Şimdi Ara

Bu bilgisayar alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-amd-a12-9720p-8gb-1tb-128gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80xs00cwtx-p-HBV00000D2SEP

Sizce alınır mı ben en uygun bu bilgisayarı gördüm birde AMD A12 hakkında pek bir şey bilmiyorum sizce pişman olur muyum

• Arkadaşlar cevap yok mu acil cevaba ihtiyacım var
  • Amd pek de önerilmiyor forumlarda. Ekstradan RAM ve SSD takarım derseniz şu daha iyi gibi

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Özelliklerde SSD Kapasitesi-Yok yazıyor
    (düzenleme) ve AMD neden pek önerilmiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HipokampÜs -- 30 Ağustos 2018; 0:2:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipokampÜs

Özelliklerde SSD Kapasitesi-Yok yazıyor
    (düzenleme) ve AMD neden pek önerilmiyor ?
    İlk mesajımda da dediğim gibi ekstra RAM ve SSD eklenirse orta vadede idare edecek düzeye gelir. Anakartin desteklediğini varsayıyorum.

Özellikle oyunlarda Intel daha stabil ve pil, optimizasyon, ısınma gibi konularda yine Intel öne çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 30 Ağustos 2018; 0:19:57 >
    Peki bir dizüstü bilgisayarda modelin ssd ya da ram eklemeye uygun olup olmadığını anlamamızın kısa bir yolu yok mu ?Yoksa her model için uzun uzun araştırma yapıp yetkililerden bilgi mi almamız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HipokampÜs -- 30 Ağustos 2018; 0:24:39 >
  • HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil hemen hemen her Bilgisayar SSD slotu bulunduruyor, ki bunda da var. Onun için de anakart desteğine bakmak lazım. Ram olarak ise kaç slot var önemli olan o. Tek slot varsa üzerindeki RAM'i, daha yüksek kapasiteli bir tane ile değiştirebilirsiniz. Uzun uzun araştırma yapmaya gerek yok, anakart modelini ya da laptop modelini araştırıp bulabilirsiniz.
    Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.