Şimdi Ara

Bu ayakkabıyı bulan haber versin lütfen!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum sana yukarıda dedımya kocaelınden o ayakkabının grısını aldım dıye aam sıyahı yoktu ve kıs sezonu baslamadan once almıstım gecen gun gıttıgımde baktım hala varmı dıye goremedım
  • vandosa sağol yardımların için.....vallaha psikopatlık eğilimi başladı bende bu ayakkabı yüzünden...o yüzden bulmaya çlışıyorum elimden geldiğince...bir nevi inat denebilir benimkine....vallaha bir iki gün içinde bulamaz isem bu ayakkabıyı gidip overplay 2 alacam...siyahlarından....fiyatı da bayağı uygun vallaha...85 melyon.....ne dersin?
    quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

dostum sana yukarıda dedımya kocaelınden o ayakkabının grısını aldım dıye aam sıyahı yoktu ve kıs sezonu baslamadan once almıstım gecen gun gıttıgımde baktım hala varmı dıye goremedım

• 85 cok ıyı walla ben 105 e almıstım sanırım
  • Ayakkabıdan memnun musun peki?
    quote:

85 cok ıyı walla ben 105 e almıstım sanırım
  • ben 2-3 ay gıydım walla memnundum sonra kardesım ıstedı ona werdım
  • güneşlide metronun karşısındaki mağzaya bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

güneşlide metronun karşısındaki mağzaya bak derim
  • güneşli neresi?gerçi overplay 2 aldım bir adet ama bakarsın onu da alırım....mümkünse tam adres alayım...şehir ile beraber....rüzgarlı desen ankara analayacam ama güneşliyi duymadım arkadaşım....
    quote:

• :) güneşli istanbul kardeşim

hürriyet medya towers ın olduğu yer, istanbullu değilsin herhalde yoksa bilirdin türkiyenin ilk metro grossmarketinin olduğu yer ;) istanbul yenibosna yada mahmutbeyde kime sorsan gösterir, ayrıca pek çok tekstil gab satış mağzasının olduğu yerdir ...
  • overplay ı ben hıc begenmıyorum walla bence daha ıyı bı ayakkabı alabılırdın

quote:

Orjinalden alıntı: cetepab

güneşli neresi?gerçi overplay 2 aldım bir adet ama bakarsın onu da alırım....mümkünse tam adres alayım...şehir ile beraber....rüzgarlı desen ankara analayacam ama güneşliyi duymadım arkadaşım....
    quote:

• aldık birkere kardeş boşver...hem geçen gün memnunmusun diye sorduğumda şöyle bir cevap vermiştin...bilgine.....hadi kolay gelsin....güneşlinin yerini tarif eden arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim...istanbullu değilim ve hiç bilmem zatıalilerini....sağolasın....
    quote:

ben 2-3 ay gıydım walla memnundum sonra kardesım ıstedı ona werdım
  • bu ayakkabı yı burada bulman zor gözüküyo.yurtdışından sipariş verebilirsin...
  • Umudum kalmadı zaten.....Ama burada bulman zor dediğin ayakkabı tam bir sene önce vitrinlerdeydi......2 adi mağaza sahibi yüzünden alamadık......kısmet değilmiş.....
    quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

bu ayakkabı yı burada bulman zor gözüküyo.yurtdışından sipariş verebilirsin...
  • AA BEN BU AYAKKABIYI TAKSİM NİKE MAĞAZASINDA GÖRDÜM DÜN,ABİCİM ALMADIYSAN KOŞ DERİM BEN.FİYATI DA GAYET UYGUN
  • Eyvallah arkadaşım...Çok sağol...Lakin ben de 24 ağustos itibariyle ayakkabıma kavuşmuş bulunmaktayım....Siyahını değil grisini aldım....İkisini de denedim, grisi daha iyi geldi bana.....darısı diğer bulamayanların başına....isteyen olmuşltu çünkü......
    quote:

Orjinalden alıntı: melo_23

AA BEN BU AYAKKABIYI TAKSİM NİKE MAĞAZASINDA GÖRDÜM DÜN,ABİCİM ALMADIYSAN KOŞ DERİM BEN.FİYATI DA GAYET UYGUN
  • bişey değil kanka lafı mı olur
  • hayırlı olsun..
    fiyat ne?
    quote:

Eyvallah arkadaşım...Çok sağol...Lakin ben de 24 ağustos itibariyle ayakkabıma kavuşmuş bulunmaktayım....Siyahını değil grisini aldım....İkisini de denedim, grisi daha iyi geldi bana.....darısı diğer bulamayanların başına....isteyen olmuşltu çünkü......
    quote:

AA BEN BU AYAKKABIYI TAKSİM NİKE MAĞAZASINDA GÖRDÜM DÜN,ABİCİM ALMADIYSAN KOŞ DERİM BEN.FİYATI DA GAYET UYGUN

• Eyvallah...Fiyat peşin 120 kağıt....150, 13 taksit...

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

hayırlı olsun..
    fiyat ne?
    quote:

Eyvallah arkadaşım...Çok sağol...Lakin ben de 24 ağustos itibariyle ayakkabıma kavuşmuş bulunmaktayım....Siyahını değil grisini aldım....İkisini de denedim, grisi daha iyi geldi bana.....darısı diğer bulamayanların başına....isteyen olmuşltu çünkü......
    quote:

• fiyatıda uygun muş belki bende alırım :)
  • kadıköy'de de war bu ayakkabıdan grisi bide siyahı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 2 Eylül 2006; 15:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.