narutoçular bilir akatsuki sembolü bu 20 tl ye satıyor arkadaş kanadadan getirmiş lisanslı ürün sizce değermi yoksa pahali mi fenerbahçe lisanli bardaği bile 15 tl alınır mı sizce???
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orijinalden alıntı: __BadblooD__ 4 lira veririm Ben 5 veriyorum.Alıntıları Göster 3 LİRAYA ALIRIM.
quote:Orijinalden alıntı: AcreaM quote:Orijinalden alıntı: __BadblooD__ 4 lira veririm Ben 5 veriyorum. 5,4 veririm
quote:Orijinalden alıntı: Kraliyet Ailesiquote:Orijinalden alıntı: AcreaM quote:Orijinalden alıntı: __BadblooD__ 4 lira veririm Ben 5 veriyorum. 5,4 veririmAlıntıları Göster Oha ne fb ürünü böyle bir şeyi kaçırma Datte bayo
quote:Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane Oha ne fb ürünü böyle bir şeyi kaçırma Datte bayo NANDE DATTE BAYOOOO
quote:Orijinalden alıntı: Kırmızı PervaneOha ne fb ürünü böyle bir şeyi kaçırma Datte bayoAlıntıları Göster 10-20 demem alırım
quote:Orijinalden alıntı: :y4vuS:10-20 demem alırımAlıntıları Göster ben de diyorum bu şekli nerden tanıdım. fincan hakkındaki yorumum : gay fincanı gibi duruyor dostum.
quote:Orijinalden alıntı: Son Kıllanma Tarihi12.5 falan veririmAlıntıları Göster Gayet güzel sakın kaçırma derim hatta getirtebiliyorsan bir adet bana getirt 25 tl vereceğim ^^
quote:Orijinalden alıntı: Ivoorzwartben de diyorum bu şekli nerden tanıdım. fincan hakkındaki yorumum : gay fincanı gibi duruyor dostum.Alıntıları Göster bardak güzel olabilir ama bir xavi bir iniesta değil sonuçta
quote:Orijinalden alıntı: A.SAYGILIbardak güzel olabilir ama bir xavi bir iniesta değil sonuçtaAlıntıları Göster üstüne 20 tl para alırım
quote:Orijinalden alıntı: Bardan Adamüstüne 20 tl para alırımAlıntıları Göster senin için değeri varsa verilir elbet altın sarrafa kıymetlidir derler.
quote:Orijinalden alıntı: ogamecisenin için değeri varsa verilir elbet altın sarrafa kıymetlidir derler.Alıntıları Göster Termoslu felan olsa neyse. Ama 20 TL değmez. 5 TL'den fazla etmez o.