Şimdi Ara

Bu ay kaç gb internet kullandınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bu ay kaç gb internet kullandınız?

(En Son Oy Tarihi: 10.2.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B

helal olsun ben 8 MBps yavaş diyorum diğer evde 24 MBps var o bile yetmiyor.
    2 MBps zor indirme yapıyorsunuzdur.
    Turk Telekom planlama görüştünüz mü hiç ?
    Telekomla gorustum sntral cok uzaginizda saha dolabida baya uzakta koy girisinde koy ortasinda olanlar 5 8 mbit alabiliyor. Ben ve komsum 2 1 mbit aliyoruz. Arizaya gelen ekiplerle konusuyoruz bu bolgede is yaptirmaniz zor diyor. Turk telekom planlama ilede gorusurum ilce merkez binadami bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsemiz -- 19 Aralık 2018; 11:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 gb altına hiç düşmüyorum. AKN nin kalkması bana çok yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 19 Aralık 2018; 11:37:5 >
  • SOL 50mbit 125GB AKN

Bu ay kaç gb internet kullandınız?
  • 100-150 arası değişiyor 1 tb internet kullanan var ne yapılıyor bu kadar internetle bilmiyorum

Not:turknet yapa kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Oyun falan blueray film falan indiriyorlar... Torrentler vs bunlarla bu kadar veri oranı rahatlıkla yükselebilir... Bu arada Hızları bi de genelde düşük olanlarda daha çok indirme yaptıklarını gözlemledim... Tabi hızları yüksek olanlarda yapıyor... Birde btk bireysel de max 100mbps yerine 1000mbps yapsa 10 katı kadar veri indirme olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 19 Aralık 2018; 16:36:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eminsemiz kullanıcısına yanıt
    Genelde il müdürlüğü de olur planlama.

• teşekkürler bilgi için merkeze indiğimde bi uğrarım
    zaten fiber internet planlamasını turk telekom planlama yapıyor.
  • ah nerde o fiber biz adsl aldıgımıza şükrediyoruz şu anda,bu hız yerine keşke bize 3g 8mbit çözümü sunsalar. telekom yapmaz :D
    İlk fiber gelmesin saha dolapı Tip 7 filan gelsin yoksa gerisi gelmiyor. Bizim burada saha dolapına fiber çekilmişti gerisi boş çıktı.

• köyde ne kadar fiber çekerler santralden bizim köy dolabına tartışılır :)
    bizim burada köylerde fiber var ilçe kasabada fiber yok.
  • bu yıl yazda merkeze taşınacagız allahın izniyle az daha sabır edicem. hem uydunet hemde 60 70 mbps vdsl görünüyor adreste az daha sabır ediyorum.

bende diyorum satnral yakın olan eve taşınayım illerinde yaşam tarz hoşuma gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD386127B -- 20 Aralık 2018; 20:23:41 >
  • 24 mbps 150 gb son 3 ay ortalaması 300 gb. Yaz aylarında 500 olabiliyor. Torrent ya da arşivcilik gibi huylarım yok. Steam twitch youtube dizi film izlemek derken bi bakmışım 300 olmuş. Videoları 1080 de açmasının etkisi büyüktür

Hızı da 50 mbps yaptık bugün. Bakalım 2 kat hızlı internet ile kaç gb indireceğim, hesapladım 1 gece de gta 5 iniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evdr denk gelişe geldi bize,taşınılabilir neden olmasın :) eger internet bu fiyatlarla ilerlerse,apartmana merkezi internet sistemi kurmayı düşünmüyorum değil veya köye süperbox üzerinden interner ama 1.5 sene sonraya :)

Superbox benim bulgum yer verilmiyor port olmayan bir yer buldum abone olmasın dediler.
  • o indirim almak için değilmi yoksa normaldede alınabiliyormuş süperbox diye biliyorum
    Normal de vermediler. Baz istasyonu uygun değildir dediler. 140 Mbps alıyorum LTE ile 159 TL versemde vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.