Şimdi Ara

Bu araca ne kadar vereyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16dan fazla verilmez fiyata bak çok şişirmiş
  • 15 binden 1 kurus fazla etmez otomatik olmadigi icin piyasasi dusuktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu araba fiyatlarını anlamıyorum..
    Kafam iyice karıştı..
    En iyisi biraz daha araştırmak..
    Gerçek piyasa ile duygusal piyasayı biraz karıştırıyoruz herhalde forum olarak..
    Araç bizim olunca yüksek fiyat ama araç alırken ölücülük galiba..
    Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

adam coltu corsa fiyatına satmaya çalışıyor

fiyat yüksek. satılması zor bir araç 15.000 teklif edin. adam düşündüğü rakamı direkt söyler zaten

Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Colt ile corsa karşılaştırılmaz bile. Colt, 1.3 motor olmasına karşın 95 Beygir gücündedir ki 2006 corsa buna yaklaşamaz bile. Hatta çoğu 1.6 motor araçta bile 95 yoktur. Ayrıca Colt yakıt tüketimi çok iyi bir araçtır. Mitsubishiyi bilen alır. Bir alan da başka arabaya zor geçer. O nedenle Colt-Lancer -ASX yani mitsubishi marka araçlar her zaman güvenlik paketleri içinde dolu arabalardır. Arkasında Japon güvencesi vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanv

quote:

fiyat yüksek. satılması zor bir araç 15.000 teklif edin. adam düşündüğü rakamı direkt söyler zaten

Elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz. Colt ile corsa karşılaştırılmaz bile. Colt, 1.3 motor olmasına karşın 95 Beygir gücündedir ki 2006 corsa buna yaklaşamaz bile. Hatta çoğu 1.6 motor araçta bile 95 yoktur. Ayrıca Colt yakıt tüketimi çok iyi bir araçtır. Mitsubishiyi bilen alır. Bir alan da başka arabaya zor geçer. O nedenle Colt-Lancer -ASX yani mitsubishi marka araçlar her zaman güvenlik paketleri içinde dolu arabalardır. Arkasında Japon güvencesi vardır.

herkes colt alsin o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslanv

quote:

herkes colt alsin o zaman

Bir gün herkes Colt lu olacak zaten. Ama aracı alıcı gözle incelemenizi tavsiye ederim.

• oha ya 20 milyar etcek ne varki bu arabada 2006 model 150 bin falan desek..
  • 16.000 ederi var.

• 17500 teklif et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

17500 teklif et.

17000 teklif ettim, adam hayirli pazarlar dedi konusmadi bile. 18.000 tl dedim,gule gule abi dedi.Canim sikildi,amma pahali piyasa o zamam bizim forum piyasasina gore. Bu parayla ne alinir dostlar,az yakan benzinli,en az300 lt bagaji olan

• bir fikri olan var mi ? Millet ucuyor fiyatlarda

• Günaydın Sevgili Colt kullanıcıları ve benim gibi yeni sahip olmuş 2.el kullanıcıları( Bu arada hemen yazmak istedim; Aracı geçen hafta 17 ocak perşembe aldım, sonra pazar günü dayımlara gittim ve onlarla hasta ziyaretine giderken dayım ben kullanayım, nasıldır, nedir diye bakayım dedi ve hayatının en büyük en hızlı düşüncesini diğer gün hemen benim gibi sahibinden.com'da en uygun 2.el 2005 model 1.3 İnvite AMT [1.33 cc 95 bg 6 ileri AMT şamzuman] alarak gerçekleştirdi). İki üç ay önce piyasası aşağı yukarı aynıydı(yani tabii ki yapılan km göstergesine ve temizliğine göre değişir ama aşağı yukarı model yılı örneğin 2005 ise 16000TL, 2006 ise 17 bin TL ve 2007 ler 18bin TL'ye satılıyordu ama 2008-2009' lar biraz daha fazla 19500TL' den 23000TL'ye kadar çıkıyor. Ama ne yazik ki yeni 2009 da yeni kasanın az hasarlı olanların fiyatı 22-23 bin TL'lere indiği için 2008-2009 eski kasalar için istenen yüksek fiyat ilandan bir ay sonra hep 20000 TL civarı oldu) ama 2013 yılbaşından sonra herhalde Colt Sahipleri yeni yıla arabalarının mutluluğuyla biraz fazla içip(yanlış anlamayın içki diyorum yani her türlü içecek olabilir illa önyargıyla alkollü içecek anlamayın) model yılına göre 2-3 bin hatta daha fazla isteyip ilan verenler oldu. Tabii araçlarımızı beğeniyoruz ama fiyatı normal gelirli ve normal bir kullanıcı için (yani Colt hayranları ve geliri yüksek olanlar hariç) piyasası yukarıda belirttiğim gibi: tabii tüm bu verilerin çoğunluğu Mitsubishi Colt 1.3 İnvite AMT ilanlarından Ekim 2012 tarihinden itibaren aracı aldığım güne kadar hatta dayım için 22 Ocak 2013 kadar ki baktığım bilgilerdir. Sevgili arkadaşlarım bu kadar araştırıp, arayıp beklememe rağmen aracı aldıktan sonra anladım ki önemli olan İnsanın dıştan sahip oldukları değil, neye sahip olursa olsun iç huzurunun olmasıdır(Colt adama felsefe bile yaptırır. Biraz uzun oldu bu yüzden özrümü kabul görün).

