Şimdi Ara

bu ay arac alacam. 60bin tl , otomatik araç tavsiyeleri edit : sıfır model olmalı (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam istanbul ankara izmir tum bayileri aradim. Bununla beraber afyon ve denizliyle de konustum. Asil ilgi alanim tdi ler oldugu icin dikkat etmedim ama sana da bastan aramani tavsiye ederim. Mesela ben istanbuldan aldim araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sprtv kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düşünebilirim bunu
  • Attrage al.Hem bol donanımlı hem çok az yakıyor hemde üste bir sürü paran kalır altına falan yatırırsın.

• ikinci el temiz hyundai elentra olabilir hem dizel hem otomatik
  • leonda DSG yok mu ?
  • Merhaba o fiyat aralığında j kasa astra bence daha iyi bir tercih olacaktır. Hem bir üst segment hemde daha ağır bir araba. Tek problemi yakıtı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hocam manyak mısın afedersin de 60.000'i ufacık bir Polo'ya mı vereceksin? Git Leon al, Astra al. Hele ki Dsg arızalarını da göz ardı etmeyelim.

Tam cevap yazacaktim baktim yazilmis. Katiliyorum kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hocam manyak mısın afedersin de 60.000'i ufacık bir Polo'ya mı vereceksin? Git Leon al, Astra al. Hele ki Dsg arızalarını da göz ardı etmeyelim.

Tam cevap yazacaktim baktim yazilmis. Katiliyorum kesinlikle

Opel astra yakıt sıkıntı olabilir , leon desem 64700 fiyat verdiler bütçemi aşıyor ve en boş paketi oluyor ve zorlanıyorum .. daha altarnatif bi seçeneğiniz var mı
  • OguzZ31 kullanıcısına yanıt
    Sifir dusunmeniz isi zora sokuyor maalesef. Lpgli astra dusunmediniz mi peki?

• Renault megane touch plus donanım için aralık ayında 56bin fiyat vermişlerdi.

Yeni kasası gelmek üzere ama polonun da kasası eski. Poloya her türlü tercih edilir.

Alternatif olarak da yaris hibrit. Dizel otomatik almak yerine yaris hibrit daha iyi seçim olur.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkür ederim. peki Renault Clio icin ne dusunuyorsunuz ?

• ÖTV indirimi ile alinacak ve uzun sure kullanılacak mecburen. Ve siz dsg bakıyorsunuz öyle mi? Ne iciyorsaniz soyleyin...

Edit. İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 22 Ocak 2016; 13:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

ÖTV indirimi ile alinacak ve uzun sure kullanılacak mecburen. Ve siz dsg bakıyorsunuz öyle mi? Ne iciyorsaniz soyleyin...

Edit. İmla

sadece düşünüyordum ama sanırım hata yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzZ31 -- 22 Ocak 2016; 13:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzZ31

Öneri için teşekkür ederim. peki Renault Clio icin ne dusunuyorsunuz ?

Clio hakkında hiç fikrim yok, hiç ilgimi çeken bir model değil. 10 bin lira uygun verseler yine tercih etmem o derece bana uzak bir model. O fiyatlara c segment tercih ederim her türlü.
  • Bende polo var hocam . Astra var eniştemde araç polo ya gore sessiz daha iyi yol tutuşu ve konfora sahip daha geniş bir araç eksilere gelirsek trim sesleri on göğüsten gelen , benim 6 lt yaktigim güzergahta 10lt yakıyor arka görüşü kısıtlı parkı zor yani ben polodan sonra hiçbirşey anlamadım arkadan , ilerde lpg takilsada problem çıkarma olasılığı yuksek , ayrıca yalıtımda rüzgar sesi belli hızdan sonra astrada kronik ses aliyor ve astranib ortadaki tarihi eser ekranı sinir bozuyor 2000 li yılların başlarına götürüyor insani .

• Astra + lpg olabilir

• Önerileriniz için hepinize teşekkürler. Bi şey daha sorcam.. yine B segmenti olan 301 ile görüştüm full paket polo ile aynı fiyatı verdiler ama 1.6 motor fabrika verilerine göre 100 kmde 10 lt yakar diyor. sizce fazla değil mi ? bi hata mı var ? bide lpg taktırsam fark eder mi ? uzun bi süre bineceğim için geniş bi araç arayışına girdim.
  • julyet
  • Premium Polo 'ya 60000TL az .
  • Aile iseniz polo küçük gelecektir,
    B sınıfında ki en küçük araçalrdan birisi,

o paraya C sınıfı araç bakmanızı öneririm, digger arkadaşlarda üstüne basa basa belirtmişler zaten,

Sıfır sitiyorsanız;
    Leon 1.2 TSI 110 hp S&S 57.000
    Leon 1.2 TSI 110 hp DSG S&S

öneririm,
    DSG yi çok kafaya takmayın 1000 kişide 2 kişide sorun çıktı diye yerden yere vuranlar çok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.