Şimdi Ara

Bu şarkıyı kim söylüyor...kafayı yicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wake up waaaake up waaaaaaaaaaaake up diye gidiyo.lütfen yardım steven ön adlı biri olabilir.bilenler şarkının devamını getirebilirse tanıyabilirm.şimdiden teşekkürler

• Sanırım Steve Miller - Serenade(wake up)tan bahsediyorsun
  • çok yardımcı oldun theja saol
  • Rica ederim,ben de bu şarkıyı kimin söylediğini bayağı bi aramıştım zamanında tabi o zaman yoktu böyle forum falan
  • theja sende herseyi bilion
  • madem geyik yapacaz benim avatar ın ne olduğu belli oluyor mu değiştireyim mi??
  • değiştirrr...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkıyı biliyo musunuz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deli gibi aramıştım bu şarkıyı...Bi şarkıda bu kadar veyk ap denilirse adı da wake up olur die bu isimde ne kadar şarkı varsa indirmiştim.Birisi bile çıkmayınca harbi deli sinirlenmiştim...Sonra bi gece radyoda çalıyo bu şarkı baktım frekansa Olay fm. yerel bi radyo Bursa'da telefonunu netten bul ara...Adamlar bi afalladı sapuk mıdıR bu diE...(Netten bulana kadar telefonu 1-2 şarkı daha geçmişti tabe / Başladım bende tel. de veyk ap veyk ap veeeeyk ap.)Saolsunlar sölemişlerdi bi rahatlamıştım.Şimdi dinlemiyom bile

• Rage against the machine ---- WAke Up olabilir mi?
  • Theja helal valla adam wakeee make diye bagiriyor dedi, hemen anladin sarkiyi !!!
    Bende bir tane sorayim geyigine bari, eger bilirsen helal valla!

kadin "whats the matter w/ you rock, don't u see I need you rock " diye gidiyor
  • Bıraktım artık bu işleri bana sormayın artık falan dermişim
    Valla arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum iltifatlarınız için teşekkürler,istanbul_CA senin şarkıya gelince biras düşünüyüm,bulursam sölerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozz_MSE

Rage against the machine ---- WAke Up olabilir mi?

Ben çok severim o parçayı The Matrix in end credits (kapanış jeneriğinde çalan parça)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.