Şimdi Ara

Bu Aralar Canınız Neye Sıkılıyor? [Sürekli Güncel] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışılagelmiş bir durum benim için ama Annemde akciğer kanseri.Peterbeyde zaten bu dünyadan emekli oldu 96 yılında.Yaşım 27 bir meslek yada herhangi bir işimde yok.Kız arkadaşta yok olsa zaten masraf.Bunun gibi şeyler..Bunlar canımı sıkan durumlar değil ama herhalde farklı olsaydı farklıda olabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetrus -- 6 Kasım 2012; 14:07:06 >
  • Üşengeçlik,bıkkınlık,sıkkınlık,kaygı insanı üzebilecek çoğu şey var ama elimden geldiğince ayakta durmaya çalışıyorum rahat olduğum nokta ise şu elimden geleni yaptığıma inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Tamamen kurtulduğumu sandığım üşengeçliğim tekrar başladı bu çok canımı sıkıyor. Yapmam gereken, hatta yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum bunun yüzünden. Oyun oynamaya bile üşeniyorum şu sıralar. Açlık en güçlü dürtülerden biridir ama geçenlerde aşırı acıktığımı hissettiğimde bile 3 saat sonra zorla kalkıp yemek yemiştim. Şu sıralar üşengeçliğim çok ekstrem boyutlara ulaştı ve bu çok canımı sıkıyor.

Şu an İngilizce hazırlıktayım ve tam 1 hafta önce sınav olduk. Kendime güvendiğim, hiçbir sorunum yok dediğim gramerde bile bir sürü hatam çıktı. Sınavdan kaç aldığım önemli değil ama şu sıralar yapmaya çalıştığım her şeyde ya üşenip yapamamak ya da başarısız olmak canımı sıkıyor. Bunun dışında kendine güvendiğin bir alanda başarısız olmak da aynı şekilde.

Cinsel açlığım aşırı artmaya başladı. Buna da bir çözüm lazım ancak bu bekleyebilir. Ayak fetişisti olmam da cinsel isteklerimi tatmin etmemi zorlaştıracak bir şey ve bu da hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor.

Hazırlıkta tam anlamıyla İngilizce öğrenirim diye düşünüyordum ama aslında burada bir şeyler öğretmekten çok bize ödev verip kendimizin bir şeyler yapması isteniyormuş. Bunu ben kendi başıma da yapabilirdim. Ayrıca İngilizce öğretmekten çok proficiency'yi geçin yeter mantığı var. Ben haziranda değil de ağustos ya da eylüldeki sınavla geçmeyi düşünüyorum dediğimde sınıftaki herkesin "Ama eylüldeki sınav hazirandakinden daha zor" demesi de buna işaret ediyor bence. Adamların amacı İngilizce öğrenmekten çok bir şekilde hazırlığı geçmek.

Şimdiye kadar şartlar ne olursa olsun zorla kendimi mutlu ediyordum ama bu da artık olmuyor gibi.

Üşengeçliğimden kurtulursam her şey hallolacak ama bu sorun bende yıllardır var. Artık pes etme noktasına kadar geldim. Son bir kez daha deneyeceğim olmazsa "Benden bir bok olmaz" diyip normal yaşantıma devam edeceğim.

Uzun yazmana hürmet okudum pişmanda değilim.Türk milleti genelde böyledir herşeyi son ana bırakır üşengeçliktir bende öyleyim şu an işte çalışmıyorum müthiş bir bende üşengeçlik var yoktaa herhalde işe girsem bir koliyi kaldırmaya bile aglanırdım.Seninkide o hesap olsa gerek ama şimdi yapsamda yapmasam pek fark olmaz havasındasındır üni ortamı böyle olsa gerek gün gelirde normal hayata atılacagın zaman durum üşengeçlikte olsa artık seve seve olmasada seve seve bir hal oluyor.Herkezde bu durum mevcut canını sıkma.

