Şimdi Ara

Bu ay gelen fatura hakkında! [sm=alala.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Digitürk giriş paketi üyesiyim , geçenlerde 4 TL'na (İnternet sitelerinde ve Müşteri Hizmetlisinin bana verdiği fiyat.) belgesel paketi açtırdım. Ancak bugün elime geçen faturada Toplam Ödenecek Tutar : 34,47 TL yazıyor.

Giriş Paketi Bedeli : 17.24
    Belgesel Paketi Bedeli : 3.48
    Belgesel Paketi Bedeli : 4.00
    HD Yayın Paketi : 7.00 TL.

Normalde sadece giriş paketi kullanıyordum ve 13 - 14 TL geliyordu fatura , en son dediğim gibi belgesel paketi açtırdım 4 TL'ye bunlar tamam. Ancak neden HD Yayın Paketi uygulandı? Neden iki tür Belgesel Paketi Türü yansıtılmış? Giriş paketi bedeli neden artmış? Kafamda deli sorular.

Yardımcı olabilecek var mı?

• Taahhüt yaptın mı o bitmiş olabilir misal benim 37 TL gelen faturam 49 TL geldi bu ay

Giriş paketi 8 TL 2 sene önce şuan 20 TL HD Yayın 4 TL di 7 TL olmuş anlayacağın üzere zam gelmiş.

2 belgesel paketi nedir onu çözemedim ? faturada öyle mi yazıyor ?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Aynen faturada öyle yazıyor. Birisi 4 TL (olması gereken) , diğeri de 3.48 TL (Bu ne anlayamadım doğrusu) .
  • İtiraz et 2 kere belgesel paketi parası alınır mı bu ne rezillik inanmazlarsa fotografını çek yolla faturanın başıma gelmedi de bir bedeli 2 kere almak nedir ya.

Hocam müşteri temsilcisini arayıp bildereceksin durumu yapacak başka bir şey yok.
  • Ordaki iki belgesel parası iki dönemin oluyor. ay ortasında alindi ise o günden ay sonuna ay başindan ise sonuna bir buçuk dönem parası alınmiş bir sorun yok yani
    mh den detayli bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

İtiraz et 2 kere belgesel paketi parası alınır mı bu ne rezillik inanmazlarsa fotografını çek yolla faturanın başıma gelmedi de bir bedeli 2 kere almak nedir ya.

Hocam müşteri temsilcisini arayıp bildereceksin durumu yapacak başka bir şey yok.

Hemen galeyana getirmenize gerek yok herhalde digitürk kullanmıyorsunuz..Digitürk öde izle mantığıyla çalışır..İlk 4 tl 3ocak -2şubat arası belgesel ücretidir, diğer 3.48 tl olan belgeselse ay ortasında açtırdığı için açtırdığı günden 2 ocak arası olanın bedelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 belgesel fiyatı farklı gün açıldığı için yapılmış arkadaşların dediği gibi.. faturada da tam detaylar tarihler yazar

giriş paketine zam geldi
    hd 7 tl zaten

daha önce hd kullanıyor muydunuz bedava falan verilmişmiydi. bedava bitince güncellenir.......

hd nerden çıktı
  • Anormal bir durum yok içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

İtiraz et 2 kere belgesel paketi parası alınır mı bu ne rezillik inanmazlarsa fotografını çek yolla faturanın başıma gelmedi de bir bedeli 2 kere almak nedir ya.

Hemen galeyana getirmenize gerek yok herhalde digitürk kullanmıyorsunuz..Digitürk öde izle mantığıyla çalışır..İlk 4 tl 3ocak -2şubat arası belgesel ücretidir, diğer 3.48 tl olan belgeselse ay ortasında açtırdığı için açtırdığı günden 2 ocak arası olanın bedelidir.

Digitürk kullanıyorum rahat ol bende ek paket Sinema paketini açtırdım niye 2 kere aynı paket ücreti almadılar acaba ?

Halen daha bunları mı savunuyorsunuz bide eksilemişler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Digitürk kullanıyorum rahat ol bende ek paket Sinema paketini açtırdım niye 2 kere aynı paket ücreti almadılar acaba ?

Halen daha bunları mı savunuyorsunuz bide eksilemişler

Ayın 2 si yada 3 unde actirirsaniz yansimaz yoksa her halükarda yansır bu bedel yada kampanyali katilinca müşteri temsilcisi bunu almayabiliyor taahhutsuz paketlerde bu ücret alınır belgesel taahhutsuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 15 Ocak 2015; 19:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok saçma değil mi hocam ?

Ben böyle bir şeye rastladım düz mantık bakarsak 2 bedelide almaz demek olay buymuş tuhaf vallaha ne diyim.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Öyle bence de neticede adam ileriki dönemlerde izleyecegim diye paket actiriyor yarim donem için almayabilirler bu ücreti

• Buraya yazacağına digi yi arasaydın ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan odalı pakedime 130 lira ödüyordum, şimdi 140 lira geldi. Hem yan oda pakedine 8tl, hem de giriş pakedine 5 lira bindirmişler. Ocak ayı zammıymış, biz de enayiyiz ya ödeyeceğiz. İtirazımı yapacağım yeter artık yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.