hele bu arabanın boyası var mı diye saçma sapan soruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Şanzıman değişiminden ağır hasar kaydı olması nedir kimi yiyor bunlar. O araç pert arkadaşım. Alacaksan pert piyasasina göre al derim. İşlemlerin de yetkili serviste yapılıp yapılmadığı çok önemli
    +1. bu aracı bu paraya alan kektir. üzümlü kektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRae555

Bu kaniya nereden vardiniz? Yurtdisinda tamamen sahsi istekler uzerine her aracin sanzimani degistirilebiliyor profesyonel sekilde, o kadar buyutmeyin gozunuzde.

Alıntıları Göster
    şanzıman kaza olmadıkça kaskodan değişmez. yurtdışında da yurtiçinde de kimse gidip te ucuz aile arabası olan civic'in şanzımanını zevk için değiştirmez.
  • şanzımanın arızalanıp yetkili servisinde garanti kapsamında değişmiş olması imkansız. çünkü honda zaten sattığı malın arkasında durmaz, kullanıcı hatası der yollar adamı. büyük ihtimalle aracın altını iyi bi oturttular.

peki satan galeri ne diyor araçla ilgili? galeri malına güveniyorsa 1 aylık size kiralasın. memnun kalırsanız satın alma opsiyonu olsun kiralama bedelini fiyattan düşersiniz.
  • Arıza nedeniyle kaskodan parça değişmez net.

Araç alttan darbe almıştır kaldırım veya refüje çıkma gibi

Alınmaz kesinlikle

Ancak şanzıman arıza nedeniyle değişmiş veya tamir görmüşse aracına göre tabi alınır

Şanzımanı değişmiş passat sattım dsg alan için avantaj

Şanzımanı rektifiye edilmiş grand cherokee aldım avantaj bende patlayacağına yapılmış tertemiz almış oldum

Hiçbirinde kaskoyla ilgili işlem yoktu zaten olamazda

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

şanzıman kaza olmadıkça kaskodan değişmez. yurtdışında da yurtiçinde de kimse gidip te ucuz aile arabası olan civic'in şanzımanını zevk için değiştirmez.

Alıntıları Göster
    Aratmaniz gereken anahtar cumle; "Civic transmission swap".Civic yurtdisinda sizin sandiginizdan cok daha populer bir ucuz yollu modifiye araci, lakin konu bu degil o yuzden kaskodan degismesi hakkinda yorum yapmayacagim.Benim yazdigim cevap sanziman degisiminden sonra aractan verim alinamayacagina karsilikti.

• Hiç inandırıcı değil. Şanzıman fabrikasyon sorunsa hasar kaydı oluşmaz. Ancak kazada şanzıman hasar almışsa hasar kaydı oluşur. Eğer bu kaza şanzımanı değiştirecek bir kazaysa başka şeylerde değişmiştir. Kesinlikle uzak durulması gerekli bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: McRae555

Aratmaniz gereken anahtar cumle; "Civic transmission swap".Civic yurtdisinda sizin sandiginizdan cok daha populer bir ucuz yollu modifiye araci, lakin konu bu degil o yuzden kaskodan degismesi hakkinda yorum yapmayacagim.Benim yazdigim cevap sanziman degisiminden sonra aractan verim alinamayacagina karsilikti.

Alıntıları Göster
    o ayrı bişey. evet, bazı araçlar modifiye hastalarının oyuncağı oluyor, olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.