Bildirim
Bu Ayakkabıyı kullanan? Skechers liv-sr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Bahsettiğiniz ayakkabı yürüyüş için ideal bir ürün. Fakat bu ayakkabıyı kesinlikle günlük hayatınızda spor haricinde kullanmayın. Çünkü spora özel tasarlanmış bir ürün, tabanından da anlayacağınız ötürü. Aksi halde bir çok ayak sorununa maruz kalabilirsiniz. -
Kendi soruma kendim cevap vereyim.Ayakkabı dün elime geçti.ilgilenen varsa Kesinlikle bir numara büyük alın.Kalıbı dar. ayakkabı müthiş, o kadar rahat ki anlatamam. sanki bulutların üstünde yürüyorsunuz.ortopedik bi yapısı var zaten. Ayağın kavisli kısmına gelen bölümünde biraz bi yükselti var ilk başta garipsiyorsunuz fakat çabuk alışıyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi yürüyüş harici kullanılmamalı çünkü ayakkabıyla yürümez de ayakta durursanız ayağınızı yoruyor.fakat yürürken ayakkabı ayağınızdamı değilmi belli değil.çok rahat ve çok hafif.Ayrıca ayakkabının kaydırmaz tabanı insanların paten kayar gibi kaydığı buzlu zeminlerde çok rahat gezmenizi sağlıyor.bugünkü yürüyüşümden çok keyif aldım,resmen şevk verdi ayakkabı bana , kesinlikle tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- antidepresan kullananlar yorumları
- cla kullananlar yorum
- spinal anestezi sonrası geçmeyen baş ağrısı
- cross linking ameliyatı olanlar yorumları
- hacamatta kan gelmemesi ne demek
- en iyi tansiyon aleti
- iki kol arası tansiyon farkı
- klozapin kullananların yorumları
- en iyi termos markaları
- ateş ölçer tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X