HDD gerektiren ne indiriyorsunuz ki o kadar. Ben HDD'ye yazdırmam indirme testlerinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu ay kaç gb internet kullandınız? (7. sayfa)
Bu ay kaç gb internet kullandınız?
(En Son Oy Tarihi: 4.1.2025)
-
-
Abi geçmiş kullanımlarından ekran görüntüleri ekler misin
-
-
-
100 GB test dosyası çekiyordum speedtest sunucularından, başka nasıl internet kullanabilirim ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet geçilmiş gibi ama şöyle bir şey var, 100 Mbit internet ile en fazla 30TB indirme yapılabilir, bir terslik var gibi 😃
2 ay sonra Gigafiber olan eve geçiyorum, siz o zaman görün bakalım 100 TB sınırı nasıl aşılıyor 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 5 Eylül 2024; 10:12:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden merak ettim 100tb geçebilir misin geçemez misin diye.
-
Kafaya takarsam geçerim ama bu denemeyi Turknet'te yapmak mantıklı olur mu bilmiyorum, Türk Telekom umursamıyor fesh etmiyor ama Türknet sisteme aşırı yük bindirdiğim için interneti kesebilir.
-
Hocam Miskindvd diyor ki ben rekor kırarım ama Turknet internetimi keser mi diyor. Bu konuda senin yanıtın belirleyici olur :) Ne diyorsun hocam?
-
Vodafone kullanımı tam okuyamıyor hocam. Okuduğunu da silmiyor gibi. Hani ay değişse de üstüne mi yazıyor, toplam kullanımı mı gösteriyor ne yapıyor hiç anlamadım. Upload zaten 0 gösteriyor. Eskiden download da 0 idi. Yaklaşık 25 TB indirmiştim aylık o denemede.
-
Ben de tele2 speedtest sunucusundan çektim. Ancak sanırım banladı artık beni sunucu. Giremiyorum sunucuya. :D
Testlerde indirmeyi wget ile /dev/null klasörü içine yapıyorum. Sadece iniyor, diske dokunan bir şey olmuyor bu klasöre iniyorsa.
-
Hmm ben uzun zamandır kullanırım hiç banlanmadım, sizin bu indirme yöntemini araştırayım biraz, güzelmiş aslında.
-
-
Ben durup dururken kullanmıyorum ya. Birkaç kez test yapıyorum.
-
-
200 gb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Maalesef ağustos ayını göremiyorum
Dönem : Ağustos'24
Paket Adı : 100 Mbps'ye Kadar Limitsiz Yalın Fiber(H)
Paket (Hız) : Limitsiz Paket
Kullanılan (Download) : 0 GB
Karşıya Yükleme (Upload) : 0.00 GB
-
Banlamadan ziyade farklı bir sorun var tele2'de. Aynı problem bende de vardı. Bazen girmiyordu. DoH, DoT aktif ettikten sonra her girdiğimde açılır olmuştu.
-
Sayaç yine bozulmuş heralde :)
Dönem : Ağustos'24
Paket Adı : 1000 Mbps'ye Kadar Limitsiz Yalın Fiber(H)
Paket (Hız) : Limitsiz Paket
Kullanılan (Download) : 0 GB
Karşıya Yükleme (Upload) : 0.00 GB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X