• Merhaba araç alırken markası ne olursa olsun sizi çekecek araç olması herşeyden önemlidir consa kullanan corsa ile karşılaştıracaktır megane kullanan meganla golf kullanan golfle bu böyle gider fakat önemli olan fikir soran kişiye yardımcı olmaktır. ilk aracım focus ghia idi 2 kapı orjin değişik 4 parçada boyası vardı 130 binde 14500 e almıştım 50 bin bindim 15500 e GALERİYE sattım 2. aracım kia spoetage 1 kasa 4*4 tü 54 bin de orjinal dod dan aldım 12 bin tl ye kaput dahil 3 parça boyalı idi 40 bin bindim 13750 ye biniciye sattım son olarak 2006 swift aldım 1 parça boyalı 17000 bin halen onu sürüyorum swift dışındaki araçlarımı hep alırken kazançlı aldım o yüzden karlı sattım masraf etmedim hiçbirine yağ vb dışında. size tavsiyem markaya pek bakmayın içinize sinen neyse onu alın corsa ile colt aynı segment araçlar olsa bile corsa ile zerre karşılaştırılamazlar almanın konforundan bahsedilecek son araç opel corsadır zaten opel kendine bir çeki düzen vermezse gittikçe silinecek bir hale gelmeye başladı peugeut un ardından.. yeni nesil şanzumanlar getrag kullanır colt ve jazz ın şanzımanı kadar iyidir hatta bana göre daha iyidir. colt motordan çıkardığı torku son noktasına kadar kullanabilen sirion dan sonra swiftten önce gelir. corsa ile yola çıkarsınız coltla sirionla swiftle maceraya o yüzden karar tercih sizin .1.3 swift colt sirion gibi araçlar çoğu 2 motor lpg li araçlara nal toplatırlar rampada ..yaşınız genç ise hem modelli hemde sorunsuz sirion colt swift bundan birini almanızı tavsiye ederim. sirion ve colt u otomatik swift i manuel alırsanız mutlu olursunuz.. colt manuel e gelince ufak araçların çoğunda olduğu gibi otomatiği daha iyidir manuelinn o fiyata satılması imkansız o aracın edeceği fiyat 17 bayisinin satacağı fiyat ise 18-18.5 dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: idril

quote:

17500 teklif et.

17000 teklif ettim, adam hayirli pazarlar dedi konusmadi bile. 18.000 tl dedim,gule gule abi dedi.Canim sikildi,amma pahali piyasa o zamam bizim forum piyasasina gore. Bu parayla ne alinir dostlar,az yakan benzinli,en az300 lt bagaji olan

sen naptin kardes o firma tok satici verirmi o fiyatlara. hem sen sahibinden satan ara.

guvenilir diyosunuzda araci ustune al vakalim giderken vur aruza yapt diye ara bak bakalim sana ne diyecekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurGSLi

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Konya arabası alınmaz kesinlikle konya mazisi olan araba sorun çıkartır kimyanın adamı bile konyadan araba almaz!

hayırdır agam bu kadar Konya'yı kötüledin. Yanlış anlama Konya'lı değilim.

Konya kötü değil izah ettiğim gibi sigortadan çıka kazalın arabaların ciddi bir kısmı konyalı tüccarlar tarafından alınır konya sanayisinde kes biç artık neyse düzeltilip piyasaya sürülür tabi Türkiyedeki sektörün kalitesine bakarsan nasıl sürüldüğünü az çok tahmin edersin mesele bundan ibaret çok büyük bir sanayisi olduğundan konya antep ..

• 17 bin 500 lira yapıştır 2006 model araç.
    eger vermezse hiç ısrar etme.
  • kasko değeri 14000 tl olan araca 20500 istiyor dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

quote:

17500 teklif et.

Para senin cebinde iken patron sensin sen teklifini o tavra ragmen yukselterek insiyatifi karşıya vermişsiniz hiç uğraşma o arabanin üstüne düşer isen satıcı hiç esnemeyecek başka cold yokmu senin cebinde paran olsun

• 19 bin civarı bütçe ile colt alınacaksa kesinlikle otomatik bakılmalı,
    Hem satışı kolay olur hem rahat edersiniz üstelik colt otomatikler alman üretimi ve çok sorunsuz diye biliyorum üstelik oldukça az yakıyor...
  • Bence cot alınacaksa dobotize şanzımanlı alınmalı.Manuelin 2.eli daha sıkıntılı.Son yıllarda küçük otomatik arraçların piyasası inanılmaz arttı.Mİlletin alım gücü arttıkça hanımlara 2.araç alınmaya başlandı ve küçük otomatikler zirve yaptı.Aynı aracın yaklaşık km de ancak tiptronik olanını kayın biraderim geçen yaz 20500 e sattı Ankara'da.Arka bagaj kapağı ezikti,aynanın biri kırılıp değiştirildiğinden otomatiği çalışmıyordu.Artı olarak lpg vardı.Satılmaz denen araç 3.gün satıldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.