Şimdi Ara

BU BİLGİSAYARA BAĞLI USB AYGITLARDAN BİRİ ÇALIŞMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark son zamanlarda bu mesajdan alıp duruyorum ya nedir necidir bu ya bazaen çıkıyo bazn sorunsuz çalışıyo neden kaynaklanır bu ya bide aynı usb de olmuyo sadece bütün usb lerde zaman zaman çıkıyo

• gucel chipset guncellemeni yap bence. anakartin nedir?
  • adamım anlat biraz ya nasıl yapçaz anakart gigabyte 8IPE775 miydi neydi bööle bişeydi
  • http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=1049&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go%21

bu adresten 865 chipsetler icin intelin hazirladigi inf dosyasini yukleyip bi deneyin bence. olmazsa baska cozum yollarina bkariz

EDIT: link degisikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 15 Temmuz 2007; 14:33:19 >

• olmadı adamım ya gene aynısı
  • vaktin varsa sistemi yeniden kur bence. bide cay demle . al eline bir katapta ohhh
    EDIT: bu arada bu topigi " Teknik Yardim " bolumune acarsan daha saglikli olur bence. benim onerilerim her amatorun aklina gelecek ilk yorumlar cunku . kolay gelsin. bu arada commandodan vazgecmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 15 Temmuz 2007; 14:48:26 >
  • ilgilendiğin için saol dostum çok teşekkürler ayrıca commandoyu niye beğenmedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: therrack

ilgilendiğin için saol dostum çok teşekkürler ayrıca commandoyu niye beğenmedin?

en basitinden 2xx ytl verip alacagim bir anakarttan zirt pirt sorun cikarmasini istemem. forumda cok kisi var commando ile ama oyle ama boyle problem yasayan. ve caymamin en buyuk sebebide voltaj dengesizligi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.