Şimdi Ara

bu aylarda baya kötü yapıp sonradan toparlayanlar var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    isi sıcaklık
    problemeler gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yurdu degistirin

• BuI kullanıcısına yanıt
    neden hocam
  • hocam valla çalışsın bu sene seneye artık bakacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecetalay

neden hocam

Hocam oradaki zorunluluklar vb. Seyler kardesiniz üzerinde baski oluşturuyor olabilir. Kardesinizin bi ağzını arayın ılımlı yaklaşın o size anlatacaktir

• Kardesim de suleymancilarda kalmisti, calismasina yardim etsin diye. Cok sevmezdi calismayi iyi bir yerde simdi (lisede) . Sene sonu 90lara cikar ama iyi bi yer icin 120leri gormeli tabi , belki oralara da cikar hizli ogreniyordur bu bi ongoru. Siz asla yapamazsin deyip bununla motive olup gaza gelecegini dusunmeyin. Demotive etmeyin. Basla yaparsin cikaranlar var ne eksigin var deyin.

• anladım hocam hayırlısı hakkında. olmadı bi sene daha hazırlanır ya
  • Kazanamaz beklentiye girmesin

• geleceğincumhuru G kullanıcısına yanıt
    işte bi sene mezun time
  • Süleymancı yurdunda yapcak olsa da yapamaz benden söylemesi

• bu zamanlar 70-80 net yapıyordum. 12 k ya girdim
  • sadecetalay S kullanıcısına yanıt
    11.sınıf ekim:44net
    12.sınıf yazı:60 net
    12.sınıf top:150 net
    Ygs den önceki deneme:110 net
    Ygs:135 net
    Lys ye ygs den sonra başladım
    Lys ilk başlarda: 100 net
    Gerçek lys:130 net
    Obp:96
    Okun b. Var
    Sonuç mf3:7821 allahın izni ve inayetiyle eskişehir osmangazi üniversitesi tıp fakültesi gelir büyük ihtimalle.
    Yani görüldüğü üzere kimse hayvan gibi netlerle başlamıyor ucundan bi yerlerden tutmak lazım.Zor iş allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..

• Ya arkadaş toparlanmaz mi ne demek ya sacmaliyorsunuz 1 ayda bile dünya dolusu şey toparlanır neyin kafası bu

• Hocam sıkıntı bence de yurtta ama siz bilirsiniz. Bu işler daha ailece karar verilecek işler. Bir de şu nete şu sıralama diyemeyiz. Neden diyemeyiz? Çünkü her sene daha bi uyduruk sınav bir sene hard bir sene normal bir ayar yok. Bir sene 110 net 30 bin demekken bir sene 70 bin olabilir ve oldu da. Peki normal denemeler ayarında bir sınav olacak gibi düşündüğümüzde 110lara çıkar mı? Ygsde konular toplandıktan sonra ocak ayına doğru genelde net en olgun haline ulaşıyor. Misal 40 netten geldi 80e. Konular tamamlanmaya başladığı için sonrası tamamen pratik yapmak. Denemeye abanmak... Yazı boş geçirmezse her şey olur emin olun,özellikle ne yaptığını bilen hocaları varsa mümkün. Şu an 90 net bandı daha olası duruyor ama pes etmemesine, gayretine ve yer yer düşeceği buhranlı dönemi atlatabilmesine bağlı. Allah yardımcınız olsun İnşallah istediğiniz sıralama gelir...

• Beyler veya bayanlar her neyseniz stres için çok erken geçen sene bu zamanlar bodrumda kız arkadaşım ile sahilde bira içip şeftali yiyordum eylül de başladım ve istediğimi aldım .

Not : tm yim

Not2: ozellikle ygs de iyi bir sıralama için şimdiden heyecan kontrolü yapın gerilmeyin bu kadar ve eylüle kadar erken daha simdi çalışan da sene ortasın da ayni konulara geri dönecek simdi çalışıp geçerim diyenler hepiniz o konulara geri dönüşler yapacaksınız .Tabi konulara aşina olmak farklı .Şimdi çalışan sene ortasın da paldır küldür test çözmez küçük dokunuşlar yapar geçer .Karar sizin eğer tm iseniz daha erken derim .

• 2015 yılında lise 4'teyken fem dershanesindeki ilk denemede 55 net yapmıştım. Sonraki deneme 75-80 felan yapmıştım(30+ mat). Sonra 100 civarı yapıyordum. 110 felan oluyordu bazen. Zaman denemelerinde son 2 ay 120 netlerde yapıyordum. ygs de 126 net yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.