• Haftaya vize var. Ev-okul arasi 40 dk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise bitti Ünv yi kazandım amabolum dandik ti gitmedim. Şimdi 0 dan başladım ing öğreniyor um lysde dilden girmek istiyorum ama 6 ayda son seviyeye gelmem gerekiyormuş kursa ve dershane ye gidiyorum kendime vakit ayira miyorum çalışıyorum ama sürekli hata yaptığımdan dolayı hevesim kaçtı desem yeridir. Bunları düşünüyorum ve canım çok sıkılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

aöf vizelere 2 aymı ne kaldı kitap açmadım

bunu yazdın ya şimdi benimde canım sıkıldı bende açmadım
  • Notu %50 etkileyen vizelere sıkılıyor neye sıkılacak başka.
  • vizeler.
  • vizeler başladı ve doğru dürüst çalışmadım , 2 sınav olduk biri girdi, biri iyi
  • Ne diyim nasıl başlayım kaç aydır takıldıım kız arkadaşım var yeni işe girdim evlencez evlilik planları yapıyoruz, mobilya beyaz eşya vs ama kız çevresindeki kimseye benden bahsetmemiş ve facede orda burda sürekli erkeklerle konuşuyor geçen sahte profil aldım konuştum, hayatımda kimse yok dedi evlenmek için kısmelerimi arıyorum dedi bekliyorum dedi :( kim olur bilemem dedi...Hatta biriyle konuşmalarını yakaladım adam tutmuş buna eski kız arkadaşıyla nasıl sex yaptığını znlatmış bunada tavsiyede bulunmuş al işte...
  • soruyu bir daha sorar mısın; canınız bu aralar neye sıkılmıyor.
  • KPSS + Ziraat Banko Asistanı
  • Nişanlıma yalan söyledim ve öğrendi. 1 haftadır benimle konuşmuyor. Nasıl böyle bir hata yaptım hala inanamıyorum.
  • Bu hafta her dersten sinav var hepsi iyi guzel haftaya olan matematik sinavinda babalara gelcem

• quote:

Orijinalden alıntı: lsgl

quote:

Yeni ise girdim aofe calismadim dgs ye hazirlaniyorum ailevi sorunlarda var yine benden iyisinizdir hicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bu hafta her dersten sinav var hepsi iyi guzel haftaya olan matematik sinavinda babalara gelcem

yaa
  • Allah'a binlerce kez şükür canımı çok sıkan bir şey yok . Sadece biraz huzursuzum malum 92/4 askerim . 16 gün sonra teslim olucam .
    Sağlığım yerinde , ailemin ve sevdiklerimin de öyle çok şükür .
    2 senelik kız arkadaşım var . Arkadaş ortamım güzel . Çevrem geniş .
    Ne bileyim gitmek biraz canımı sıkıyor her şeyi bırakıp gitmek ..
  • quote:

quote:

quote:

Yeni ise girdim aofe calismadim dgs ye hazirlaniyorum ailevi sorunlarda var yine benden iyisinizdir hicam

sen niye işe girmişsin ben evde pinekliyorum iş beni begeniyosa ben onu begenmiyorum olmuyo bi şekilde

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen niye işe girmişsin ben evde pinekliyorum iş beni begeniyosa ben onu begenmiyorum olmuyo bi şekilde

Hocam hayat cok daginik gece 5 te yatiyorum 1 de kalkiyorum bi halta yaramiyorum dersane sadece hafta sonlari

Para lazim degil ama olsada iyi olur tabi
    Evde durmaktan cok sikildim uni bittiginden beri ya tatildeyim ya geziyorum:)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hayat cok daginik gece 5 te yatiyorum 1 de kalkiyorum bi halta yaramiyorum dersane sadece hafta sonlari

Para lazim degil ama olsada iyi olur tabi
    Evde durmaktan cok sikildim uni bittiginden beri ya tatildeyim ya geziyorum:)))

aynen burdakiler asosyalım diye dalga geçiyolar sonunda bende öyle oldum valla işsizlik kötü para lazım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.