Şimdi Ara

Bu aralar oynanacak oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asıl lig gold 1
    Şuanki silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 11 Nisan 2020; 20:36:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cod warzone indirdim 110 gb bk gibi oyun aq. Ps de ücretsiz güzel oyun var mı
  • knight online oynuyorum
  • Yume Nikki ile Yume 2kki oynuyorum. Yume 2kki için onlarca program yükleyip pc'nin bölgesini bile değiştirmek zorunda kaldım, şimdi saatlerce oynamazsam olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 11 Nisan 2020; 20:52:25 >
  • Hocam bu pc oyunlarını oynarken dalıp gitmiyor musunuz? Ben şahsen herhangi bir büyük oyuna başlasam bitirmeden rahat edemiyorum, 2-3 gün full gidiyor. O yüzden mobil oyunlar oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desperados indirdim gene oynuyorum. kaç defa bitirdiğimin sayısını bilmiyorum ve her defasından ilk kez oynuyormuşum gibi haz veriyor. efsane oyun.
  • osminyum O kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene bitirdim hollow knighti. Şuana kadar oynadığım en iyi oyun bile derim o kadar güzeldi oyun. Yanlis hatırlamıyorsam %117 bitirdim 70 saatte

• Geometry Dash oynayın 2 güne sinir hastası olursunuz. Oynayan varsa challenge yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0NF300 -- 11 Nisan 2020; 21:3:22 >
  • herkes cs go demis ama cs1.6 iceworld ya da pool day dust2 long mapleri gayet uygundur ama botlarla oynama kankam online oyna misss sahsen oyle yapiyorum

• cs go
    rocket league
    1 er saat bunları oynuyorum onun dısında bi mmorpg ye başlayacagım ama kararsız kaldım elderscrolls online da olabilir metin2 de
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    hocam şu oyunlardaki trade olayını açıklar mısın biraz
  • ekipsword kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok rahatlıkla oynadığım en iyi oyun derim.İndie olduğu için gidip de milyonlarca dolar bütçeli oyunlarla karşılaştırmak doğru olmaz aslında ama, hollow knight insana yaşattığı duygularla o AAA oyunların asla yapmaya çalışmadığı şeyi öyle güzel yapıyor ki.Simdi spoiler olmasın ama son bossta fightin bi anında baya üzüldüğümü falan hatırlıyorum çok net.

• Duygularima tercüman oldun hocam. O kadar parasi olan EA, bethesda gidip böyle saçma sapan oyunlar cikarirken 3 kişinin yaptığı bu oyun cidden inanilmaz bir başarı. Umarim ki bethesda fallouttan dersini almıştır, elder scrolls 6 da oyle cikmaz

• Cs, Bf(2-3-4) CoD 2 Mount And blade

• quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

hocam şu oyunlardaki trade olayını açıklar mısın biraz
    Açıkçası hocam anlatmasi uzun bir mevzu ama ozelden yazarsaniz yardimci olmaya calisirim LAKİN bence yks surecinde bulasilmamali cunku cok vakit aliyor eger baslangicta tf2 icin konusuyorum ortalama bir sermaye ile baslamazsaniz fazla mesai harcarsiniz ayrica trade isi sabir zaman ve cokca deneyim gerektiriyor cunku herkes birbirini s...kme pesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: jack6

herkes cs go demis ama cs1.6 iceworld ya da pool day dust2 long mapleri gayet uygundur ama botlarla oynama kankam online oyna misss sahsen oyle yapiyorum
    nerede oynuyor sunuz ? server var mı?
  • Witcher serisine başladım 2deyim şu an

• warzone
  • hala arada gta vice a girerim yaşadığım şehirden daha iyi biliyorumdur herhalde vice city i :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.