1 yil olduysa paraniz deger kaybetmis bende bunu söylemeye calisiyorum ben bu tip durumlarda yillardan beridir söylerim paranizi eu ya dolara cevirip bekleyin. 1 yil önce eu desek 4,1 lira civariydi 750/4,1 = 183 eu ve simdinin kuruyla 183 x 5,6= 1024 lira yapacakti.. Hicbirsey yapmadan. Euro nun 4 e veya altina düsecegini kimse düsünmez bu ihtimali gecin. en düsük 5 olur o da cok zor olur. eu 6 veya 7 olmasa iyi diyoruz, elden birsey gelmiyor sadece üc kurus paramizin degerininin kaybetmemesi icin taktik calisiyoruz. Ülkemizin durumu malesef :( yumurtaya %30 enflasyon nedir? tereyagi 35 liradan 50 liraya cikmis kilosu, yeme icme durumu bu haldeyken donanim ne yapsin. Agzimizin ne tadi ne tuzu kaldi. 11bin liraya adam gibi bilgisayar toplayamamiyoruz, tüm parcalar istedigim gibi olsun yok yine ordan kis, burdan kis kusa dönüyor bilgisayarin bir tarafi... saka desen saka degil, aci ama gercek. sahibindene baktigimda söyle bir sistem olabilir tabi illaki daha iyisi cikacaktir arkadaslarin arastirma ve fikirlerine göre degisir. Suan bunu gördüm:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-kasasi-4150-8gb-gtx660ti-515160007/detay pazarlik yapsan belki 1000e birakacakti..
bunlar benim sahsi fikrim ufak tefek aletlerin yerine böyle upgrade edilebilecek birseyler olmali özellikle bu fiyat kategorisinde..
Mukarnas
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim benim için kasaya 1000 TL fazla zatı ben seçtim o mini pcyi alacağım istesem normal kasa toplasam daha iyi sistem olur 800 TL ye ancak o daha iyi daha mobil kullanışlı o yüzden onu alacağım zatı ben bişi yapmayacağım oyunlardan çabuk sıkılırım yalnız LoL ne kadar oynarsam sıkılmam ülke haline bakarsak biz sokakta çıplak ayak dolaşırdik ülke fakir demiyorum ekonomik durum çok kötü ama insanlar alıştığı için kimse bişi anlamıyor bu ekonomi durumu Almanya'da 1 ay yaşansa adamlar ohal başaltır ya en basit şekilde ekmek ya ekmek dünyada en çok ekmek tüketen ülkeyiz yani tüketmekle kalsa keşke o tüketiliyormuş gibi gösterilen sayının %70 falan çöpe atılan ekmek Türkiye'de yılda çöpe atılan ekmek ile Avrupa doyar bu durum çok kötü halk uyuyor bu durumda siyaset ve yönetimle alakali bir şey değil insanların bilinçsizligi cahilliği Suriye'nin halini biliyoruz Türkiye'nin de sonu bu olabilir #uyanturkiye demeliyiz öğretimin eğitimden daha önemli olduğunun kanıtı konu dışına çıktık ama napalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme